Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדלקה לי נורת צ'קאנג'ין הלכתי לבדוק במה מדובר התוצאה היתה missfyer celynder 2

התקלה כשהרכב עומד מונע על P / N משך זמן לא קצר. מנסיוני בעבר אחרי נסיעה של כמה ק"מ היא נכבית לבד.

הרכב לפני טיפול 15K עוד כ2000 קמ) מה יכול לגרום לתקלה כזאת שכדאי לבדוק?

במוסך בו עשו לי את קריאת המחשב, הציעו לשנות את האינטרקולר המקורי של הגיר שלהבנתי מחובר היום לרדיאטור הרגיל לקירור מים. לטענתו של המכונאי זהו קירור אמין יותר ומונע בעיות (נפוצות לטענתו) בו האינטרקולר דולך עם נוזל קירור לתוך הגיר והורס אותו.

אשמח לשמוע דעות ורעיונות. הסביר שיש לו קיט מיוחד להסבה המומלצת הזאת במחיר של 1000 ש"ח המחיר טוב? בכלל כדאי?

ולא פחות חשוב אם האוטו עומד בקירור אוויר מה יקרר עכשיו את שמן הגיר? או למה הוא קורה קיט לרדיאטור שמן עם 2 צינורות? האמת מכונאי מעט משונה, פתח כרטיס ביקש רישיון רכב רשם מס' שילדה, מנוע וכו'...

לטענתו כי עם רגב גרמני צריך התאמה מדויקת לבדיקת המחשב ופרטי רישיון רכב הם א,ב של קבלת רכב בכניסה למוסך. משונה אני חייב לציין. הייתי בכמה מוסכים ובחיים לא ביקשו את זה...

פורסם

האמת שוחחתי עם כמה אנשים אפילו בור נחמד מבעלי המקצוע נתן לי הצעת מחיר,

השאלה עד כמה השקעה זאת כדאית או שזה סיפור אורבני על בעיות באינטרקולר?

מה יעילות קירור אוויר כאשר הרכב עומד?

הענין שאם כבר אני עושה את זה אז זו אחלה הזדמנות להחליף שמן גיר, להבנתי סינטטי מלא.

אגב, מישו יודע איזה שמן גיר צריך לניסן סאני 1995? האמת עד ימים אלו לא ידעתי שיש סוגים כי כשקניתי שמן גיר להוסיף בעבר אם לגיר ואם להגה כח לא נשאלתי ולא ראיתי שרשום סוג מסוים...

• ספונסר פורום
פורסם

ברכב הזה שלך בעל תיבת הילוכים מטיפוס 09G אין בעיה אם הקרור המקורי

שהותקן עיי היצרן .

המכונאי שלך מכיר את התקלה מאוקטביה דור ראשון שאכן שם יש בעיה

והתקנה של קרור חיצוני היא מומלצת ,אבל אצלך באוקטביה 2 אין בעיה כזאת

ואין צורך בפתרון כזה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה רון

חסכת לי עכשיו כ1000 ש"ח

להבנתי בגיר הזה היצרן אינו ממליץ על החלפת שמנים. הדבר נשמע לי מעט משונה, הרי גראדים טבעיים כתוצאה מבלאי נורמאלי נמצאים בשמן ולמעשה מגדילים את מקדם השחיקה של הגיר...

ההיגיון אומר שניתן לנקז את שמן הגיר דרך הצנרת של האינטרקולר ולרענן את השמן (סינטטי מלא) האם לא כדאי לעשות זאת מדי פעם?

• ספונסר פורום
פורסם

היצרן אכן לא ממליץ על זה ,לעיניין השבבים והשחק הם אמורים להילכד

במסנן ובמגנטים שבאגן השמן .

אם תרצה להחליף שמן אז אין עם זה כל בעיה ,אתה צריך 4 קג ומחירו של קג מקורי

כ 150 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...