Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים ל 205 בצפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש המלצה על פנצריה זולה בצפון (אזור חיפה)

בנוסף, המלצה על סוג צמיג ברמת איכות ומחיר סבירים 165x75x13

תודה

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

במידה הנ"ל כל המחירים טובים לדעתי רביעיית צמיגים מחברה מוכרת לא צריכה לעבור את ה850 ש"ח.

במידה הנ"ל אין לצמיג תכונות בולטות להציע. לך על קלבר או ברום, סתם בשביל לא לשלם יתר על המידה, מנסיון הצמיגים האלה יעשו את העבודה והמחיר לא יקר, אין טעם במידה הנ"ל להרכיב צמיגים יקרים, כי בכל מקרה הדגם שלהם יהיה פשוט.

פורסם
במידה הנ"ל כל המחירים טובים לדעתי רביעיית צמיגים מחברה מוכרת לא צריכה לעבור את ה850 ש"ח.

במידה הנ"ל אין לצמיג תכונות בולטות להציע. לך על קלבר או ברום, סתם בשביל לא לשלם יתר על המידה, מנסיון הצמיגים האלה יעשו את העבודה והמחיר לא יקר, אין טעם במידה הנ"ל להרכיב צמיגים יקרים, כי בכל מקרה הדגם שלהם יהיה פשוט.

תודה,

כאן בחיפה על רביעייה רוצים כ 1100 ש"ח משני המותגים.

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
מבקש המלצה על פנצריה זולה בצפון (אזור חיפה)

בנוסף, המלצה על סוג צמיג ברמת איכות ומחיר סבירים 165x70x13

תודה

טעות שלי, מידת הצמיג 165x70x13

Classic car parts hunter

פורסם

מה הציעו לך ב 1100 ש"ח?

לפי האתר TIRES4U, אכן צמיגים מחברות ידיעות עולים סביב 270 ש"ח לצמיג.

דוגמה לצמיג מחברה טובה:

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=371853&AreaId=2&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%E9%F4%EF

ואלה הפרטים של הפנצ'ריה שמפרסמת אותם ב 264 ש"ח לצמיג:

http://tires4u.co.il/default.asp?iGarageID=43

תתקשר כדי לוודא שיש אותם במלאי ותבדוק תאריכי ייצור.

800 ש"ח יעלו צמיגים סינים - לא ממליץ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא מאמין שלמידה שלי 195/50/15 מחיר הצמיגים מתחיל מmaxxis 320 ש"ח ונגמר במישלן 580 ש"ח.

אך אצלך המחיר כזה גבוה? מצא חברה ידוע אולי בדרג הבינוני אפרופו ברום וקנה לא יותר מ900-950 ש"ח.

• ספונסר פורום
פורסם

אני לא חושב שתוכל לרדת ממחיר של 1K ש"ח לרביעייה כולל איזון.

אני דווקא ממליץ לך להוסיף עוד מאה, מאתיים ש"ח וללכת על צמיגים עם שם (ולא צמיגים סיניים).

ולשאלתך, פנצ'ריה מומלצת באזור הצפון היא ג.מ. פורטל בחיפה.

פורסם
אני לא חושב שתוכל לרדת ממחיר של 1K ש"ח לרביעייה כולל איזון.

אני דווקא ממליץ לך להוסיף עוד מאה, מאתיים ש"ח וללכת על צמיגים עם שם (ולא צמיגים סיניים).

ולשאלתך, פנצ'ריה מומלצת באזור הצפון היא ג.מ. פורטל בחיפה.

דווקא דיברתי איתם והבחור המליץ לי על צמיג בשם קמאק או משהו דומה יצור בפורטוגל.

900 ש"ח ל4 צמיגים מחיר טוב אבל מה איכות הסחורה אינני יודע וגם לא שמעתי עליהם.(לא שאני מומחה!?)

לדבריו כל נהגי המוניות מרכיבים ונהנים מהמותג הנ"ל.

לא היה לו משהו אחר להציע, "זה הכי טוב שאתה צריך"

אנסה לגשת לשם אולי אקבל תשובות אחרות.

שבת שלום

תודה

Classic car parts hunter

• תוכן חדש...