Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להוסיף קילו שמן מנוע - אחרי 20000 קמ. בספר הרכב כתוב שצריך שמן סינטטי 10 40

באיזה מותג קרסו משתמשים? אני לא שש לערבב שמנים של יצרנים שונים

פורסם

אני חושב שבשנים האחרונות בקרסו עברו לשמן סינטטי מלא יותר דליל (5-40W ) גם כן מחברת פז.

השמן נמכר במוסכי היבואן , אין לך מה לחפש את אותו השמן בחנויות חלפים.

רק תבדוק, באיזו צמיגות שמו לך שמן בטיפול האחרון ותוסיף את אותו הדבר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ממליץ לא לבנות על מה שרשום בחשבוניות שלהם.

בתקופה שאני טיפלתי בקליאו הופתעתי לראות שבחשבוניות היה רשום קסטרול TXT בפועל דחפו פז סינטטי...... :roll:

בקיצור, לא להתעצל, פתח ספר רכב וראה שמן מומלץ, מכיוון שהמגאן בשנתונים הללו היו עם מרווחי טיפולים גדולים יחסית (אם אני זוכר 30,000 ק"מ) הרי מדובר בשמן סינטטי מלא.

אין ספר רכב? הרם טלפון למחלקה הטכנית של רנו.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...