Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

polo gti 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

KO4 כמעט זהה לKO3S ומבדיקות שעשינו נוכחנו לדעת שהKO3S נוסע יותר טוב

הHYBRID הוכיח כבר יותר מפעם אחת שהוא מסוגל להוציא 300כס!

אביחי

פורסם
בוקר טוב.

ברכב אוטומטי עם גיר מתוחכם כשלך ,תוכל להשתמש בגיר ה DSG כמו בגיר רגיל .

העברה למצב S ,מאפשרת לך להוריד ולהעלות הילוכים מההגה והופכת את הרכב "לצפוי יותר".

אם תזדקק לעזרה והדרכה בנושא-נשמח לעזור.

חברת "GIAC" ארה"ב אותה אנו מייצגים בישראל ,מציעה תוכנה לגיר ה DSG :תוכל להנות מ : LAUNCH-CONTROL (במידה ואין לך),העברת הילוכים מהירה יותר ,שיפור הקפיצות המעצבנות בתחילת נהיגה ושליטה מוחלטת על העברות ההילוכים במצב S.

תוכנת המנוע של חברת "אפסולוט" ,חזקה יותר מאלו של מתחרותיה ,ותיקה יותר בישראל מכל מתחרותיה ,אמינה מאוד , "עצבנית " יותר ומיועדת לנהגים המחפשים ביצועים עודפים ותמורה גבוהה יותר לכסף(עלות\כ"ס).

לאלו מכם המחפשים את אפשרות הבחירה בין רכב "מתון" לעצבני ,נוכל להציע את הפתרון הבא:

תוכנת "אפסולוט" ל בוסט קונטרולר ,המאפשרת לנהג לבחור בין שני מצבי נהיגה (גדישה נמוכה וגדישה גבוהה).

אפשרות זאת מחייבת התקנת תוכנה+בוסט קונטרולר .

אפשרות שניה מציעה חברת GIAC המאפשרת לנהג לבחור בין מספר תוכנות שונות : מקורי,משופר,משופר+מתנול,הספק מוגבל ,תוכנה נגד גניבה.

התוכנה מגיעה בתוספת שלט המאפשר נייוד בין התוכנות.

לשאלך בן :

סטייג 2+ כולל החלפה לטורבו הייברידי והזרקת מתנול והתוצאה על דיינו הראתה: 277 כ"ס בגלגל (שזה מעל 300 במנוע) ו 44 קג"מ!

תודה רבה על הפירוט המושקע, יש לי צ'יפ אפסולוט היום כמו שאמרתי והרכב נוסע חזק ברמות.

אבל אם שמתי לב נכון, יש הבדל בין מצב S לבין העברת הילוכים מההגה.

שאני מזיז את "D" ימינה הוא כאילו נכנס למצב טיפטרוניק ונותן להעביר הילוכים מהפלאפים בהגה,

אבל שאני מעביר ל "S" הרכב מעביר בעצמו אבל בטורים הרבה יותר עצבניים.

או שאני עושה סלט.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
KO4 כמעט זהה לKO3S ומבדיקות שעשינו נוכחנו לדעת שהKO3S נוסע יותר טוב

הHYBRID הוכיח כבר יותר מפעם אחת שהוא מסוגל להוציא 300כס!

אביחי

אביחי, איך ה k03 נוסע יותר טוב אם הוא מצליח להוציא עד בערך 280 כ"ס במנוע 2 ליטר בעוד ה 04 מוציא סביב ה400?

הוא נכנס יותר מוקדם?

Got To love It

פורסם
תודה רבה על הפירוט המושקע, יש לי צ'יפ אפסולוט היום כמו שאמרתי והרכב נוסע חזק ברמות.

אבל אם שמתי לב נכון, יש הבדל בין מצב S לבין העברת הילוכים מההגה.

שאני מזיז את "D" ימינה הוא כאילו נכנס למצב טיפטרוניק ונותן להעביר הילוכים מהפלאפים בהגה,

אבל שאני מעביר ל "S" הרכב מעביר בעצמו אבל בטורים הרבה יותר עצבניים.

או שאני עושה סלט.

אם זה זהה לPASSAT CC 2.0 2010 שם יש DSG6, אז גם במצב D אפשר להעביר מהפדאלים שמאחורי ההגה.

אני חושב שE&A התכוון(ו) שתוריד למצב S ותעביר הילוך כשאתה מרגיש/רוצה.

8)
פורסם

בשרשור הזה מדובר על K04 של מנועי ה-1.8... לא מדובר על אותו K04 שאתה מכיר מהמכונית שלי...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
אם זה זהה לPASSAT CC 2.0 2010 שם יש DSG6, אז גם במצב D אפשר להעביר מהפדאלים שמאחורי ההגה.

אני חושב שE&A התכוון(ו) שתוריד למצב S ותעביר הילוך כשאתה מרגיש/רוצה.

במצב D אפשר להוריד במצב חירום הילוכים מהפלאפים ובעצירה מוחלטת זה חוזר לD רגיל.

אם אתה מעביר בעצמך הילוכים אז אין שום צורך במצב S, כי אתה מעביר הילוכים מתי שבא לך

ומצב S הוא בדיוק כמו D רק יותר עצבני בטורים.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...