Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בערך אותו דבר. לי לוקח מרוקח לתחנה מרכזית חדשה בראשון 45 דקות בשעה 1615 כמעט כדרך קבע.

אני לא ממש מכיר את ראשון, אז כמה זה יוצא מעזריאלי לפרס נובל ב 17:00 בערך? אתה עושה את הנסיעה הזו כל יום? כמה לוקח לך בבוקר ובאיזה שעה? טנקס.

פורסם

מעזריאלי לחזור בשעה 17:00 לפרס נובל במערב ראשון, מניסיון:

כשאני הייתי חוזר מהרצליה, באיילון דרום מכיוון הרצליה לתל אביב, ביום שגרתי, מרוקח מתחיל להיות פקק.

הוא ממשיך בצורה רצופה עד הקוממיות פחות או יותר שזה האיזור שמגיעים לראשל"צ.

זאת אומרת, שמעזריאלי במחלף השלום, התנועה עומדת כמעט לגמרי משם עד לראשון לציון כמעט.

זה בערך 40 50 דקות עד שעה. אני שברתי שיא פעם אחת עם חבר שיצאנו מהרצליה לראשון לציון.

יצאנו מהרצליה ב4 וחצי, ב6 וחצי הגענו לראשון לציון, יום מאד חריג כנראה אבל זאת האווירה בכביש הזה בשעות האלה.

השעות שאתה שואל עליהם ד"א הם בדיוק השעות שאתה נופל על הפקקים.

פורסם
מעזריאלי לחזור בשעה 17:00 לפרס נובל במערב ראשון, מניסיון:

כשאני הייתי חוזר מהרצליה, באיילון דרום מכיוון הרצליה לתל אביב, ביום שגרתי, מרוקח מתחיל להיות פקק.

הוא ממשיך בצורה רצופה עד הקוממיות פחות או יותר שזה האיזור שמגיעים לראשל"צ.

זאת אומרת, שמעזריאלי במחלף השלום, התנועה עומדת כמעט לגמרי משם עד לראשון לציון כמעט.

זה בערך 40 50 דקות עד שעה. אני שברתי שיא פעם אחת עם חבר שיצאנו מהרצליה לראשון לציון.

יצאנו מהרצליה ב4 וחצי, ב6 וחצי הגענו לראשון לציון, יום מאד חריג כנראה אבל זאת האווירה בכביש הזה בשעות האלה.

השעות שאתה שואל עליהם ד"א הם בדיוק השעות שאתה נופל על הפקקים.

וכמה בבוקר? מח-300 בחולון יותר טוב?

• תוכן חדש...