Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בא לי על טלוויזיה חדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטנו להתחדש בTV חדשה לבית, אני יתחיל מזה שאין לא לי ולא למישהו נוסף איזה שהוא מושג מה הולך בעולם הטלוויזיות כיום.

יש הרבה זריקות באוויר כמו מסכי LED ו3D ושטויות, לא יודע עד כמה זה נחוץ לנו.

עכשיו למה שאני כן יודע -

שימושים - PS3, וסרטים בעיקר.

מרחק צפייה - 5 מטר וקצת מהספה הרחוקה ביותר לTV.

כיום - יש LCD של פיליפס, 42" עוד ביום שהיא נכנסה הביתה חרצתי את גורלה ואמרתי, היא פשוט קטנה מדי.

כן זאת הייתה טעות להקשיב למוכר בחנות שהראה לנו איזה נוסחה מונפצת ש42" זה בדיוק בשבילנו.

עם הTV עצמה אין לי בעיות, הייתי רוצה לשבת לשחק בPS3 בלי להקריב את הספה, לדעתי המינימום שאנחנו צריכים זה 55".

כרגע הייתי מעדיף רק מחברת פיליפס, דיי ברור שזה רק בגלל שאני "מכיר" את החברה, אם יש למישהו המלצה על חברה נוספת אני אשמח לשמוע.

וכמובן - תקציב - 10K.

מחכה להמלצות שלכם :wink:

עריכה:

מה אומרים על זאת? למה לשים לב?

http://www.digitalversus.com/tv-television/philips-55pfl7606h-p11563/test.html

מה עם כל ה- FULL ARRAY וה - EDGE LED וגם ה- LOCAL DIMMING וכל הסינית שמדברים שם בנושא המקביל?

פורסם

סדרות 8 ו9 החדשות של פיליפס הן מפלצות טכנולוגיה!! אבל גם המחיר בהתאם:wink: אם ישנה אפשרות להרים את התקציב אז סידרה 8 החדשה מאוד תתאים לדרישותך.

http://www.philips.co.uk/c/televisions/8000-series-140-cm-55-inch-3d-max-dvb-t2-c-55pfl8007t_12/prd/

במסגרת התקציב שלך ניכנסת גם חברת שארפ המעולה עם סידרת מסכי הAquos Quattron בגודל 60 אינץ.

http://www.ralco.co.il/news-in.asp?catalogid=238

http://www.dtown.co.il/articles/2216.html

פורסם

סידררה 8 החדשה רק נחתה בארץ אני מניח שתוכל לבדוק מחירים בשקם אלקטריק שהם היבואנים(משום מה המחירים שלהם גבוהים בהרבה מרשתות אחרות אך בכל זאת יהיה לך קנה מידה כולשהו) לגבי השארפ מדובר במסכים מהשורה הראשונה שהם היחידים למעשה שיש להם צבע ייסוד רביעי .

פורסם

המסכים החדשים של פיליפס זה פשוט עולם אחר ,הפעם פיליפס הפציצו בגדול ואם יש תקציב אז הייתי הולך על הפיליפס בלי ספק בכלל,השארפ גם מסכים מצויינים וכמו שראית את המחירים אז התמורה של מסכי השארפ היא גבוה מאוד .

פורסם

בכ13 אלף תוכל לרכוש את ה 50VT30 דגם אירופאי מייבוא מקביל.

אם כל הכבוד לפיליפס, סידרה 9 שלהם עדיין לא מתקרבת לאיכות התמונה והשחורים של סדרת V של פנסוניק.

בפרמטר שחשוב באמת - איכות התמונה והפירוט הפלזמות היותר איכותיות של פנסוניק עדיין עדיפות, לא סתם נבחרה למסך השנה לשנת 2011.

קח רק בחשבון שפלזמה לא מותאמת לצפיה בחדר מואר מדי, יהיו הרבה השתקפויות.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

כן, קרה משהו מעניין בעולם המסכים: פעם השתמשנו במסכי מחשב 14" וזה נראה בסדר, אח"כ 15", מי שהיה באמת פלייר היה עם 17. ב19 כבר אמרתי שלא צריך יותר מזה בחיים, 21 זה היה נחלת מעטים. את ההמשך כולם מכירים ועכשיו אני יושב מול שלושה מסכי 24" ואם הראש שלי היה מורכב על מיסב כנראה שהייתי שם עוד שלושה.

כנ"ל עם טלוויזיות. השורה התחתונה היא שאני הגעתי למסקנה ש55" זה about right אצלי על שלושה וחצי מטר, אבל בחמישה מטר הייתי הולך על 60"+ - או פשוט מקרן טוב ומקרין משהו כמו 100" עם מסך שנגלל מלפני הטלוויזיה הקיימת. את החוויה שיתן מקרן טוב אף טלוויזיה לא תעשה. PS3 וסרטים זה פשוט אידיאלי למקרן, במיוחד אם יש טלוויזיה סבירה קיימת לשידורים רגילים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
בכ13 אלף תוכל לרכוש את ה 50VT30 דגם אירופאי מייבוא מקביל.

אם כל הכבוד לפיליפס, סידרה 9 שלהם עדיין לא מתקרבת לאיכות התמונה והשחורים של סדרת V של פנסוניק.

בפרמטר שחשוב באמת - איכות התמונה והפירוט הפלזמות היותר איכותיות של פנסוניק עדיין עדיפות, לא סתם נבחרה למסך השנה לשנת 2011.

קח רק בחשבון שפלזמה לא מותאמת לצפיה בחדר מואר מדי, יהיו הרבה השתקפויות.

את זה אתה אומר,ראית במקרה את סידרה 9 החדשה? אז כניראה שלו כי לא סתם אומרים שה-9607 היא המחליפה המודרנית של הקורו המהוללת.

פורסם
רק המחשבה על לקנות מנורת מקרן ב 2000 ש"ח בכל פעם שתשרף, מוציאה לי את החשק להתעסק עם הטכנולוגיה הזו.

מנורה מחזיקה בערך 2000-3000 שעות. מנורה של מקרן HI END כמו הסוני VPL-HW30 עולה 289 דולר:

http://www.bhphotovideo.com/c/product/825969-REG/Sony_LMPH202_LMP_H202_Replacement_Lamp_f.html

לא חושב שזה צריך להיות שיקול במכשיר לסרטים וPS3. גם אם אתה תבלה מול המסך הזה 100 שעות בחודש (שזה חצי משרה) עדין תעשה בין שנתיים לשלוש על מנורה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...