Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

יש לי טויוטה קורולה שנת 2001 ופתחתי את הדלתות להתקין קומפוננט FOCAL 165VB עכשיו יש שם רמקולים מקוריים עם הגבהה מיוחדת הוצאתי את הרמקולים ושמתי את הקומפוננט עם ההגבה אבל הבעיה שהפלסטיק של הדלת לא נסגר על הרמקול מה הפיתרון במצב כזה אולי אני צריך רמקול יותר קטן ? מה עושים ?

פורסם

מדובר על מין קונסולה מפלסטיק מקורית של הרכב? כמה היא מרחיקה את הרמקול מהחור של הדלת? אולי הפתרון טבעת האץ דקה יותר במקום הקונסולה הזאת.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

העיניין ששמתי את ההגבהה המקורית והפלסטיק של הדלת לא נסגר על הרמקול אז מה הפיתרון של זה ?

פורסם

דבר ראשון תמיד מומלץ לשים טבעות מMDF ולא פלסטיק.

דבר שני, זה שאתה שואל שאלות מסוג זה מעידות על כך שהנך חסר נסיון בהתקנות, לכן אני ממליץ לך לפנות לבעל המקצוע המתאים. לא עולה רבה.

• תוכן חדש...