Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

לפני כשנה וחצי עשייתי שיפוץ גיר ברכב , עד הכל עכשיו פעל כרגיל לאחרונה אני מרגיש מין נקישה במעבר בהילוך הראשון , שאר ההילוכים עוברים חלק , שמתי לב עוד שאני נוסע ממש לאט ההילוך עובר חלק בלי דפיקה , ורק שאני נוסע רגיל מרגישים את "המכה" הזו , נסעתי למוסך המורשה עשו בדיקה שמן גיר אמרו תקין , מה גם שהרכב רועד ממש קצת שהוא משולב בהילוך , במוסך אמרו לי שזה לא תושבות גיר למרות שאני לא מאמין להם כנראה שאני יזמין תושבת גיר , מה דעתכם יכול להיות הבעיה פה?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

חזרתי לעדכן: היום הייתי במכון לגירים ויש שתי בעיות נוספות ,

כאשר אני ב100קמ"ש (הילוך 4) , הרכב עומד על 3000 סל"ד המוסכניק אמר לי שזה לא תקין, וכאשר נותנים קיק דאון הרכב מגיב מאוחר . התושבות מנוע וגיר נמצאו תקינות , מה דעתכם הבעיה פה ?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

מה הנפח מנוע ?

יש לי פולקסווגן גולף (אותה עיקרון כמו האודי) וגם אצלי הטורים מראים 3000 סל"ד כשאני על 100.

לא נראה לי שזאת בעיה,הרכב הוא 4 הילוכים זה הגיוני שבמהירות 100 קמ"ש הטורים יהיו על 3000 סל"ד ועל איזה נקישה בדיוק מדובר?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

כאשר אני ב100קמ"ש (הילוך 4) , הרכב עומד על 3000 סל"ד המוסכניק אמר לי שזה לא תקין, וכאשר נותנים קיק דאון הרכב מגיב מאוחר .

לא רשמת איזה מנוע אצלך. אבל 100 על קרוב ל3000סל"ד זה בערך לרוב רכבי VAG עם גיר 01. בסל"ד דומה זה גם לגולף V5.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפי ניסיון כ12 שנה עם אוקטביה, 3000סל"ד על 100 זה תקין למיטב ידיעתי (אותו מנוע ואותו גיר).

הבעיטה שאתה מרגיש ממש בעיטה חזקה שעוצרת את הרכב או השהייה קצרה במעבר הילוך? ממה שאני ידעתי לרוב כאשר גירים האלו מתעייפים הבעיטה/החלקה היא משני לשלישי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני עם גולף 1800 אוטומטית, 1999, יש לי כבר כ 5 שנים את הבעיטה הזו בין הילוך ראשון לשני ושלישי לרביעי.הבעייה נגרמת, לדעתי כי הקולרים של הגיר ברכבים האלו ממש קטנים ולא מספיקים, אני כרגע עם 138 אלף ק"מ,אני שוקל להתקין קולר גיר חיצוני עוד כ 30 אלף קמ, ממליץ לך גם לשקול את זה.

פורסם

שלום רב!

לפי דעתי זאת בעיה ביחידת בקרה של שילוב ההילוכים.

לפרטים נוספים

באסם שקור 0505945633

המשך יום מצוין.

פורסם

אהלן , ברכב מותקן כבר קולר גיר חיצוני התקנתי אותו כאשר החלפתי את הגיר , חשוב לציין ש"הבעיטה" , הזו לא הייתה ועכשיו זה התחיל , החלקה בקיק דאון הייתה קיימת ממזמן , היום חיברו לי מחשב לרכב ניסו לעשות איפוס תקלות וכיוון גיר אבל הוא לא נתן להם מראה להם שגיאה , שאלתי את בעל המוסך אם הוא יכול לעשות לי כיוון קיק דאון הוא אומר שברכב הזה הכל אלקטרוני ואין אפשרות , "טכנו טסט" , תוכל להסביר לי מה זה אומר בקרת הילוכים ? איפה זה נמצא?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

• ספונסר פורום
פורסם

ברכב הזה עם מנוע 1.6 מדגם AEH ותיבה 01M מדגם FDH

סיבובי המנוע יעמדו על כ 3000 במהירות 100 קמש ,זה תקין .

לעיניין הבעיטה בשילוב ,זוהי פשוט תקלה בתיבה וכנראה שהשיפוץ יצא לא משהו .

אני חושב שכדאי לך לחזור למכון ששם שיפצת את התיבה ולדרוש את תיקון הבעיה .

זה לא קשור לכיוון כל שהוא .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

היי רון , האחריות על הגיר נגמרה , הייתי אצל כמה בעלי מיקצוע הם אמרו שהגיר בסדר גמור והבעיה לא משם , מה גם כשאני נוסע במהירות נמוכה "הבעיטה" בהילוך הראשון לא נשמעת כלל , וגם בבוקר הבעיטה לא נשמעת .. יכול להיות שיש בעיה במחשב גיר ? (החלפתי גם את המחשב כאשר החלפתי את הגיר) ..

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

עדכון , 95% שהבעיה היא כיוון מנוע צעדים (BASIC SETTING) - כך המוסכניק אומר

- הרכב נישאר במוסך לילה שלם , היום בבוקר המוסכניק הניע את הרכב ויבחן שבבוקר הטורים גבוהיים , ושהרכב רועד בעמידה במקום , שאלתי אותו מה זה קשור לגיר הוא אמר לי שהבעיטה בהילוך ראשון בגלל שהמנוע צעדים לא מכוון וצריך לעשות BASIC SETTING דרך סורק , הבעיה עכשיו שאף אחד לא מצליח לעשות את הכיוון הזה בגלל שהמחשב מראה שגיאות והמוסכניק לא מצליח למחוק אותם , מה לעשות עכשיו?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

• תוכן חדש...