Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאוד נהנתי מהמפגש אחלה אנשים (תודה על הנייר כסף מי שהביא לי אותה)

* אני הגעתי עם הרנו הסגולה

Renault Clio RSi 1995 :evil:

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עכשיו עושים השקות ציוד במפגשים?

אני זוכר שלפני כמה שנים הייתה על זה תרעומת בפורום. [ממש רצינית]

לפרסם זה דבר אחד, להשיק.. זה משהו אחר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני מקווה שלא היה נסיון להשיט משהו בירקון. ועל הרכב של מי שברו בקבוק יין?

השקה :-D זה מושג שבא בכלל מעולם הספנות, רק אנשי שווק יכולים לעוות ככה דברים.

אפרופו - לפני שנפתחת כאן מלחמה נוספת ומגיעים למסקנות הלא נכונות...

נראה שהיה מפגש פורה ביותר סה"כ וכמו שכבר רשמתי בשרשור אחר - זה שילוב שאני מעוניין לשמוע.

כמו שאמרתי - בזמן הקרוב אני לא אוכל להגיע למפגשים, עוד כמה חודשים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סה״כ סטאפ אחד של DC, שאף אחד לא שמע עד עכשיו, לקח כמעט שבוע כדי לבנות את התיבה, להכניס מצבר ולמקם את המגברים מחדש, למי שלא מכיר, אין יותר מידי מקום שם בקולט.

שוב לא היה שום השקה, אלא התרשמות ושמיעה ראשונה לכולנו.

פורסם

זה בדיוק היתה הכוונה שלי DC רק נחת בארץ וזה מפגש ראשון שאפשר לשמוע אותו .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
עכשיו עושים השקות ציוד במפגשים?

אני זוכר שלפני כמה שנים הייתה על זה תרעומת בפורום. [ממש רצינית]

לפרסם זה דבר אחד, להשיק.. זה משהו אחר.

לזה אתם קוראים השקה?

השקה של שני סאבים שיושבים באותו רכב ושני מגברים :idea:

אלוהים ישמור.

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אם היו שמים את המערכת בספינה כמו יונדאי סונטה היה אפשר לשבור עליה בקבוק ולדרדר לירקון

:-P:-P:-P

אז היית מקבל השקה אמיתית.

הגוף היחידי הנוסף כאן בפורום שאני מכיר ככאלו שמשתמשים בביטוי ה"ספינתי" הזה הם חברי האספנות - שמשיקים רכבים נדירים ברגע שעברו שיפוץ.

אני לעולם לא אבין את זה - מוסטנג זה לא טיטאניק :roll:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האמת שלא יצא לי לשמוע עדין את הזוג 12, אבל לפי הסירטון ביוטיוב הם נשמעים רצחניים.

Clarion CZ500 | Infinity 6500CS | Kicker KX350.4 | Sundown SAE 1000.1d | Pioneer TSA6973E | Kicker L5

פורסם

לפי הסרטון דווקא ההיפך (כנראה האיכות צילום ירודה :lol: ), אבל אני אשמח לשמוע כבר (אורן!).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הDC LVL 3 הופתעתי מהעוצמה כי חשבתי שהתיבה הייתה קטנה מדי. תשכחו מכל מה ששמעתם DC זה הדבר לSPL ועוד המגבר ה 5K פשוט מטורף וכייף לראות ולשמוע ..תודה לישראל על המסג' מממפלצות הגראונד זירו

Sub- Id max 12 comp- Hertz high energy XL comp amp-Diamond d600.2 Mono- Diamond d38001

פורסם

שאלה, אחרי כמה שעות בנסיה עם SPL איך ההרגשה? אפשר לשמוע את האנשים שמדברים איתכם ?:)

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

• תוכן חדש...