Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

תודה מראש לעונים!

אני בדילמה בין b3 ללנסר 1500 כי זה מה שמצאתי פחות או יותר במחיר.

אני מעוניין במשפחתית כרגע נוסע על איביזה ספורט קופה, ידני זה לא בעיה בשבילי אז אם יש עוד רכבים במחירים הנל אז מוזמנים להציעה. רק עניין אחד לא טויוטה ולא מזדה וגם הונדה!

כל רכב יתקבל בברכה חוץ מהשלושה הנל וכמובן בהשווה ל-b3 וללנסר כי הם פרווריטיות.

תודה.

החיים הם כמו....

פורסם

לנסר 1500 בלי לחשוב פעמיים. היתרון היחיד שאני מוצא ב-B3 (וזה יתרון שרלוונטי רק לגרסת ה-5 דלתות) זה העיצוב החיצוני.

אבל ב-75 אלף ש"ח אפשר למצוא עוד משפחתיות חביבות - ניסאן טידה, ניסאן נוט, פורד פוקוס, שברולט קרוז, יונדאי אקסנט, קיה ריו... להמשיך או שכבר הבנת שאם לא תספר מה חשוב לך ברכב לא תקבל תשובה מדויקת?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה צודק אז אני אתן פירוט.

מאוד חשוב לי היופי של הרכב חיצונית אין מה לעשות ככה גם אישתי כמובן לא מתםשר על אמינות.

אני חשבתי על b3 סאדן מול הלנסר כי אני חושב שהם מאוד אמינות ויפות, ככה שניסן טידה לא בא בחשבון בגלל המראה החיצוני. העניין שהb3 קצת מושכת אותי בגלל שיש לי ניסיון איתה והיא לםי דעתי מאוד נוחה בנסיעה וגם ניתן להרכיב בא מערכת דיוידי כי יש מקום מה שאין בלנסר. אבל בכל מקרה אשמח אם מישהו יכול לתת השוואה ביניהם יתרונות וחסרונות כי לא כל כך מצאתי באינטרנט השוואה בינהם.

תודה.

החיים הם כמו....

פורסם

אני אחד שחולה סובארו אבל גם הלנסר וגם B3 זוללות דלק המנועים בשילוב עם תיבה 4 הילוכים אוטומט פשוט לא עובד.

הרכבים מאוד עצלים ופשוט לא נוסעים. אז אני הייתי ממליץ על I30 בעיניים עצומות חוץ מחיצוניות שלה שאולי לא תאהב

הרכב נוסע יותר טוב ,יותר מרווח ,יותר חיסכוני, עלות הטיפולים טיפה יותר זולה אפילו.

עם אתה עדיין אוהב את המראה של B3 אז ככה הנסיעה שלה יחסית רכה ושקטה יותר מאשר בלנסר.

מצב השוק של שתיהם הוא זוועתי כרגע. זאת אומרת יש לך הזדמנות להוריד במחיר ולהתמקח. תנסה לקנות או מסוכנות סובארו שמשאירה אצלה רכבים של לקוחות מטרייד או מאדם פרטי ולא בליסינג וחברות השכרה.

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

תודה לתגובות.

i30 לפי דעתי

רכב לא רע בכלל רק הבעיה היא שהוא קצת קטן ואת גירסת הסטיישן לא אהבתי, עדיין אין לי צורך בה: -) כנראה נכניס עוד רכב לרשימה שזאת ה-i30 , נתחיל לעשןת נסיעות מבחן לשלושתם.

השוק באמת גם של הסוברו ושל הלנסר בריצפה, המחירים טובים למשומשות ותאמת זה לפי דעתי המחיר שמשקף את הרכבים הנ"ל.

שוב תודה לכולם חשבתי שיהיו תגובות רעות על הלנסר ועל הסוברו ועכשיו אני שלם עם הבחירה, רק נשאר להשוות לi30 וקדימה לרוץ ולחפש ביד שתיים כי אני מאמין ירח זמן למצוא רכב מיד פרטית כי רובם היו בליסינג

החיים הם כמו....

פורסם

רוב ה-i30 שעומדות כיום למכירה הן אכן מליסינג אבל יש מספיק רכבים פרטיים בשוק. אם יש לך סבלנות אני בטוח שתצליח למצוא אחת, במצב טוב ובמחיר סביר.

ה-B3 והלנסר אכן נסחרות כיום במחירים נמוכים יותר וכמשומשות הן יכולות להיות עסקאות מאוד משתלמות, במיוחד אם אתה לא כותב שמעניינים אותך הביצועים והזריזות של הרכב.

פורסם

את האמת יש אופציה מאוד מעניינת זה לקחת את הלנסר עם 1800.

שזה רכב זריז ולא מרגיש עגלה כמו אחיו ה1500

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

• תוכן חדש...