Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שהייתי אמור לעשות בכלל את הטיפול רק בעוד חודשיים, אבל קרה שהיום בסביבות השעה שבע בבוקר, אבי מרים לי שיחה ואומר לי, אלי הרכב לא מניע.

אני כזה, אבא מה מצבר או משהו, הוא כזה לא, פשוט מראה לי ציור של רכב עם מפתח, בקיצור אבא שלי קרה לאלקטרונאי, הוא ראה את המצב, אמר לו, לך תביא את המפתח הרזרבי השני, אבא שלי לקח את המפתח השני, בא והופ הניע בלי בעיה.

הוא הסביר שצריך ללכת ולסדר את המפתח אצל היבואן שיקודדו אותו או לא יודע מה..

קיצר אבא שלי החליט אם הוא נוסע לסדר את זה, אז גם יעשה את הטיפול.

טיפול 90 אלף זהו טיפול גדל, עבודה + חלקים עלתה לנו בסביבות ה 1000 ש"ח, שזה סבבה לגמריי לדעתי.

התברר שצריך לעשות טיימינג, החלפנו טיימינג, כולל עבודה במחיר של 1057 ש"ח שזה גם סביר למדיי.

ואמרו שמומלץ להחליף את המשאבת מים, אפשר לנסוע איתה אבל עדיף להחליף, אבא שלי בלי לחשוב פעמיים אמר שיחליפו, ורק החלק של המשאבת מים עלה לנו 710 שקל, עכשיו המחירים של הטיפול הגדול והטיימינג הם סבירים לגמריי, למה לעזאזל משאבת מים עולה 710 שקל?

זה פאקינג חלק בגודל של 10 על 10 ס"מ כמו שראיתי!!

עכשיו הסיפור הזה פחות מדאיג אותי, כי כבר שילמתי והרכב כבר בבית, אבל אני רוצה לחזור לעניין המפתח.

כשבאנו נציג השירות, שהיה דיי אדיב, אמר אין שום בעיה, פשוט מקודדים את המפתח בעלות של 80 שקל.

אני כזה אוקיי, הרכב נכנס לחשמליה, החשמאלי הראשי שם, בא להניע אם המפתח שצריך לקודד ופתאום זה הניע בלי בעיה, הוא איפס את המחשב ואמר יאללה הכל בסדר, אני כזה איך הכל בסדר, צריך לקודד, הוא אמר לי אין דבר כזה קידוד, אם הולך המפתח אז הולך וזה 1100 שקל, אני כזה מה, מה שכן שאלתי את הנציג לפני כמה עולה מפתח חדש והוא אמר לי 1100, אמר הוא אמר שפשוט מקודדים וזהו..

בקיצור הגיע הבוחן לעשות בדיקה, בא להניע את הרכב עם המפתח ה"ישן" והופ שוב לא מניע, כבר התחלתי להתעצבן על השירות, כי נאלצתי לחכות הרבה זמן, וגם אני רואה שהנציג לא מתייחס אליי, התחלתי לצעוק עליהם שהם מזיינים אותי על ימין ועל שמאל וכל אחד אומר לי תשובה אחרת, והנציג בא בתמימות ואומר לי, אין מה לעשות תזמין מפתח, כאילו, מהמה הוא אמיתי?

עכשיו אני נוסע עם המפתח השני ודחיתי את התיקון של המפתח ביוםיום, למה זה אמור להיות ככה?

למה השירות כזה חרא?

רק בגלל אבא שלי אנחנו צריך חוזרים לאותו מורשה, ניסינו מוסכים אחרים, גם מורשים אחרים, הם יותר חרא.

אבא שלי בכיף ישלם את המחירים שהם רוצים, אבל הוא רוצה לקבל שירות הולם, בלי שכל אחד יאשים את השני.

מה אני אמור לעשות אם המפתח?

קיבלתי הצעה רק להחליף את הגוף שקופץ כמו סכין ב 510 עם קידוד ואת השלט לא צריך להחליף.

מה לעשות?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• ספונסר פורום
פורסם

קודם כל לגבי השירות, תעביר פניה מסודרת ומנומקת (בלי עצבים) למחלקת השירות של צ'מפיון מוטורס כדי שיוכלו לטפל במוסך הסורר.

לגבי המפתח, תבדוק אולי באתרים בחו"ל תוכל להשיג את החלק במחיר יותר משתלם.

פורסם
קודם כל לגבי השירות, תעביר פניה מסודרת ומנומקת (בלי עצבים) למחלקת השירות של צ'מפיון מוטורס כדי שיוכלו לטפל במוסך הסורר.

לגבי המפתח, תבדוק אולי באתרים בחו"ל תוכל להשיג את החלק במחיר יותר משתלם.

אוקיי, אני אשמח לדעת אם המחירים ששילמתי למוסך על הטיפול זה מחיר לגיטמי, לדעתי כן, מה דעתך?\דעתכם..

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

ואגב, אין אפשרות לקנות את המפתח הזה מחו'ל או בדרך זולה יותר איכשהו.

כי פולקסוואגן גרמניה, עושה את המפתח מותאם אישית לרכב שלי, כמו שהבנתי יש במפתח צ'יפ, חיישן אני יודע מה, שהוא מותאם לרכב.

ז"א ייצרו מפתח לרכב עם מספר שילדה X

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• תוכן חדש...