Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מאוד מעוניין לקנות את זה

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=12290

עולה 200$ בדיוטי פרי

האם יש למישהו?

כן?

לא?

מומלץ?

הביקורות ביד 2 לא משהו.

אחד רושם 2 כוכבים- איטי מאוד ולא ביטחותי-עובד שפותחים עוד את המגירה

אחד רושם 5 כוכבים - נהדר

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

כעיקרון מדובר בקונבקטור שיש במיקרוגלים מסויימים.

אין איזה פטנט גאוני בזה. אבל אכן ניתן להכין בזה דברים יפים וטעימים בפשטות.

רק קצת הגזימו עם המחיר בבאג.

אמור לעלות כמה מאות שקלים גג.

פורסם

לחבר יש את זה, יצא לי לטעום צ'יפס שיצא ממנו - יצא ממש טוב ולא מרגישים שזה לא מטוגן!

אם אתה מוכן להשקיע את המחיר זה נראה לי שווה.

קקטוסולר ידנית

פורסם

יש לי מכשיר דומה (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718477)

המכשיר אצלנו סביבות השנתיים, זה דבר פשוט מדהים! אנחנו עושים צ'יפס עם כפית (!!!) שמן למשהו כמו 7-8 תפוחי אדמה בינוניים

כמו"כ אנחנו עושים כנפיים, שניצלונים ועוד.. אמא של חברה שלי קולה במכשיר פיצוחים וכו.. שווה כל אגורה שהושקעה במכשיר.

אצלנו אגב לפני כשבועיים נשבר החלק שמסובב את המזון, אבל הוא עבר חיים מאוד לא קלים המכשיר עד כה ועבד בערך פעמיים שלוש ביום.

בסה"כ שוב אני מאוד ממליץ על המכשיר, באמת שזה יוצא טעים מאוד וכמעט אין בזה שמן בכלל שזה תמיד נהדר.

המכשירים האחרים אגב של פיליפס וכו' ממש לא נראים באותה רמה לטעמי, אבל אני לא התנסתי איתם בעבודה לכן אינני יכול להביע דיעה מעבר לכך.

נ.ב צריך לשים לב לכך שזמני הבישול הם יחסית ארוכים, בערך 25 דקות לצ'יפס אם כל המחבת מלא.. בכמויות קטנות יותר מדובר בהרבה פחות.

אבי.

פורסם

אין לי, אבל אני מתכנן לקנות בקרוב. ראיתי (וטעמתי) הדגמה של הדבר הזה והוא שוס לא קטן (במיוחד אם אתה מכור לצ'יפס). הדגם שאני ראיתי בהדגמה היה של טפאל (או תפאל?)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

[quote=Ahbarony;3374043.

רק קצת הגזימו עם המחיר בבאג.

.

לא אמרתי באג.

מה זה נמכר בBUG?

שומר נפשו ירחק

מחא יסמם {ימחה שמם וזיכרם}

לא קונה מהם

אקנה בארץ ממשהו אחר.

תודה על הידיעה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

לא מכיר את זה של פיליפס - לגבי זה של טפאל כמו שאחי הקטן אמר (הבן האחר של אימי) - זה מכשיר לא פחות ממדהים וכל מה שאכלתי ממנו יצא מעולה!

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...