Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנה האוטו הריץ 12.7 אלף ק"מ

הוא מציין שהרכב אצלו כ 4 שנים וכל הטיפולים נעשו במוסך מאזדה מורשה

ביד הראשונה לטענתו הוא קנה תרכב מרופא נעשו כמה טיפולים במוסך מאזדה מורשה אבל מאז אותו בנאדם הפסיק להכנס למוסך מאזדה

הרכב על שמו והוא מתחייב על מנוע גיר ושילדה

נשמע אמין כל הסיפור ?

אני מתוסבך אחרי אתמול ...אתמול נסעתי לבדוק רכב מסוג מאזדה 6 לצפון אני גר בדרום האוטו נוסע לא רע בכלל בדקתי במוסך מורשה כל הטיפולים נעשו במוסך מורשה מאזדה הק"מ היה נכון איך שאני מעלה את הרכב לבדיקה בקומפיוטסט הבוכן קורא לי ומראה לי שהיתה פגיעה רצינית בשאסי (לטענת בעל הרכב השאסי היה נקי) בהתחלה הוא התעקש להביא תסכום המלא על הבדיקה עד שהוא הבין שלא נפל על פראיר והביא לי את כל הסכום והוא היה נירא הבנאדם הכי צדיק בצפון)) אז אנא תזהרו כי יש רמאים בכל חור היום חבל לחזור מבואס ועוד מרחוק בלי רכב הבית))

פורסם

לאחי יש מאזדה 6, האוטו מרווח, מבחינתי הוא מרגיש כמו סירה גדולה והבעיה שהוא צורך המון דלק (עושה סה"כ כ9ק"מ לליטר), לא יודע אם משתלם לקנות מכונית כזאת בזבזנית בדלק כשהדלק כלכך יקר, אין אופציות יותר מעניינות מבחינת צריכת דלק? הפרש צריכת הדלק די גדול(במכוניות כאלה) בין אוטומטי לידני, בדגם הזה יש רק אוטומט.

חתימה בהשהיה

פורסם
לאחי יש מאזדה 6, האוטו מרווח, מבחינתי הוא מרגיש כמו סירה גדולה והבעיה שהוא צורך המון דלק (עושה סה"כ כ9ק"מ לליטר), לא יודע אם משתלם לקנות מכונית כזאת בזבזנית בדלק כשהדלק כלכך יקר, אין אופציות יותר מעניינות מבחינת צריכת דלק? הפרש צריכת הדלק די גדול(במכוניות כאלה) בין אוטומטי לידני, בדגם הזה יש רק אוטומט.

התקציב שלי הוא עד 45 אלף גג

זה האופציה היחידה שיש לי לגבי רכב משפחתי מנהלים גדול ומרווח

נסעתי במכוניות מיני כמו אלטו או פונטו גרנדה זה לא מדבר אלי בכלל שני הרכבים הקודמים שלי היו די גדולים סיויק ואקורד לא נירא לי שאני ארד למיני

פורסם

אם היו לך הונדה סיוויק ואקורד, והיית מרוצה מהם מספיק על מנת שיהיו אמת מידה טובה מבחינתך, מדוע שלא תקנה אחת מהן?

פורסם
אם היו לך הונדה סיוויק ואקורד, והיית מרוצה מהם מספיק על מנת שיהיו אמת מידה טובה מבחינתך, מדוע שלא תקנה אחת מהן?

אז אני יגי דלכם בבירור שהמאזדה 6 יותר חסוכנית מהסיויק אוטמאט ובטח ובטח מהאקורד

ועכשיו לגבי השירשור שפתחתי אתם יכולים לעזור לי לגבי השאלה העיקרית ששאלתי

תודה מראש

פורסם
אז אני יגי דלכם בבירור שהמאזדה 6 יותר חסוכנית מהסיויק אוטמאט ובטח ובטח מהאקורד

תודה מראש

אתה טועה ובגדול- מאזדה 6 תהיה הרבה יותר בזבזנית מאשר סיוויק 1600.

בתקציב שלך אפשר לחפש 2004-5 ואולי כבר 2006 (לא מעודכן ממש במחירון) אבל יש גם דגמים מאוןבזרים וצריכת הדלק שלה תהיה באיזור ה 1:12 מחוץ לעיר ו 1:10 בערך בעיר אלא אם אתה נהג מהיר ועצבני.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...