Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן

danny_g
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נניח שזה נכון. איך שער חנייה הצליח לרדת לו על הגג? ומה שווה הבדיקה אם כל צביעה של גג נחשבת משמעות גבוהה? אם עכשיו מישהוי יעשה צבע לגג של רכב שלו כי הצבע דהוי, יבוא מתישהו קונה ויקח למכון - יגידו לו משמעות גבוהה?

מעבר לזה שיש חיישנים והשער לא יורד כאשר רכב נמצא מתחתיו, לא ראיתי כאן שערים אמריקאיים שנסגרים מלמעלה מטה. מה שראיתי זה בעיקר מחסומים ושערים שנסגרים לצד. אם מחסום מספיק ארוך, הוא היה פוגע בדלת למעלה ולא בגג.

זה לא משנה מה ירד לו על הגג.

גם אם עורב איבד את ההכרה ונפל בצלילה חופשית וכתוצאה מכך נאלצו לצבוע את הגג זה יופיע כמשמעות גבוהה.

אם הרכב התהפך אז סיכוי גבוה שהיתה גם פגיעה בעמודים וזה לא המצב כאן.

מומלץ ככלל ברזל לכל מי שצובע גג לצלם לפני התיקון מכיוון שרוב התיקונים שמבוצעים הם בגין לכה שרופה או כיפוף קטן.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

עדכון:

את דו״ח השמאי לא קיבלתי אבל ראיתי את הסטורית הטיפולים ממנה משתמע שהאוטו עבר תאונה לא קלה.

תיקוני פחחות בכל צד ימין ומאחור ושיפוץ פגוש...

בקיצור, אין מציאות בחיים. מחפש משהו אחר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
עדכון:

את דו״ח השמאי לא קיבלתי אבל ראיתי את הסטורית הטיפולים ממנה משתמע שהאוטו עבר תאונה לא קלה.

תיקוני פחחות בכל צד ימין ומאחור ושיפוץ פגוש...

בקיצור, אין מציאות בחיים. מחפש משהו אחר.

טוב לדעת עם מי יש עסק

אם קרסו לא היו מספיק אמינים להגיד לך מראש שהרכב עבר תאונה וחיכו שתגלה את זה בעצמך זה אומר דרשני.

פורסם

יש דיונים רבים בנושא קרסו טרייד אין ועלילותיהם, מעבר לכל מה שנכתב כאן, כדאי שתעבור על מה שנכתב עליהם בעבר.

מבלי להתייחס לרכב- שממנו אני מרוצה מאוד (מגאן 2008) ההתנהלות וההתנהגות, שלא נדבר על יושר אישי היתה מתחת לכל בקורת.

בכל מקרה, אל תוותר להם על שום רג'קט, תבדוק אם המצבר הוחלף, אם לא תדרוש להחליף, כיוון שאם הוא לא הוחלף מעולם, הוא לא ישרוד הרבה זמן.

צמיגים, תדרוש שיחליפו אותם, הם ינסו להחליף רק שניים, תהיה עירני.

בלמים- גם אם הם יגידו שהם בדקו אצלם והכל בסדר אל תשתכנע.

יש להם את הסטוריית הטיפולים והתיקונים כולל פחחות, תדרוש לעיין בהם.

תזכור, לאחר שרכשתה רמת הנחמדות שלהם תרד באופן דרסטי, ואני אומר זאת מנסיון.

(האייקון המצחיק שלמעלה הוא לא ממני, ואני לא מצליח להפטר ממנו בעריכה).

בהצלחה.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי רנו מגאן 2009 שקניתי לא מזמן. אני צריך להעביר חוטי חשמל מ/ל איזור בסיס מוט ההילוכים לאיזור המצבר אבל לא מצאתי שום דרך. מישהו יודע איך?

• תוכן חדש...