Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מטען רכב לטלפון, זה היה לפני 24 ימים.

המוכר כבר פנה אלי אתמול לשאול אם המוצר הגיע (כי לא השארתי פידבק עדיין), אמרתי לו שעוד לא הגיע.

הוא שלח לי הצעה לזכות אותי על הסכום ואם המוצר יגיע שאני אשלם לו, או שהוא ישלח לי עכשיו מוצר זהה נוסף, ואם אני אקבל 2, אני אשלם לו על הנוסף ששלח.

בגלל שאני ישראלי, קצת מחשיד שהוא כלכך דואג למוצר של דולר. אמרתי לו שאני רוצה לחכות עוד קצת לפני שעושים משהו, והוא אמר שנחכה עוד 4 ימים (יצא חודש מהיום ההזמנה) ואז נחליט.

עוד מישהו נתקל בתופעה כזאת ויודע להגיד אם יש פה ניסיון כזה או אחר חוץ מרצון טוב?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מסכים לחלוטין עם שני קודמיי, היה לי קטע כזה בעצמי.

מציע שתמסור לו שאתה מוכן לחכות עוד פרק זמן הגיוני (שבוע נניח) שיגיע המוצר (אם המוכר מהונג-קונג או מקום ידוע לשימצה מבחינת זמני ההמתנה) ואם לא יגיע, צור איתו קשר שוב. מחוות רצון טוב מצידך (שכשהיא מגיעה מישראלי מבלבלת את המוכרים משום מה :lol: )

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אמרתי לו כבר שאני רוצה לחכות עוד כמה ימים והוא אמר שנחכה 4 ימים. וכן זה מהונג-קונג

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קרה גם לי, באמת מול מוכר מהונג קונג. אמרתי לו שאין לי שום בעיה לחכות עוד קצת, והמוצר אכן הגיע בסוף.

מוכר אחר, שהמוצר שלו לא הגיע אליי אחרי יותר מ-45 יום, הציע לזכות אותי ושאם המוצר בכל זאת יגיע- שאשלם לו. הסכמתי, והזמנתי את אותו המוצר ממוכר אחר. בסוף, חודש אחרי שההזמנה השניה כבר הגיעה אליי, וכשלושה חודשים מאז מועד המשלוח של המוצר הראשון, הגיעה אליי גם החבילה הראשונה. כבר לא היה לי צורך בה (מדבקות מסך לטלפון נייד, כמה כאלה כבר צריך?), אבל יצרתי איתו קשר והעברתי לו בחזרה את הדולר ומשהו שהמוצר הזה שווה. הוא כ"כ התלהב שחזרתי אליו שזה היה שווה להראות קצת גם את ה"ישראלי היפה" ולא רק התחמן...

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אני מצד שני תקוע עם איזה מוכר מסין שלקח לו רק לשלוח את המוצר שבועיים אחרי הרכישה..

ועכשיו אני כבר חודש וקצת אחרי מועד השליחה לפי הסימון שלו ללא המוצר בידיים שלי.

אומנם זה 3$ עבור כבל שאני דיי צריך.

שלחתי לו היום מייל "תזכורת" ושאני תכף קונה כרטיס טיסה לסין.. :-D

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אתה עושה יפה ובחוכמה לחכות, אפילו עוד שבועיים. וגם יוצר רושם טוב. בעבר אמרו לי באיזה אתר כי אינם שולחים לישראל כיוון שיש להם ישראלים שמבקשים החזר ומתלוננים על אי קבלת מוצר, למרות לספק שיש מעקב מהדואר.

ממילא הסכום לא משמעותי וחבל להתעקש ולקבל החזר או עוד מוצר.

בתקופות חגים (שלנו, אתה הזמנת באיזור פסח) משלוחים מהונג וסביבתה יכולים להגיע גם אחרי חודש וחצי - חודשיים. הם שולחים אחרי שבוע -שבועיים, אבל לפי המעקב הבעיה המשמעותית היא החלוקה בישראל.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

גם אני נתקל בעיכובים כשאני מזמין מהמזרח, בד"כ אני פונה אליהם לאחר חודש בשביל התיעוד. כולם עד היום הציעו את מה שהבחור שלך הציע, החזר כספי או משלוח נוסף.

אני ביקשתי בכל המקרים להמתין ולבסוף המוצר הגיע. בשביל המקרים שאכן הוא לא יגיע יש לך את ההבטחה של המוכר לזיכוי/משלוח נוסף.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...