Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 12K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהיתייאשתי מלחפש ELX ידנית במצב טוב החלטתי שיש הרבה רכבים טובים נוספים שאני יכול להשיג במחיר הזה.

אני זקוק לרכב שבראש ובראשונה יהיה אמין מהבחינה שלא אצטרך לקחת אותו למוסך כל שני וחמישי,אחרי זה שיהיה חסכוני ושהאחזקה שלו תהיה זולה.

בחיים לא היה לי רכב וגם לא במשפחה ואני חייב להתחיל ממשהו-זתומרת רכב שדרכו אוכל להכנס לתחום,כי אני לא מבין בזה בשיט.

אני חייל עושה יומיות ככה שמדי יום לרוב אני לא אשתמש בו,אולי בתוך העיר,וסופי שבוע לפעמים מחוץ לעיר.

על מה אתם ממליצים ?

פורסם

הייתי ממליץ לך על הפורד פיאסטה אוטו זול לאחזקה וחסכוני,למרות שאני לא ממש מת עליו.

אם אתה רוצה יותר אמינות חפש סיאט קורדובה או איביזה שמורות שטופלו כראוי, האחזקה שלהם יקרה יחסית לפורד אך התמורה לכסף שווה את זה.

פורסם

אני ממליץ לך קודם כול לפתוח את הראש ולא להתקבע על דגם מסוים.

כול רכב בעל מנוע קטן, גיר ידני, וכמה שפחות שטיקים שיכולים להתקלקל יתאים.

אם לא תתקבע על דגם מסוים יהיה לך הרבה יותר סיכוי למצוא רכב במצב טוב.

דגמים שעולים לי לראש: פיאט פונטו, פורד פיאסטה, סיטרואן סקסו, פיג'ו 106/205, סוזוקי סוויפט, דיאטסו שרייד.

האם התקציב שלך הוא רק לרכב? או שזה כולל גם את יישור הקו?

אני אישיתי קניתי רכב בספטמבר האחרון(סיטרואן סקסו). התקציב היה בערך 8 אלף בפועל הרכב שנקנה עלה 5 אלף, אבל הוא מיד נכנס למוסך לטיפול גדול של 2500 שקלים.

יכול להיות שהגזמתי, יכולתי אולי פשוט להחליף שמן ומים ולהמשיך ליסוע, אבל ברכבים כאלה ישנים יישור קו איכותי יחסוך לך הרבה כאבי ראש בעתיד.

אל תשכח גם להשאיר כסף בצד לכול תקלה שתגיע, אני למשל הייתי צריך להחליף אגזוז(דוד) בעקבות הטסט.

אירופאיות קטנות וידניות יתנו לך שנתון יחסית גבוה למחיר ורכב יותר מודרני בדרך כלל.

יפניות קטנות ידניות יתנו לך "שקט" אך יהיו יקרות יותר ותצטרך לרדת בשנתון.

אני כותב "שקט" מכיוון שגם רכב יפני במצב גרוע יעשה הרבה בעיות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

כבר פתחת לפני שבועיים אותו שירשור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=428699

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...