Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נפלתי קורבן לסוחר רכב נוכל. לשמחתי יש לי מסמכים הקושרים אותו לעסקה. אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בשאלות הבאות:

1. כיצד מגישים בקשה לגילוי נאות מחברת הליסינג (למי פונים בחברה ואילו מסמכים צריך לצרף לבקשה)?

2. ראיתי שעל טופס יפוי כוח שהוא קיבל מחברת הליסינג (הרכב היה רכב ליסינג) כדי למכור את הרכב הוא רשם, בסעיף "מיופה כוח ונציגו של התאגיד" הוא רשם את שמי, ולא את שמו (ככל הנראה כדי לטשטש עקבות). מעולם לפניתי לחברת הליסינג כדי לבקש יפוי כוח בשום צורה. האם משהו ביקש בעבר יפוי כוח ויכול לומר לי מה התהליך ואילו מסמכי זיהוי הם דורשים כדי לתת למשהו יפוי כוח?

3. כידוע, משרד הרישוי גם מחזיק בנתוני עבר על פרטי רכב (קילומטראז למשל) האם משהו ניסה בעבר לקבל מהם את הפרטים האלה?

הרבה תודה!

פורסם

תסביר מה במה מתבטאת הנוכלות.

נתוני קילומטראג' אמורים להופיע ברשיון הרכב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קח אויר ותרגע ואז תסביר מחדש.

כאשר קנית ידעת כי הרכב מליסינג? הרכב תקין?

חברת הליסינג חותמת על יפוי כוח ריק ובו היא מסמיכה את הקונה ( היא טרם יודעת מיהו ) לחתום בשמה על ההעברה משמה לשם של הקונה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אכן נתוני הקילומטראז מופיעים על רשיון הרכב והם גם תואמים את מד האוץ'. העניין הוא שהסוחר גלגל את מד האוץ' אחורה, העביר את הרכב טסט נוסף ולכן הקילומטראז המופיע על הרשיון אינו הקילומטראז הנכון שעבר הרכב (אני מבינה שזו תרמית ידועה). חשוב לי לומר שאני יודעת זאת בוודאות מכיוון שכבר דברתי עם חברת הליסינג ממנו הסוחר קנה את הרכב ובאופן לא רשמי אחד הפקידים הסכים לומר לי שהרכב יצא מהם עם קילומטראז גבוה בהרבה.

פורסם

טוב, אז פה באמת כבר יש מקרה של נוכלות פלילית.

אם תצליחי להשיג הוכחות מוצקות מחברת הליסינג על הנסועה שהרכב עבר ברשותה ניתן לבטל את העיסקה בטוב או דרך בית משפט.

מעבר לעניין הק"מ, האם הרכב תקין? בדקת אותו לפני קניה? במכון שהוא המליץ עליו?

פורסם

בדקנו אותו במכון שאנחנו בחרנו, אם כי יש לי הרגשה שמכיוון שהיה באזור הקנייה הסוחר הכיר אותו לפחות. האוטו יצא בסדר בסך הכל בבדיקה. בנוסף יום אחרי הקניה לקחנו את האוטו לטיפול במוסך של החברה היצרנית, וגם כאן היה בסך הכל בסדר. חברת הליסינג לא ממש מתה לשתף פעולה אבל אני מבינה שעל פי החוק הם מחוייבים בגילוי נאות. האם משהו יודע כיצד מגישים טופס כזה?

פורסם

אז איפה בעצם הבעיה? בזה שהרכב עם ק"מ גבוהה מהמדווח?

אם הרכב נרכס במחיר מחירון, יש אפשרות לטבוע החזר כספים.

אם הרכב נמכר במחיר נמוך יותר, יטען בבית המשפט שההנחה גילמה גם את הנסועה ולא יהיה קל לקבל החזר כספי.

כל זאת כמובן ללא כל קשר לכך שבוצעה פה עבירה פלילית ועליה ניתן להתלונן במשטרה.

• תוכן חדש...