Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שזו יותר שאלה של מכונות כביסה מאשר הולנדית.

התמונה ממגירת אבקה של מכונת כביסה Bosch מדגם WFM 3030 והיא מכילה את מקרא התוכניות.

את המילים עצמן תרגמתי בעזרת Google translate ובסה"כ חלק מהתוכניות סטנדרטיות. בכל זאת אשמח לשמוע ממי שיש לו מכונה כביסה דומה על ההבדלים בין התוכניות בצורה יותר מפורטת:

attachment.php?attachmentid=291877&stc=1&d=1339437214

למשל מה הסיפור עם strijkvrije overhemden, את kreukherstellend לא הצלחתי לתרגם ומה ההבדל בין licht ל- .kort

באופן רגיל אני מפעיל על B, שזאת התוכנית הטריוויאלית במכונות כביסה. המכונה מאד חסכונית במים אבל עובדת שעתיים!

אשמח לשמוע תובנות בנושא :-o

wash.jpg

פורסם

אתה.. אתה קשה אתה :-D

נסה כאן ותמצא המון מדריכי מכונות כביסה באנגלית. רובם כוללים תרגום של הגרמנית {כולל ציטוט} כך שתמצא הסבר בקלות.

רמז: kreukherstellend זה לכביסה שלא צריכה גיהוץ {אל תבנה עלי.. אני לא באמת יודע לכבס }

פורסם

למשל מה הסיפור עם strijkvrije overhemden, את kreukherstellend לא הצלחתי לתרגם ומה ההבדל בין licht ל- .kort

באופן רגיל אני מפעיל על B, שזאת התוכנית הטריוויאלית במכונות כביסה. המכונה מאד חסכונית במים אבל עובדת שעתיים!

strijkvrije overhemden = חולצות "ללא גיהוץ".

kreukherstellend = אין לי מושג, אצטרך לשאול את אישתי :)

licht = בהיר / קל (אני מניח שמדובר על אופי הכביסה)

kort = קצר (מניח שמדובר על אורך הליך הכיבוס - כלומר, "הליך מזורז")

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...