Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי בשטיפה ולמרבה הצער השוטף השתמש המין חומר כזה (לא בטוח שמתאים לדשבורד) לבן שהשאיר כתמים לבנים על הדשבורד ומניסיון שלי לנקות את הכתמים הכל נמרח וכל הדשבורד התקלף ונהיה לבן, מדובר בפיג׳ו 306.

השאלה אם יש איזשהו חומר/ספריי/צבע שיכול להחזיר את הדשבורד לקדמותו ולצבע השחור שהיה לפני, או אם יש בעל מקצוע שיכול לעשות זאת באזור י-ם.

תודה.

פורסם

האמת שזאת פאשלה שלי שלא שמתי לב מה הם שמים, גם ככה זה הייתה שטיפה בכפר של בני דודינו ככה שאין יותר מידי מה לעשות.

עדכון:

נכנסתי לרכב היום ולמרבה שמחתי הנזק הרבה פחות נראה לעין ממה שהיה אתמול, כל אדם ממצוע לא יבחין בשינוי כלשהו, אבל אני שיודע כל שריטה ושפשוף ברכב עדיין שם לב שהדש עדיין טיפ טיפה לבן, עם סימני/פסי שפשוף (נסיתי בעזרת ג'ילדה לטשטש את הסימנים אתמול)

אין איזה משחה/ספריי שיכול לעזור?

פורסם

כנראה שם לך סקאי לא איכותי ממליץ לך לקחת מטלית עם מים וסבון ולשפשף את הדש בורד

זה אמור להוריד שומן מהדש בורד

לאחר מכן מרח ספרי סקאי איכותי של STP

דווח לי אם זה הצליח

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

יש לך תמונה של איך הספריי נראה?

אתמול שפשפתי 3 פעמים את הדשבורד עם מטלית רטובה ועם ג'ילדה, עזר אבל עדיין לי זה מציק שנשארו פה ושפ סימני שפשוף ופסים כאלה לבנים

פורסם

תנסה את הדאשבורד פוליש של קארפלן.

חומר איכותי והדאשבורד נראה כמו חדש אחרי שימוש בו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
תנסה את הדאשבורד פוליש של קארפלן.

חומר איכותי והדאשבורד נראה כמו חדש אחרי שימוש בו.

אפשר תמונה של המוצר או איפה אפשר לקנות אותו?

בד״ב אני מקפיד שלא ישימו לי שום ספריי בתוך האוטו אבל פשוט לא שמתי לב.

לגבי ניקיון עם מטלית וסבון (כלים?) זה יעזור או יכול לגרום לעוד נזק? בדש הוא של 306 לא מפלסטיק אלא מין דמוי כור כזה.

• תוכן חדש...