Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 323 לנטיס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. דיפדפתי בפורום בחיפוש אחר המלצות לרכב עד 25 אלף שיענה על הצרכים שלי.

והגעתי למסקנה שמאזדה 323 לנטיס היא ההכי קרובה.

הצרכים שלי הם ; רכב חסכוני, זול לתחזוקה, אמין ושיהיה מקום לעגלה בתא המטען, משפחתי בקטנה. (למשפחה בתחילת הדרך.)

הצלחתי למצוא מאזדה לנטיס 323 2002, יד 3, 1600 עם טסט עד 5/2013 ועם 135k ק"מ. יש לה צמיגים חדשים והדרישה עליה היא 25k.

מה אתם אומרים על ההצעה?

יש עוד רכבים שיכולים לעמוד בדרישות?

HU - Pioneer DEHP5950IB

Amp - HIFONICS Titan TX6406

Comp - ))) Morel Dotech Ovation 6

פורסם
שלום לכולם. דיפדפתי בפורום בחיפוש אחר המלצות לרכב עד 25 אלף שיענה על הצרכים שלי.

והגעתי למסקנה שמאזדה 323 לנטיס היא ההכי קרובה.

הצרכים שלי הם ; רכב חסכוני, זול לתחזוקה, אמין ושיהיה מקום לעגלה בתא המטען, משפחתי בקטנה. (למשפחה בתחילת הדרך.)

הצלחתי למצוא מאזדה לנטיס 323 2002, יד 3, 1600 עם טסט עד 5/2013 ועם 135k ק"מ. יש לה צמיגים חדשים והדרישה עליה היא 25k.

מה אתם אומרים על ההצעה?

יש עוד רכבים שיכולים לעמוד בדרישות?

כבעל לנטיס 323 2004 בעברי (במשך 4 שנים), ממליץ מאוד על הרכב.

אמין מאוד (מלבד טיפולים - לא ראה מוסך), נוח ונעים לנסוע בו.

מבחינת תצרוכת דלק, 1.6 סטנדרטי לפי מה שאני זוכר. יש מקום כמובן לעגלה. רכב מצוין.

בהצלחה.

פורסם

סה"כ רכב אמין אבל,זה עדיין רכב בן 10 ותקלות עלולות להיות.

רוב המכוניות האלה די מוזנחות והגיעו לק"מ של 200,000 ואם מצאת מציאה חשוב לבדוק היטב.

נקודות התורפה של הרכב: הרדיאטור נוטה להתפוצץ (קרה להרבה מאוד לנטיסים שאני מכיר ובק"מ נמוך יחסית-אצלנו ב-80,000).

כמו כן,תיבת ההילוכים שנוטה לשבוק חיים באיזור ה 180,000 ק"מ.(כדאי מאוד לגשת למכון לגירים אוטומטיים לחיבור סורק).

לא כדאי לקנות אחת שהיתה בהשכרה לשעבר וחובה לבדוק במשרד הרישוי מי היה הבעלים קודמים כיוון שבשנתון הזה בעלות קודמת ליסינג (החכר) לא היתה עדיין רשומה ברישיון הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...