Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום.

רציתי לקבל עזרה בקניית קומפוננטים מקדימה לרכב.

נכון להיום יש לי מקדימה קומפוננטים של ינפיניטי 90 .RMS

האמת שזה לא ממש מספק אותי כי יש לי רמקולים מאחור של KENWOOD 110 RMS

בגללם אני לא שומע את הקומפוננטים מקדימה וזה קצת מבעס, מדובר בקומפוננט מדגם ‏6.5 ‏אינטש REF6530CS Infinity

אשמח לקבל עזרה =)

תודה.

פורסם

קודם כל אתה יכול להנמיך קצת את רמקולים אחורים בעזרת רדיו שלך כמובן אם יש לך את האופציה הזאת. באיזה hu מדובר?

פורסם

האמת שאני לא ממש יכול כי יש לי מגבר1 וחיברתי רמקול קידמי + אחורי ליציאה משותפת

(התקמצנתי על מונובלוק)

פורסם

אולי עדיף תשים את אחורים על הגברה של רדיו וקומפוננט על מגבר? איזה מגבר זה? כי אם אתה מפעיל על אותו ערוץ זוג רמקולים אז אתה משנה התנגדויות של יציאת מגבר. ולא כל מגבר יכול לעבוד עם התנגדות שונה.

פורסם

עדיף לפני קנייה לנסות כמו שפבל אמר. קומפוננט למגבר ו אחוריים ישירות לרדיו דיסק. בד״כ יש ל אחוריים נצילות גבוה כך גם קומפוננט יקבל יותר הספק

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
אולי עדיף תשים את אחורים על הגברה של רדיו וקומפוננט על מגבר? איזה מגבר זה? כי אם אתה מפעיל על אותו ערוץ זוג רמקולים אז אתה משנה התנגדויות של יציאת מגבר. ולא כל מגבר יכול לעבוד עם התנגדות שונה.

מדובר על מגבר JBL-GTO 1004

פורסם

דרך אגב שמעתי שאפשר לשים מפצלים ליציאה של המגבר

קיים דבר כזה ?

אם כן העם זה מזיק למגבר ?

פורסם

לפי מה שהבנתי יש לו סאב מחובר ל2 יציאות, ועוד 2 יציאות מחוברות ל4 רמקולים, הגיוני אבל לא חכם..

הסאב מביא לך עומק בחלק האחורי ברכב + הרמקולים האחוריים מן הסתם יהיה יתרון לאחורה של הרכב :)

פורסם

לא יודע מה הסגנון שלך

אבל אם אתה אוהב דיוק, ופאנצ'יות אז כדאי שתקשיב להרץ היי-אנרג'י.

• תוכן חדש...