Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ושבוע טוב!

אני כבר כמה שעות תקוע עם האוטו (הונדה סיוויק 99), אז אשמח אם מישהו יכול לעזור לי, פתאום הוא החליט לא להתניע. נסעתי איתו איזה 50 ק"מ, אחרי שעתיים בערך אני בא להתניע ואין סטאטר.. הסוויץ' מסתובב, יש מערכת על פול ווליום, אורות גבוהים, האזעקה נראית בסדר, אבל משום מה כשהוא אמור להתניע הוא פשוט עושה "תיק" קטן כזה, הרכב כמו שעושה תמיד מכבה את המערכת לשניה אבל כלום...

נראה לי מאוד שזו האזעקה שחוסמת אותי משום מה וניסיתי לשחק איתה כמה שאפשר אבל זה לא עזר, ובכל זאת ניסיתי גם כבלים כמה פעמים וגם זה לא עזר..

האוטו במצב מצויין ובחיים לא עשה לי שום בעיה, ולא שזה קשור אבל בכללי שומר על תחזוקה שוטפת וכמובן שמן מים והכל.

ויש דלק, מיכל מלא, והאוטו היה על PARKING (ניסיתי לשחק עם ההילוכים לא עזר) :p

אני יודע שאני טירון אבל אשמח לעזרה :)

תודה!

• ספונסר פורום
פורסם

עזרה פה בשביל לעזור :wink:

ההשערה שלך שהבעיה היא עם אחד הניתוקים של האזעקה הגיונית אבל לפני שאנחנו חורצים את גורל הרכב נסה לתת מכה עם חפץ קשיח (מוט מתכת) על הסטארטר כדי לוודאות שהוא לא תפוס.

פורסם

תודה רבה על העזרה, איך אני יודע אם יש לי סטרטר עם מגנט? ואיך אני נותן מכות לסטרטר כדי לוודא שהוא לא תפוס?

אני גם לא בטוח אם יש לי ביטוח גרר :p למרות שאני כן זוכר ששילמתי על משהו כזה כשעשיתי את הביטוח...

פורסם

תודה לכם, הזמנתי גרר הגיע הבחור נתן כמה מכות לסטארטר והניע. הלכתי ישר למוסך והעניין אמור לעלות בסביבות ה-500 ש"ח, עוד מעט האוטו ייצא ומקווה שהכל יהיה בסדר.. אפשר לדעת מה יכל לגרום לדבר הזה? ואיך למנוע אותו בעתיד? וכמה זה לדעתכם אמור לעלות?

תודה! :D

פורסם

סטרטר זה חלק חשמלי שמתקלקל אחרי איקס זמן - כמו צמיגים מצבר וכו'.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• תוכן חדש...