Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מפגש עמוס ברכבים בעלי עוצמה חביבה + :lol:

הSPLניקים משתלטים על המפגשים, דרום, עכשיו מרכז, מה יהיה במפגש צפון הבא? :shock: :shock: :shock:

יאללה מאור, תעלה את התמונות והסרטונים.

::FEEL THE {XS} power::

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מתכוון הם היחידים שמגיעים למפגשים?:)

יאללה תמונות

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

היה מפגש טוב, כמה פרצופים חדשים הופיעו, וזכינו לביקור של נמרוד עם התיבה השופרית.

אני מאוד התרשמתי מהתוצאה ברכב של אורן עם זוג DC לבל 3 משודרגים, אז אורן תתחדש ותהנה שמחתי לעזור בכל שלב!

תמונות בהמשך

פורסם

וכמה סרטונים שהספקתי לצלם.

http://www.youtube.com/watch?v=QkKlnmdZk3A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=Hy10WTjtKX0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=AAGY9Gcgajo דרך יוטיוב

אני רוצה להודות למאור שהגיע וסיפק לנו תמונות מליון דולר!

154540_391106680934554_100001056756036_75855110_1954969362_n.jpg

פורסם

היה מפגש ממש מהנה סליחה מראש אם אחותי הקטנה חפרה למישהו הכל מאהבה כן יירבו מפגשים מצחיקים ומהנים שכאלה

ובקרוב אני יעלה כמה סירטונים מאצלי

Head Unit: Pioneer DEH5450SD amp1: sierra f250.4 amp2: dc audio monoblock 2.0k alternator: 120amp Battery deep discharge: xs power 6500 Wiring: 0 gage knu consept

VW Golf MK3

פורסם

אז זהו חברים בקרוב אני אעדכן את השרשיר שלי ואפרט שם יותר אבל לא סתם אומרים שיש אנשים טובים באמצע הדרך אז אני אנצל במה זאת לומר בראש ובראשונה לג'וניור התותח שעמד בכל שיגוע שלי שתמיד עזר ותמך לאורך כל הדרך אני אומר לך בלב שלם אתה בנאדם נדיר ונכס לתעשיית האודיו לרכב!

תודה רבה גם לסרול שבזמן האחרון אני מדבר איתו יותר מאשר עם אמא שלי משגע אותו על כל דבר קטן שצץ והוא תמיד שם מוכן לעזור ולתרום, תודה רבה לך על הכל!

דיוויד לא נשכח אותך מתכנן התיבות שלנו ,תודה שהקדשת כל כך הרבה זמן בתכנון ובנייה של התיבה ותמיד נענית לכל שאלה או בעיה תודה רבה לך!

ובכללי תודה לכל מי שעזר לי בבניית המערכת :רועי,אוהד,יבגני,מייק,ישראל סרול,ישראל ג'וניור, דיוויד.

היה מפגש מצויין רק חבל שאנשים חתכו כל כך מוקדם ולא נשארו יותר.

מאור תודה רבה על התמונות הן מעולות! ואין ספק שאחותך היא אשת הSPL של עם ישראל!

שבוע טוב

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

תודה על מפגש נחמד ו Loud....

אמנם ה SPL'ניקים היו בהחלט גורם דומיננטי בשטח והיו שם כמה סטאפים שהיו יכולים לשמש גם לאיזה מסיבת יער...

אבל שמחתי לפגוש גם כמה חברים שמחפשים ויודעים להעריך משהו אחר, קרי איכות ולא כמות.

אהבתי למשל את מערכת ברכב של בני (?) בלי רכיבי High End מטורפים אבל מושקעת מבחינת ההתייחסות, הכיול והאיזון ונשמעת בהתאם (מעולה).:mm_yeah:

תודה לכל מי שנאות להדגמה של ה Auto Tuba במכוניתו וכן לאלו שהתיישבו והאזינו ברכב שלי.

אני מקווה שהתרשמתם מהסאונד/ביצועים המיוחדים של התיבה השופרית ושהצלחתי 'לפקוח את אוזניכם' למשהו שונה/חדש.

שיהיה לכולם שבוע טוב עם באסים עמוקים וברורים... :wink:

נמרוד :-)

Chevrolet Savana 6.5L TD 2002, DIY Remote FSD/PMD

BFM 8" AutoTuba (Horn) Subwoofer, MiniDSP 2.1ch

בונה מורשה של ארגזים שופריים של http://billfitzmaurice.net/

פורסם

Auto Tuba מבחנתי זה היה מאוד מעניין וחדש בשבלי. אהבתי את הסאונד, אבל לצערי בגלל בלגן בבגז' שלי ( היו מלא כלי עבודה) לא יכולתי לנסות אותה. אולי במפגש הבא.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

נשמע שפיספסתי מפגש ממש טובה והשקה של DC פעם הבאה אני יגיע

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...