Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו, שעה ממערב ראשון לציון (אזור פרס נובל) לעזריאלי? המון! מחולון, אזור ח-300, זה יותר נורמלי?

פורסם

מחולון היה לוקח לי (לפחות לפני כ4 שנים כשעוד גרתי בחולון ). היה לוקח לי כ25-35 דקות דרך צומת חולון..

עדיף לנסועדרך כיכר קוגל ומשם לצומת חולון ולא להמשיך לכיוון יוספטל.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
מחולון היה לוקח לי (לפחות לפני כ4 שנים כשעוד גרתי בחולון ). היה לוקח לי כ25-35 דקות דרך צומת חולון..

עדיף לנסועדרך כיכר קוגל ומשם לצומת חולון ולא להמשיך לכיוון יוספטל.

מאזור ח-300? יש מישהו עם אומדן עדכני? תודה מראש לכל העונים.

פורסם

אני יכול רק לאמר לך שבשעה הזאת חולון פקוקה עד היציאה לאיילון,לדעתי כדאי לך לעלות על איילון מראשון , ומשם לרדת לאיילון צפון, אני לא יודע לגביי התנועה שם זה מה שאתה צריך לבדוק.

Miata ND2

פורסם
אני יכול רק לאמר לך שבשעה הזאת חולון פקוקה עד היציאה לאיילון,לדעתי כדאי לך לעלות על איילון מראשון , ומשם לרדת לאיילון צפון, אני לא יודע לגביי התנועה שם זה מה שאתה צריך לבדוק.

אמרו פה שממערב ראשון זה שעה לעזריאלי, זה לא נישמע ממש עדיף. ומה זאת אומרת פקוקה עד איילון? באיילון לא פקוק?

פורסם

בדרכים עוקפות אתה יכול לקצר את זה ל-45-50 דק' (דרך צומת חולון-אזור).

אם אתה מחפש את הדרך המהירה והזולה ביותר - הנתיב המהיר ורכב מלא (יקח לך 25-30 דק').

פורסם
בדרכים עוקפות אתה יכול לקצר את זה ל-45-50 דק' (דרך צומת חולון-אזור).

אם אתה מחפש את הדרך המהירה והזולה ביותר - הנתיב המהיר ורכב מלא (יקח לך 25-30 דק').

45-50 דק' ממערב ראשון או מחולון (ח-300)?

פורסם

בדיוק היום עשיתי את הדרך הזו...מאיזור מזרח ראשל"צ, אין לך מושג כמה פקקים היו משעה 7 בבוקר ועד 8 והמשיך.

לקח לי שעה עגולה בדיוק להגיע.

Opel Adam S 2017

פורסם

עשיתי את הדרך הזאת במשך שלוש שנים עם אוטו, גם ממערב ראשון.

אני הייתי ממשיך עד הרצליה.

ממערב ראשון באיזור פרס נובל עד לשלום בת"א מינימום 40 דקות במקרה הטוב, שבפקק חריג יכול להיות גם שעה ומעלה.

איך שאתה יורד לאילון מראשל"צ אתה נתקל בפקק שמתחיל מהקוממיות בחולון עד לרוקח בערך .

בשעה הזאת כמעט תמיד יהיה פקק רציני.

פורסם
עשיתי את הדרך הזאת במשך שלוש שנים עם אוטו, גם ממערב ראשון.

אני הייתי ממשיך עד הרצליה.

ממערב ראשון באיזור פרס נובל עד לשלום בת"א מינימום 40 דקות במקרה הטוב, שבפקק חריג יכול להיות גם שעה ומעלה.

איך שאתה יורד לאילון מראשל"צ אתה נתקל בפקק שמתחיל מהקוממיות בחולון עד לרוקח בערך .

בשעה הזאת כמעט תמיד יהיה פקק רציני.

תודה, אז מה הממוצע פחות או יותר? מחולון (ח-300) זה יותר טוב?

פורסם

מח300 לעזריאלי ייקח לך קרוב ל 40 דקות בשעה 8 בבוקר. [מדבר בתור תושב ח300]

זה בערך 14 ק"מ.

בהצלחה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מח300 לעזריאלי ייקח לך קרוב ל 40 דקות בשעה 8 בבוקר. [מדבר בתור תושב ח300]

זה בערך 14 ק"מ.

בהצלחה.

תודה, כמה בדרך חזרה? ב 17:00-18:00?

• תוכן חדש...