Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה להצייעץ על משהו שקרה בבוקר.

נסעתי בעיר ומישהו מקדימה עצר, התנועה הייתה פקוקה, ואז קרה שנכנסתי בו מאחור (במהירות של 5 קמ"ש לכל היותר, אם לא פחות).

לא ראיתי שום נזק, אולי שריטה קטנה-וגם בשביל זה צריך זכוכית מגדלת. הפח לא התעקם. אבל כל זה למראית העין.

הנהג התחיל להשתולל, אני כמובן התנצלתי- האשמה היא שלי. הנהג טען שהוא כן רואה נזק- וביקש את הפרטים שלי בשביל לתבוע אותי. לאחר מכן התחלפנו בפרטים- ועכשיו יש לי כמה שאלות:

1. בהנחה והוא מפעיל את הביטוח (יש לי ביטוח מקיף)- האם ניתן להפעיל את הביטוח גם על שריטה קטנה (צילמתי את האוטו שלו, רואים בבירור שאין כלום)- או שחברת ביטוח שלו לא תתעסק עם זה, ותשלח את הלחוץ למוסך שיטפל באופן פרטי?

2. בהנחה והוא כן מצליח לתבוע אותי, וחברת הביטוח שלי יוצרת איתי קשר- האם במקרה כזה אני אהיה חייב להפעיל השתתפות עצמית (אני נהג צעיר עדיין, משמע שזה קרוב ל-2000 ש"ח+התייקרות לשלוש שנים) או שאם מדובר על נזק קטן- תהיה לי את האופציה לשל רק על הנזק- מבלי להפעיל השתתפות עצמית?

3. לאיזה סכום יכול להגיע תיקון הפגוש האחורי- אם מדובר בעיקום קל+צביעה חלקית או אפילו במקרה של הגזמה פראית- החלפה כולה? מדובר על מאזדה 3, לא חדשה- מעריך ששנת 2007-8.

אשמח לשמוע את תגובתכם.

פורסם

בוא נעשה קצתת סדר בבלאגן.

קודם כל כשאתה גורם לנזק לרכוש שהוא לא שלך (צד שלישי) אתה מכוסה על ידי ביטוח צד ג', זהו ביטוח שמכסה אך ורק נזק שניגרם לרכבים אחרים ואין שום השתתפות עצמית אלא עליית פרמיה וזאת רק במידה ואתה מודה באשמה או שתבעו אותך ויצאת אשם-זה המיקרה שלך.

דבר שני ביטוח מקיף מכסה נזקים שניגרמו אך ורק לרכב שלך ובגינם אתה משלם השתתפות עצמית (השתתפות עצמית משולמת במידה ולרכב שלך יש פגיעה כתוצאה מתאונה ואתה מודה שזאת אשמתך אם זאת לא אשמתך אז ביטוח צד ג' של הנהג השני אמור לכסות את עלות הנזק ).

דבר שלישי ביטוח חובה מכסה נזקים גופניים שניגרמים לנהג ולנוסעי הרכב (יכול להיות שגם להולכי הרגל- לא בטוח)

לכן אם הנהג יחליט לתבוע אותך ונגיד ואתה מודה באשמה אז הביטוח שמכסה את כל העלות זה ביטוח צד ג' שלך.

במידה וצילמת את הרכב שלו ובאמת אין נזק משמעותי בדרך כלל סוגרים עניינים כאלה ביניכם...זרוק לו 100 שקל פיצוי ושילך לדרכו.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

תודה על התגובה,

יש אצלי השתתפות עצמית בצד ג', יש כאלו חברות ביטוח שניתן לשלם תוספת מחיר בשביל האופציה שלא תהיה. אני בחרתי שלא.

ז מה עושעם במידה ויש השתתפות עצמית?

פורסם
תודה על התגובה,

יש אצלי השתתפות עצמית בצד ג', יש כאלו חברות ביטוח שניתן לשלם תוספת מחיר בשביל האופציה שלא תהיה. אני בחרתי שלא.

ז מה עושעם במידה ויש השתתפות עצמית?

מחכים עד שחברת הביטוח שלך/שלו יפנו אליך ואז שואלים בפורום. יכול להיות שהבחור יגיע הביתה, ישתה מים קרים ויחליט שהוא לא עושה עניין.

ארז רונן

• ספונסר פורום
פורסם
הייתי רוצה להצייעץ על משהו שקרה בבוקר.

נסעתי בעיר ומישהו מקדימה עצר, התנועה הייתה פקוקה, ואז קרה שנכנסתי בו מאחור (במהירות של 5 קמ"ש לכל היותר, אם לא פחות).

לא ראיתי שום נזק, אולי שריטה קטנה-וגם בשביל זה צריך זכוכית מגדלת. הפח לא התעקם. אבל כל זה למראית העין.

הנהג התחיל להשתולל, אני כמובן התנצלתי- האשמה היא שלי. הנהג טען שהוא כן רואה נזק- וביקש את הפרטים שלי בשביל לתבוע אותי. לאחר מכן התחלפנו בפרטים- ועכשיו יש לי כמה שאלות:

1. בהנחה והוא מפעיל את הביטוח (יש לי ביטוח מקיף)- האם ניתן להפעיל את הביטוח גם על שריטה קטנה (צילמתי את האוטו שלו, רואים בבירור שאין כלום)- או שחברת ביטוח שלו לא תתעסק עם זה, ותשלח את הלחוץ למוסך שיטפל באופן פרטי?

2. בהנחה והוא כן מצליח לתבוע אותי, וחברת הביטוח שלי יוצרת איתי קשר- האם במקרה כזה אני אהיה חייב להפעיל השתתפות עצמית (אני נהג צעיר עדיין, משמע שזה קרוב ל-2000 ש"ח+התייקרות לשלוש שנים) או שאם מדובר על נזק קטן- תהיה לי את האופציה לשל רק על הנזק- מבלי להפעיל השתתפות עצמית?

3. לאיזה סכום יכול להגיע תיקון הפגוש האחורי- אם מדובר בעיקום קל+צביעה חלקית או אפילו במקרה של הגזמה פראית- החלפה כולה? מדובר על מאזדה 3, לא חדשה- מעריך ששנת 2007-8.

אשמח לשמוע את תגובתכם.

תן לו לבדוק את כל הבדיקות שלו,צור איתו קשר אולי יבין שאין ממש ויסתדר איתך בתשלום סימלי.

צור איתי קשר אם אתה מזהה שיש ניסיון לסחוט ממך יותר ,אני אנסה לכוון אותך .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...