Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש בפורום, ואני זקוק להמלצה ל-2 או 4 צמיגים לפורד מונדיאו שנת 2008.

נתוני צמיגים 215/55/16. תקציב עד 700 שקל לצמיג.

כרגע הצמיגים הקדמיים גמורים והאחוריים שחוקים יחסית. (מתלבט אם להחליף גם אותם)

מרגישים במכונית כל קיפול ופתח ביוב בכביש כמו בור עמוק. המכונית גם נעה מצד לצד כסירה.

החשיבות שלי היא נוחות ושקט בראשונה, אח"כ התנהגות ולבסוף אחיזה ובלאי.

ואם למישהו יש המלצה על מקום אמין באיזור המרכז אשמח לדעת.

תודה רבה,

אלעד

פורסם

שלום,

איזה קוד מהירות נדרש לרכב שלך (H\V\W )?

בעיקרון, לדרישות שרשמת צמיגים יותר זולים גם יכולים להספיק, למשל FALKEN ZE912 או TOYO PROXES CF1, שעולים בסביבות 500 ש"ח.

צמיגי נוחות טובים מחברות מובילות יעלו קצת יותר מהתקציב שנקבת:

CONTINENTAL PREMIUM CONTACT או MICHELIN PRIMACY HP

יש גם GOODYEAR EXELLENCE או YOKOHAMA C.DRIVE או KLEBER HP3 שנכנסים לתקציב.

את המושג הראשוני לגבי הדגמים והמחירים תוכל לקבל כאן:

http://tires4u.co.il/?x=x&iGarageID=&sc=&m=0&search=1&ar=1&r=16&a=55&s=215&CarType=1&page=1&OrderBy=&AscDesc=

רק שים לב שאסור לרדת בקוד מהירות ממה שרשום ברישיון הרכב\היה בצמיגים מקוריים\מודפס על המדבקה על שלדת הרכב.

נ.ב. אני חושב שאם אתה מוכן להשקיע, MICHELIN PRIMACY HP אלה הצמיגים לרכב כמו שלך:

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=367958&AreaId=1&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%F6%F8%F4%FA

תתקשר ל "צמיג ישיר" פ"ת לגבי המלאי והמחירים, הם בדרך כלל לא יקרנים ויש מבחר דגמים.

חובה לבדוק על כל צמיג תאריך ייצור, שלא יהיה מעל שנה (ורצוי חצי שנה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• ספונסר פורום
פורסם

התקציב שלך מכובד מאוד ותוכל להכניס אליו מותגים מכובדים (ואפילו ספורטיביים אם תהיה מעוניין).

המלצה שלי היא להחליף את כל הרביעייה (חבל שיהיו הבדלי אחיזה מקדימה/אחורה).

אני ממליץ לך לפנות לאורן מצמיגי אורן זיתוני אשר יושבים ברחוב שדרות הר ציון 115 בת"א.

פורסם

אני מצטרף להמלצה המקצועית להחליף רביעיה. אני גם חושב (מהיכרות אישית) שכדאי ללכת אצל זיתוני. עם זאת, לדעתי לא כדאי למי שמחפש נוחות ללכת על צמיגים ספורטיביים - הם לרוב קשיחים, נשחקים מהר ולא בהכרח אוחזים יותר בשעה שאינם תחת עומס. כל צמיג של מותג גדול, במחיר סביר - יעשה את העבודה - ובלבד שיהיה טרי (פחות משנה לכל היותר).

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מה שהציעו לי זה

Pirelli P 7

Goodyear EfficientGrip

Michelin Primacy HP

כולם סביב הסכום שרציתי להוציא (עם חריגה קטנה למעלה).

איזה צמיג עדיף מביניהם?

תודה רבה לעוזרים

אלעד

פורסם

MICHELIN PRIMACY HP צמיג מעולה.

הייתי בוחר בו בין האופציות שרשמת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

איך ה- YOKOHAMA C.DRIVE ?

הבנתי שהוא צמיג טוב מאוד יחסית למחיר שלו, איך הוא מול ה- Michelin Primacy HP ?

השאלה היא אם מרגישים הבדל בין שני הצמיגים (מבחינת נוחות ורעש) יש הבדל של 1000 שקלים בין 4 צמיגים של יוקו ומישלין.

• תוכן חדש...