Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

כרגע ברכב מורכב מסנן שמן מקט lfy1-14-302 צבע המסנן שחור, יש עליו את הסמל של מאזדה והכיתוב וגם כתוב AUTOMOBILES GENUINE PARTS , המסנן הורכב במוסך מורשה יבואן באשדוד.

קניתי בחנות חלפים בפ"ת מסנן שמן מקורי, שעליו כתוב MADE IN USA, מקט LF05-14-302B.

גם עליו יש את הסמל והכיתוב של מזדה ועל הקופסה כתוב GENUINE PARTS OIL FILTER

המסנן שקניתי בעל תבריג נכון אך הוא יותר קצר וגם הקוטר שלו קטן בערך במילימטר.

האם מישהו יודע האם זה מתאים?

פירקתי את המסנן והרכבתי לרגע את החדש והוא נראה מתאים רק כאמור יותר קצר וטיפה קטן גם בקוטר.

קיבלתי רגליים קרות וויתרתי על הטיפול. החזרתי את המסנן הישן לא הורדתי עדיין את שמן.

אני מתכנן לבצע טיפול כל 10000 ק"מ ולא 15000 כמו שמומלץ מרצון לשמור עם הרכב לאורך שנים

כמו כן קניתי שמן קסטרול 5-30, 100% סינטטי מלא - כך הכיתוב על המיכל באנגלית וצרפתית.

תודה על עזרתכם.

פורסם
שלום רב

כרגע ברכב מורכב מסנן שמן מקט lfy1-14-302 צבע המסנן שחור, יש עליו את הסמל של מאזדה והכיתוב וגם כתוב AUTOMOBILES GENUINE PARTS , המסנן הורכב במוסך מורשה יבואן באשדוד.

קניתי בחנות חלפים בפ"ת מסנן שמן מקורי, שעליו כתוב MADE IN USA, מקט LF05-14-302B.

גם עליו יש את הסמל והכיתוב של מזדה ועל הקופסה כתוב GENUINE PARTS OIL FILTER

המסנן שקניתי בעל תבריג נכון אך הוא יותר קצר וגם הקוטר שלו קטן בערך במילימטר.

האם מישהו יודע האם זה מתאים?

פירקתי את המסנן והרכבתי לרגע את החדש והוא נראה מתאים רק כאמור יותר קצר וטיפה קטן גם בקוטר.

קיבלתי רגליים קרות וויתרתי על הטיפול. החזרתי את המסנן הישן לא הורדתי עדיין את שמן.

אני מתכנן לבצע טיפול כל 10000 ק"מ ולא 15000 כמו שמומלץ מרצון לשמור עם הרכב לאורך שנים

כמו כן קניתי שמן קסטרול 5-30, 100% סינטטי מלא - כך הכיתוב על המיכל באנגלית וצרפתית.

תודה על עזרתכם.

היפני הוא הגדול יותר, הפילטר האמריקאי דומה יותר למוטוקרפט המקורי של פורד(שהיא מפתחת מנועי ה2.0 וה2.3 של מזדה).

לדעתי ומניסיוני(כבר הרכבתי ברכבי מזדה 2.0 ו2.3 פילטר זה) אין בעיה להרכיב פילטר זה. כמו כן גם 2 ספקי החלפים שלי למוסך אמרו לי זאת.

• תוכן חדש...