Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי :) ותודה לfalou

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יכול להסביר לי למה להעדיף קאסטום על ספורט כביש? אני באמת לא מבין באופנועים.

למה להעדיף הונדה אקורד על S2K?

כל כלי מציע עולם שונה, וכל אחד למה שהוא מתחבר יותר.

אתה חושב שזה קל לחיות עם סופרספורט ביומיום? נורא קשה, תנוחת ישיבה לא נוחה בעליל, צריכת דלק איומה, חום של 4IL

בוער לך בין הרגליים, עלות טיפולים ואחזקה מאוד גבוהות.

ועוד המון סיבות שאני לא רואה טעם להרחיב עליהן.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

טובים אתם :-)

היום ביליתי יום שלם על האופנוע, יצא לי טוב לבקר בעבודות רחוקות ולהשתזף באותה ההזדמנות.

מה אומר, 260 ק"מ של תענוג, נסיעות שבד"כ לוקחות לי שעתיים עם הפקקים התקצרו ל25 דקות, את הביטחון כבר סיגלתי, אפילו התחרעתי בכביש המפותח. זה שונה מכל מה שהכרתי כדו גלגלי, הרי מדובר הבהמה ששוקלת ביחד איתי כ350 ק"ג...

אדווח אחרי הסופ"ש. בתקווה שאסגור 1000 ק"מ

שבת שלום.

haters will hate

פורסם

חצות וחצי, בדיוק נכנסנו, היום האשה הייתה על האופנוע בפעם הראשונה, הבוקר היה מקסים וקייצי מאוד אז ירדנו לדרום, התכנון היה לבקר באיזה כרם חביב אך הנסיעה הייתה כ"כ מהנה שפשוט המשכנו.

סה"כ נהננו מ350 ק"מ של נסיעה. זהו.

ד"א לגבי סוגיית המחיר, על הכביש אחרי רישוי ומיסים הסיפור נסגר בפחות מחצי מהמחיר בישראל :)

שיהיה שבוע טוב לכולם.

2012-06-09_16-18-53_HDR.jpg

haters will hate

פורסם

האללו, אתה לא יכול לבלבל פה את המח "האשה....האשה....האשה..." בלי איזה תמונה שלה על האופנוע (בעדיפות עם ביקיני ומגפי עור עד הברך) :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תתביישו לכם!:evil:

.....

איך שכחתם את האבטיח??

בנצי, תמונה כולל אבטיח דחוף.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...