Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד הצעות לרכב 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך רכב 7 מקומות.

שיהיה בטוח,חיסכוני.

מבדיקה שראיתי הכי נראה לי זה 307 SW. "הבנתי שעדיף מנוע 2.0 ואחרי מתיחת פנים"

מישהו יכול לתת לי הצעות אחרות, במיוחד בעלי נסיון.

פורסם

לנד רובר דיסקברי 7 מקומות עם מנוע דיזל 3.0 חזק וחסכוני 12 ק"מ לליטר סולר ב-624000 ש"ח בלבד.

אני מניח שזה מחוץ לתקציבך - אם תספר לנו מה התקציב - נוכל לעזור במציאת הרכב המתאים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני צריך רכב 7 מקומות.

שיהיה בטוח,חיסכוני.

מבדיקה שראיתי הכי נראה לי זה 307 SW. "הבנתי שעדיף מנוע 2.0 ואחרי מתיחת פנים"

מישהו יכול לתת לי הצעות אחרות, במיוחד בעלי נסיון.

היי,

תלוי מה התקציב שלך, אני יכול להציע לך את השברולט אורלנדו, שמגיע עם מנוע דיזל חסכוני, 2.0 ל', מאוד בטיחותי (5 כוכבי בטיחות) וגם אבזור מפנק,

אתה מחפש רכב חדש או משומש?

גיא משברולט

פורסם

ה-307 הוא אכן אחד האופציות המוצלחות ב-60000 ש"ח - והדגם המומלץ הוא מ-2004 ואילך.

(ניתן השיג בהרבה פחות מהתקציב)

עוד אופציה מבית פיג'ו-סיטרואן היא הגרנד פיקאסו שמחיריה השוק של מכוניות יוצאות ליסינג משנת 2008 נכנסים לתקציב.

(היא די חסכונית הודות לגיר הרובוטי בו היא מצויידת)

עוד אופציה "צעירה" יחסית היא הרנו לוגאן שדגמים ראשונים שלה מוצאים את דרכם לשוק המשומשות במחירים שאינם רחוקים מתקציבך.

אופציה מעניינת נוספת מבית רנו היא הגרנד-סניק אופציה נוחה ומרווחת - אך למרות היותה חסכונית - יש מצב לתקלות לא זולות בכלל (היתה לי כזאת חדשה )

אם חשק נפשך ביפנית תוכל למצוא מאזדה 5 שנת 2006 יוצאת ליסינג שתכנס בתקציב.

אישית הייתי הולך על הסיטרואן או הפיג'ו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

יש לי לקוח שמוכר ביואיק רנדוו 2004 7 מקומות.

יד ראשונה ב45K ש"ח.

לא חסכונית אבל מאוד מפוארת במחיר ללא תחרות לתמורה.

הייתי בהלם שראיתי אותה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רק שים לב ששורת המושבים האחורית בכמה מרכבי 7 המושבים, לרבות הפז'ו, היא צפופה ולא נוחה לילדים לא קטנים.

רכב עם שבעה מושבים שיהיה מרווח ונוח צריך שיהיה ארוך וגבוה יותר (ומכאן גם כבד), ואז גם לא חסכוני בדלק (מאזדה MPV לדוגמא)

פורסם

תודה לכל המגיבים.

הרנדבו רעיון חמוד אבל לא פרקטי.

אני צריך לנסוע כל יום לעבודה. 50 קמ סה"כ.

יש לי שאלה האם כל הכסאות בפיזו הם מתפרקים.

והאם הם נכנסים לרצפה?

פורסם
תודה לכל המגיבים.

הרנדבו רעיון חמוד אבל לא פרקטי.

אני צריך לנסוע כל יום לעבודה. 50 קמ סה"כ.

יש לי שאלה האם כל הכסאות בפיזו הם מתפרקים.

והאם הם נכנסים לרצפה?

למה לא פרקטי? דלק יקר? שים גז! :)

האימפלה שלי עם אותו מנוע ואותו גיר כמו הרנדוו על גז כבר כמעט שנה, טיפולים בזמן (אפילו לפני אני עושה כל 10K) והרכב הזה יחזיק לך הרבה זמן. נכון השקעה של 10K על מערכת גז אבל אח"כ כבר לא כואב לך על דלק ואם אתה מחזיק את הרכב משהו כמו שנה וחצי על נסועה של נניח 20K בשנה זה כבר מכסה את ההשקעה.

כמובן שלא לדבר על זה שהרנדוו זה ג'יפ מפואר, איכותי עם כוח ונוחות שכנראה לא תמצא בתקציב הזה.

בכללי אנשים מפחדים מאמריקאיות אבל לא יודעים שעם מערכת גז, מחירון משומשות ברצפה, נוחות שלא תיאמן, כוח אדיר, שקט, מיזוג אויר, איכות פלסטיקה וכו' וכו', אתה פשוט מקבל הרבה אוטו בכלום כסף. לידיעתך אני משקיע על טיפולים לרכב (טיפול 10K) בערך 350 ש"ח, פילטר שמן\אויר מקוריים ושמן 5W 30 . פלאגים וטיפולים גדולים (שמן גיר ופילטר גיר) פעם ב 100K ככה שזה זול מאוד. חלפים יש בשפע ב Ebay ככה שלא צריך לפחד מזה שמדובר כביכול ב"ג'יפ יוקרתי". זה מנוע וגיר כמו של אימפלה שזה רכב שיש לו חלקי חילוף בארה" לעוד 100 שנה (ניידות בארה"ב והכבישים שם בכלל מלאים בהן).

מצחיק מה שהולך כאן במדינה הזאת. אתה יכול לקנות אימפלה כמו שלי 2005 היום בפחות מ 30K. ורנדוו במחיר של מאזדה 3 מאותו שנתון. פשוט בדיחה. :)

ובלי קשר. קח בחשבון לגבי הפיג'ו לבדוק טוב טוב את הגיר. אני מכיר לפחות 3 אנשים שונים שהיו צריכים שיפוץ גיר אוטומטי כזה לפני שהרכב הגיע ל 130K - בעייתי משהו.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
למה לא פרקטי? דלק יקר? שים גז! :)

האימפלה שלי עם אותו מנוע ואותו גיר כמו הרנדוו על גז כבר כמעט שנה, טיפולים בזמן (אפילו לפני אני עושה כל 10K) והרכב הזה יחזיק לך הרבה זמן. נכון השקעה של 10K על מערכת גז אבל אח"כ כבר לא כואב לך על דלק ואם אתה מחזיק את הרכב משהו כמו שנה וחצי על נסועה של נניח 20K בשנה זה כבר מכסה את ההשקעה.

כמובן שלא לדבר על זה שהרנדוו זה ג'יפ מפואר, איכותי עם כוח ונוחות שכנראה לא תמצא בתקציב הזה.

בכללי אנשים מפחדים מאמריקאיות אבל לא יודעים שעם מערכת גז, מחירון משומשות ברצפה, נוחות שלא תיאמן, כוח אדיר, שקט, מיזוג אויר, איכות פלסטיקה וכו' וכו', אתה פשוט מקבל הרבה אוטו בכלום כסף. לידיעתך אני משקיע על טיפולים לרכב (טיפול 10K) בערך 350 ש"ח, פילטר שמן\אויר מקוריים ושמן 5W 30 . פלאגים וטיפולים גדולים (שמן גיר ופילטר גיר) פעם ב 100K ככה שזה זול מאוד. חלפים יש בשפע ב Ebay ככה שלא צריך לפחד מזה שמדובר כביכול ב"ג'יפ יוקרתי". זה מנוע וגיר כמו של אימפלה שזה רכב שיש לו חלקי חילוף בארה" לעוד 100 שנה (ניידות בארה"ב והכבישים שם בכלל מלאים בהן).

מצחיק מה שהולך כאן במדינה הזאת. אתה יכול לקנות אימפלה כמו שלי 2005 היום בפחות מ 30K. ורנדוו במחיר של מאזדה 3 מאותו שנתון. פשוט בדיחה. :)

ובלי קשר. קח בחשבון לגבי הפיג'ו לבדוק טוב טוב את הגיר. אני מכיר לפחות 3 אנשים שונים שהיו צריכים שיפוץ גיר אוטומטי כזה לפני שהרכב הגיע ל 130K - בעייתי משהו.

התקנת מערכת גז, וחוויתי זאת לא אחת, גורמת לעיתים לכל מיני בעיות משניות שעושות את המעבר לגז הרבה פחות אטרקטיבי ממה שנדמה, מה גם שהדבר מגביל את הכניסה לחניונים תת קרקעיים. (ומכאן גם המעבר המועט יחסית להנעה בגז)

הרנדוו שהוצע הוא לדעתי דוגמה שאינה מעידה על כלל השוק של הכלים הללו.

לגבי האימפלה היא אכן נמכרת במחירים מצחיקים ומהווה אופציה מעניינת למי שמחפש רכב 6 מקומות (ברמת הגימור הנמוכה).

הגיר של ה-307 עבר מקצה שיפורים בעת מתיחת הפנים ב-2004 ואמינותו שופרה מאוד ומכאן גם ההמלצה לקנות רק דגמים שאחרי מתיחת הפנים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

והיא לא בדיוק חסכונית או נכנסת בתקציב...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

VWטוראן דיזל,אם תמתח את התקציב בעוד כמה אלפים אולי תצליח למצוא אחת בסדר(200KM+) שזה לא הרבה יחסית למנוע שלהם(1.9TDI),רכב מעולה,חסכוני דיי בטיחותי,נוח ומרווח יותר בשורה האחרונה,אני גם חיפשתי בזמנו רכב 7 מקומות וזו האופציה הכי טובה שהעלתי היא פשוט עלתה יותר ממה שהייתי מוכן להוציא

נ.ב חפש גם קיה קארנס,גם יכולה להיות אופציה מעולה.

פורסם

אחזקה יקרה

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...