Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ידידה שלי עשתה פרסה במקום שאסור היה לה לעשות לפני 3 שנים. כתוצאה מהפרסה נכנסה ברכב.

זומנה למשפט, שכחה מהמשפט, קיבלה פסק דין הביתה שמורה על שלילה לשלוש שנים. הלכה למשטרה, הפקידה את הרישיון לתקופה של שלוש שנים.

היום כעבור שלוש שנים, היא הלכה למשרד הרישוי על מנת להתחיל בתהליכי הוצאת רישיון מחדש, והם הצטערו להגיד לה שהייתה טעות בהקלדה והפסק דין שהשופט פסק הוא שלילה ל3 חודשים ולא ל3 שנים.

זה מרתיח את הדם. הבחורה הייתה 3 שנים בלי רישיון, הוציאה המון כסף על מוניות ואוטובוסים.

צריכה עכשיו לעשות טסט ותאוריה מחדש בגלל שלא היה לה רישיון מעל לשנה, מה שאומר גם שיעורי נהיגה מחדש.

מה עושים עם זה? לאן פונים? יש קייס לתביעת פיצויים כספיים?

פשוט מעצבן.

פורסם

בפסק הדין שהיא קיבלה כתוב 3 שנים?

אז מי בעצם ביצע את הטעות, הקלדנית בבית המשפט?

במידה וכן, איך משרד הרישוי יודע למה התכוון השופט ויודע שיש בכלל טעות?

בלי לעצבן אותך או אותה, אם היא עושה פרסה במקום אסור ונכנסת ברכב שבא ממול, אולי תאוריה וטסט רק ייטיבו איתה ועם הסובבים אותה בכביש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באמת מרתיח,

אני מקווה שהיא הקליטה את השוטר שאמר לה את זה,

במילים אחרות רצוי שיהיה ראיות חזקות וחותכות שבאמת היה טעות כזו אחרת לא תקבל כלום.

היא יכולה לפרסם בכל מיני אתרים ורשתות חברתיות אבל זה לא יעזור לה יותר מידיי רק ישמיץ את המשטרה.

שתנסה ללכת לשם שוב ותדבר איתם אולי תוציא הודעה והפעם רצוי שתקליט\תצלם.

404

פורסם

אתה טורח לקרוא לפני שאתה עונה?

איפה ראית בסיפור הזה שוטר שבכלל דיבר איתה?:shock:

פורסם

כן, יש עילה.

שתתייעץ עם עו"ד.

וביננו, בכדי לקבל 3 שנים שלילה צריך לחסל לפחות משפחה, היא לא חשבה שמשהו לא סביר?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפי התיאור היא לא רק ביצעה פניית פרסה אלא גם ביצעה תאונה תוך כדי פניה זו.

לא מדובר על עבירה שולית, לא שמענו את כל הפרטים והסיפור אינו שלם. האם למשל היו נפגעים בתאונה?

אם אכן מדובר בטעות מינהלית - היא יכולה לתבוע את המדינה. אכן שווה בירור עם עורך דין.

פורסם
אתה טורח לקרוא לפני שאתה עונה?

איפה ראית בסיפור הזה שוטר שבכלל דיבר איתה?:shock:

:oops:

למען הסר ספק זה לא כ"כ משנה במקרה אם זה המשטרה או משרד הרישוי שכן טעות שלהם,

זה שאני לא יודע לקרוע זה כבר סיפור אחר :)

404

פורסם

ולכתוב :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

קראתי אותך

קרעת אותי

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חחח...אני רואה שזה לא היום שלי, לפחות הוא נגמר עוד מעט.

בכל אופן or_lougasi נשמח אם תעדכן אותנו במידה ותדברו עם עו"ד.

404

פורסם

כשהיא עשתה פרסה במקום אסור, רוכב אופנוע פגע בה קלות, למזלה הרע הוא היה שוטר לא בתפקיד שראה נהגת חדשה והתלהם, ישר התקשר לחבר'ה מהמשטרה.

לא היו נפגעים.

היא שכחה מהמשפט ושיערה שבגלל שכנראה בית המשפט ראה באי הגעתה ביזוי בית משפט היא קיבלה עונש כ"כ חמור.

את הטופס שהיא קיבלה עם פסק הדין לשלוש שנות שלילה היא קיבלה מבית המשפט, אז כנראה שהטעות התבצעה שם.

כנראה שהטעות צפה במהלך הזמן, רק אף אחד לא טרח לידע אותה.

במשרד הרישוי הסבירו לה היום שהייתה טעות בהקלדה, והיא קיבלה טופס שמראה שהשלילה שהיא קיבלה היא ל3 חודשים.

אז שורה תחתונה יש לה בבית את הטופס העדכני שמראה שהשלילה הייתה למשך שלושה חודשים, וגם את הטופס המקורי שהיא קיבלה בזמנו מבית המשפט שבו רשום שהשלילה היא 3 שנים.

מוזר קצת לתבוע בית משפט לא?

פורסם

1. השוטר לא התלהם, הוא הגיב כראוי לנהגת חדשה שמבצעת עבירת תנועה חמורה ביותר ומסכנת את חייו, מה זה מסכנת, היא אשכרה פגעה בו!

2. צריך יעוץ של עו"ד, זה לא סתם "לתבוע", צריך לדרוש מבית המשפט להכיר בטעותו, לקחת אחריות ולהורות (במידה וזה בכלל אפשרי) על החזרת הרשיון לנהגת מבלי הצורך בשיעורים, תאוריה וטסט.

אם תצליחו להשיג את זה, הפיצוי הכספי זאת כבר לא בעיה.

פורסם
כן, יש עילה.

שתתייעץ עם עו"ד.

וביננו, בכדי לקבל 3 שנים שלילה צריך לחסל לפחות משפחה, היא לא חשבה שמשהו לא סביר?

חבל שכך. מי שחיסל משפחה לא צריך לעלות על הכביש יותר. מי שעבר עבירה זו או אחרת, שסיכנה את משתמשי הדרך האחרים בצורה ברורה ומוחשית גם אמור לקבל שלילה.

החוק בארץ מזניח ומזלזל בחיי אדם. או שאלו השופטים. :-(:evil::?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

חברים,

בית המשפט העניש אותה על שעשתה!

זה לא נושא הדיון.

השאלה היא מי אמור לפצות אותה על הטעות. שאלה נזיקית לחלוטין.

היות מדובר ב"טעות" די גדולה, אני מניח שכדאי לה לתבוע את רשויות המדינה על ההפסדים הכספים שנגרמו לה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

דעה קצת אישית שלי:

אני דווקא שמח על הטעות הזאת, חבל שלא היה רשום 30 שנה.

מצחיקה גם קלות הדעת שבה אתה רושם שהשוטר שהיא פגעה בו התלהם בה כי היא נהגת חדשה.

אז מה רצית, שהוא יפתח איתה ספר תאוריה ויתחיל לעבור איתה על הטעות שלה?!

כמה שפחות נהגים כאלה על הכביש, זה יטיב עם כולנו.

וכן שתתבע את מי שצריך על עגמת הנפש שנגרמה לה, טעות מאוד מקוממת.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...