Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום המגבר שלי נכנס לפרוטקשן בגלל החום שהיה לא היה אפשר לגעת בו ..

השאלה שלי אם אני קונה מאורר איך אני מתקין אותו על המגבר ,איך אני מתפיס אותו?

פורסם

קודם כל איך מותקן המגבר? הוא יושב בתיבה? יש מצב לצילום? מה המגבר(לא שזה משנה)?

כעיקרון צריך להרכיב את המאוורר כל שיוציא אוויר על צלעות הקירור.

כדי להפעיל את המאוורר אתה צריך לארגן ממסר על מתח פיקוד 12 וולט, ולהפעיל את הממסר עם הREMOTE. אפשר לקנות ממסר ל-PCB בכל חנות לחלקי אלקטרוניקה או לקנות ממסר לרכב. לא מדובר על משהו ממש יקר. כדי להיות בטוח ולמוע אפשרות של הכנסת רעשים ע"י המאוור(סיכוי נמוך מאוד) אפשר להלחים על המגעים של מאוור קבל קראמי של 100 נאנופאראד ודיודה במצב הפוך.

לנינג'ה אמיתי, הייתי ממליץ להתקין טרנזיסטור MOS או FET במקום ממסר, אבל גם הממסר יעבוד.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

המגבר מותקן על פלטה שצמודה למושבים ..בגלל זה אני שואל איך אפשר להתקין את המאורר מה צריך לשים אותו על המגבר עצמו או מה ?

פורסם

בצורה הפשוטה ביותר אפשר לקשור את המאוורר באזיקונים דרך החורים בפלטה. מכוער רצח, אבל פשוט. לכוון את המאוורר לכיוון מארז של מגבר. דרך מתקדמת יותר היא לבנות מסגרת מסנדוויץ' או סיבית דקה שתתפוס את המאוורר ותותקן עם ברגי עץ. עוד דרך , היא להשתמש בפח 2-3 מ"מ ולבנות תפסנים בצורה של שני פסי מתכת בצורת האות L שאליהם מתחבר המאוורר ובתפסנים מתחברים לפלטה. בקיצור עם קצת יצירתיות אפשר לחשוב על כמה וכמה שיטות

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

איזה מגבר זה?

תצלם ותעלה לפה

יש אפשרות של להוציא את הכיסוי המקורי שלו, כלומר את הגג של המגבר ולעשות מפרספקט אחד עם חור גדול למאורר 12cm או אפילו 24cm

ולעשות ממסר 12v

וזה יוצא יפה

עשיתי משהו דומה לאקסבוקס..

אפשר גם על הגג המקורי, לחתוך עיגול עם מקדח כוס למתכת (אם אתה לא יודע לעשות את זה כמו שצריך אז תלך לבנאדם) וזהו..

החלטה שלך

• תוכן חדש...