Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדלקה מנורת תקלה ברכב,ציור של רכב עם מפתח ברגים.

הנורה מצביעה לפי הספר רכב על תקלה באלקטרוניקה של המנוע או בגיר.

מבחינת הגיר לא מורגש שום הבדל, העברת הילוכים חלקה, מתחיל מהילוך ראשון ומגיע לרביעי.לא דלוקה נורת שלג וכו'.

מבחינת מנוע, הסחיבה לא השתנתה ונשארה טובה מאוד.

החשד שלי EGR מחורבן שתמיד יש איתו צרות ברכבים של GM.

בניוטרל יש לי זיופים בטורים, נופלים מ750 ל500. העברה לניוטרל, לחיצה על הגז - טורים מתייצבים.

בתור התחלה שמתי גולד לייבל לכל מקרה, בסופ"ש אני מתכנן לבצע ניקוי לחיישן+בית מצערת.

ברכב קודם שהיה לי , אומנם לא GM - לנצ'יה, אבל עדיין בתקופת הייצור שלו חצי ממכלולי הרכב מתוצרת GM עקב רכישת FIAT על ידיהם.

הייתה אותה בעיה, הEGR היה דפוק, לא הספקתי לתקן כי הרכב הלך בתאונה.

תודה לעוזרים.

כמו כן, אם מישהו מהמרכז ויש לו סורק תקלות, אני אשמח לסיוע.

2001 Opel Astra 1.6

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכיר את השיטה של קריאת קודי תקלה לפי היבהובים?

כשהרכב כבוי והמפתח בחוץ, תלחץ על שתי הדוושות ביחד.

תשאיר את הדוושת לחוצות, תכניס מפתח לסויץ' ותסובב למצב אחד לפני ההתנעה, שבו כל הנורות נדלקות לביקורת ונכבות. (כמובן שאל תתניע במצב הזה, עם דוושות לחוצות)

אחרי שהנורות יכבו, נורת התקלה תתחיל להבהב. יהיו 4 סדרות של הבהובים, בין כל סידרה הפסקה של שתי שניות בערך.

כל סדרה מסמנת ספרה בקוד תקלה, כש10 הבהובים זו הספרה 0 וכל מספר אחר של היבהובים זו ספרה מ1 עד9.

אחרי שעלית על מספר קוד התקלה, תרשום בגוגל **** vauxhall astra g fault code כדי לקבל מידע על התקלה.

עריכה:

אם לא הבנת את כל החפירה הזו, הנה סרטון :-) :

http://www.youtube.com/watch?v=87szfFRoM-A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בתקלת EGR הרכב נכבה בעצירות, עדיף לקנות שסתום חדש מקורי ולא לנקות, זה מחזיק הכי הרבה זמן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טוב, מסתבר שהקוד הוא 1612 הוא שגיאה של האימובילייזר.

מה עושים במידה שהנורה נדלקת אך ורק באמצע נסיעה ולא בהתחלה?

2001 Opel Astra 1.6

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי הכי טוב ללכת לחשמלאי טוב שאתה מכיר, לי אישית אין מושג על התקלה הזאת:-)

לפחות אתה יודע מה הבעיה בכלליות, ואם תראה שבמוסך אומרים לך משהו מטומטם כמו "צריך להחליף גיר" תבין שמשקרים לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...