Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ויוטה אוונסיס

nis1
שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום. אני מתלבט בין שתי מכוניות אוונסיס 2000 עם 55000 קמ ואוונסיס 2002 עם 115000 קמ מה כדאי לדעתכם? האם ידוע על אילו מחלות שיש לאוטו הזה ובעיות של אמינות? כי שמעתי על בעיות בגיר האוטומטי. תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי לוקח רכב שעשה בשנתיים 115 אלף ק"מ.

מצד שני לגבי שנת 2000 , אם אני לא טועה ,היתה מתיחת פנים בשלב מסויים(,2001 אם אני לא טועה), אז אולי עדיף להמשיך לחפש.

זהו לא רכב נדיר עד כדי כך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שאייל אמר לך, רכב שעבר 115 ק"מ בשנתיים שלוש זה רכב שעבד קשה מאוד, ונסע בין 40 ל60 אלף ק"מ בשנה. ממוצע גבוה מדי, ולמרות השנה הגבוהה הייתי מעדיף, אילו הייתי במקומך, להמשיך לחפש, הטויוטה אוונסיס לא מכונית נדירה מדי.

לא שמעתי על בעיות אופייניות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לטויטה אונסיס מהשנתונים האלה יש רשמים של רכב מאוד אמין.

יצא לי לדבר עם חבר שוטר שמבש תמיד לעלות על האונסיס (במקום הפאסאט,B4,לאנטיס,גלאנט והסקודה שיש למשטרה)

מדבריו הבנתי שהרכב עשה כמעט 500,000!!! ק"מ וטוםל רק טיפולים נדרשים והמנוע עדיין בועט ונושם היטב כמו שאר הרכיבים המאוד אמינים ברכב.

מה גם שלפני שרכשנו מאזדה 6 שקלנו מאוד את האונסיס שתמיד קרצה לאבא שלי אבל העיצוב הישן והייעוד להחלפה בדגם חדש (שיצא כבר) הובילו אותנו למאזדה 6.

עם האמינות שזכורה עוד מהקרינה ועם מנוע 2 ליטר עם 150 כ"ס מאוד מורגשים, לדעתי זו רכב מאוד משתלם.

שווה לך לבדוק את האופציה של הרכב עם הק"מ הגבוה (בהנחה שאתה לא תצבור ק"מ דומה בפרק זמן כזה)- אני מאמין שהאמינות תפצה על העומס שהמנע עבר עד כה.

מקסימום אתה יכול להוריד הרבה במחירון, ועדיין יהיה לך מספיק זמן להינות מהרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...