Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

attachment.php?attachmentid=119359&stc=1&thumb=1&d=1214391108

מועדון החמש למען הקהילה:

תצוגת רכבי אספנות במסיבת הסיום של בוגרי ביה"ס אורט ידין, צריפין

ביום רביעי, 13 ביוני , בין השעות 19:30-22:00, יתקיים טקס הסיום של בית בוגרי ביה"ס אורט ידין, צריפין.

בית הספר "אורט ידין" נמצא בתוך מחנה צריפין ומיועד לתת לילדים ונערים הזדמנות להשתלב בצה"ל ובחברה הישראלית.

בהמשך לקשר ההדוק בין מועדון החמש לביה"ס חברי המועדון מוזמנים להשתתף במסיבה

ולהציג בה כ-10 רכבי אספנות במצב תצוגה.

רישום מוקדם במשרד המועדון חובה, עד יום א' 10.06, לצורך אישורי כניסה למתחם הצבאי.

יש למסור את שם החבר, מס' תעודת זהות , סוג רכב ומס' רישוי במייל -[email protected]

או בטל' 037318818.

הכניסה לאירוע תהיה בשעה 19:00 בדיוק! (יקבל את החברים נציג מטעם ביה"ס ונציג המועדון).

פרטי שער הכניסה יימסרו בהמשך.

אחראי אירוע- יורם דוקטורי, בטל' 9217642- 054.

בברכה,

סמדר- מועדון החמש.

הודעת ביהס אורט ידין.pdf

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

נרשמנו, תמיד זה חשוב לתת לקהילה, ובמיוחד לנוער של "אורט ידין "

השיתוף שאנו, חברי מועדון החמש, מקבלים מהנהלת הבי"ס היא למופת ולתפארת.

מצא משה

פורסם

שלום

גם אני שמח כול שנה להשתתף במסיבת הסיום!

גם השנה אני אשמח מאוד. יורם תרשום אותי בבקשה!!!

יש לי בקשה אחת נוספת אם יש אפשרות לא לשבת אם עופר סגל בשולחן אחד כי אני לא יושב אם אנשים לא מפותחים שכלית...

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום

גם אני שמח כול שנה להשתתף במסיבת הסיום!

גם השנה אני אשמח מאוד. יורם תרשום אותי בבקשה!!!

יש לי בקשה אחת נוספת אם יש אפשרות לא לשבת אם עופר סגל בשולחן אחד כי אני לא יושב אם אנשים לא מפותחים שכלית...

בברכה בני ל.

בני, אתה רשום עוד לפני שידענו על האירוע.

עופר כובש עכשיו את הגולן בטיול ג'יפים קשישים. כשישוב בשלום תנתן לו זכות התגובה...

פורסם

עוד פעם רכבים במצב תצוגה!:cry:

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לתשומת לב החברים שהתנדבו לאירוע,

רשימת המשתתפים הועברה לביה"ס ונציג חייל יקבל אתכם בכניסה משער ראשון, כך שאין צורך בקוד כניסה.

לבקשת הנהלת ביה"ס יש להגיע לשער ראשון בלבד לא יאוחר מהשעה- 18:45 (ולא בשעה 19:00 כפי שנמסר קודם).

הרכבים צריכים להיות מסודרים במגרש בשעה 19:00 ולפני הגעת ההורים.

יש להגיע בחולצות מועדון החמש ודגלי מועדון.

תודה ובהצלחה!

בברכה

סמדר- מועדון החמש

Tel:03 7318818

Fax:03 7319059

mailto:[email protected]

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

בשיירה ארוכה נכנסנו לבסיס הצבאי כשבראש החץ מוביל בני לוי עם הרנו הצהובה ומאחוריו, קובי מילוא, דורון סגל, עופר סגל, משא מצא, יעקב בכר, אבי פשרל, אריה מזרחי, בועז איתן ואנוכי.

כמדי שנה, טקס סיום שנת הלימודים באורט ידין שבמחנה צריפין הוא ארוע מרגש עבור התלמידים הבוגרים ומשפחותיהם.

פגשנו את אותם נערים שאנו מלווים כבר שנים בכתה כשבאים להרצות בפניהם במהלך שנת הלימודים. ועכשיו הם בחורים העומדים לפני גיוס.

תודה להנהלת בית הספר המאפשרת למועדון החמש לקחת חלק בעשייה בבית הספר.

תודה לתלמידים ולמשפחותיהם.

תודה לחברי המועדון שפעם אחרי פעם נרתמים למטרה חשובה זו.

ותודה לסמדר מנהלת משרד המועדון על הרישום והתיאומים השונים לאורך השנה.

יורם

פורסם

אכן ביה"ס ארגן אירוע יפה, שורת המכוניות והאופנוע של בכר עמדו בטור מיושר לימין,יפות ונוצצות.

תודה ליורם על הטיפול והתיאום, תודה לסמדר על העשיה המבורכת.

היה נחמד לראות את הנוער ממחזור ל"ב (מחזור המוקדש ללוי בני) מסיים את הלחמודים ומאחלים לו הצלחה בהמשך.

מצא משה

פורסם

שלום לכולם!!

תודה לחברים שהקדישו מזמנם לטובת ארוע כה חשוב ומשמעותי לתלמידים ולהורים שבאים לחגג את סיום השנה, ולחברים המשתתפים.

יבאו על הברכה, יורם דקטורי, מצא משה, בני לוי, דורון סגל, עפר סגל, קובי מילוא, יעקב בכר, אבי פשרל, בועז איתן, אריה מזרחי.

תודה לסמדר על התאומים הרבים, והטיפול בתצוגה.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

• תוכן חדש...