Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לאמת איכות של אי אילו מהחברות הבאות?

Lumino, invicta, reymond veil ו-bulova?

חבר מחפש שעון באיזור ה300-350$ (1500 ש"ח כולל ~40$ משלוח), אמרתי שאני אשאל (ראיתם? אשאל, לא ישאל. שאפ'חד לא יפגע חלילה :-P )

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי אישתי היה RW את האחרים אני לא מכיר מניסיון

אני יכול כן לאמר שאחרי 5 שנים שימוש מכרתי אותו במחיר שקניתי אותו

הוא כלכך איכותי שלא מראה שחיקה בכלל

חלק מהכיף זה להכנס לחנויות תכשיטים ולחוות את התגודדות המוכרים סביבך, זה מותג שמראה שאתה מבין דבר או2

דבר אחד למדתי משעוני יוקרה, השעון חייב קודם כל להיות נח אם אתה עונד אותו באופן יומיומי ולא רק ליציאות

זה לא שעון קסיו ספוטיבי שיהיה תמיד נח בכל מצב וכל עונות השנה

היה לי ברייטלינג כרונומט המון שנים, היה סבל נוראי לענות אותו מפאת משקלו והחום של המתכת על היד בקיץ ולכן בסוף מכרתי אותו

בו בזמן מ2004 ועד היום וכנראה עד בכלל אני לא מוצא תחליף ראוי לראדו סינטרה שלי, אלגנטי ברמות ומתאים להכל

עשוי מקרמיקה מיוחדת קלילה ביותר שהיא תמיד קרה, הוא דק ושטוח על היד (נח במקרה של שרוולים) ופשוט נח ברמה כזו שאני שוכח שהוא בכלל על היד

בקיצור לא לקנות לפני שעונדים על היד,

גם לפעמים על היד השעון נראה אחרת ממה שבויטרינה/תמונה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ריימונד וייל ב1500 ש"ח? השעונים שלהם לא זולים בעליל - אבל נראים נ-ה-ד-ר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יכול להיות RW במחיר הזה - קוורץ. אם כי אני חייב לציין שחבר קנה לפני כמה זמן אינויקטה אוטומטי סקלטון מאוד נחמד בפחות מ-200 $, האמת שאם הייתי צריך לבחור בין קוורץ של מותג מהשורה השניה לאוטומט של מותג מהשורה השלישית באותו מחיר - הייתי מעדיף את האוטומטי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

את INVICTA וBULOVA הייתי מוריד מהרשימה.

האמת גם RW לא מציאה גדולה, אבל מצד השני הוא כבר בליגה של שתי מילים בצרפתית.

פורסם

לבחור אין שמץ של מושג בדברים האלו:? צריך לצאת מנקודת מוצא שמדובר על מנהל בדרג זוטר יחסית, אני, מעבר להיותי חבר טוב שלו, מספק לפעמים לאנשים שירותי קוסיירג' אישיים קטנים וסטיילינג. בקשר למחיר, התמחור של 300$ בארה"ב לרוב מתרגם ל2000-2500 ש"ח בארץ מהתרשמות קצרה מאוד שלי. בקשר למותג, אני שואף שהמוצר לא יוציא עיניים ויהיה ממותג בהתאם ליכולות הפיננסיות. אני מאמין שאדם צריך להראות בהתאם ליכולות שלו. אדם חד עין ידע להבדיל מתי מישהו סתם "פוצץ כסף" על מותג פרמיום, אבל לא יכול להרשות לעצמו עיסקית במסעדה סבירה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

במקרה הזה, אולי כדאי ללכת על שעונים מחברות "קצת" יותר זולות, אבל שיכנסו טוב יותר בטווח המחיר הרצוי?

כלומר, לקנות שעון כזה, אבל מהסדרה הכי פושטית, זה כמו לקנות סדרה 1, 116 עם טאסות ולהתלהב מהסמל ( :lol: )

אאל"ט, ישנם שעוני TISSOT לא רעים שיכנסו, וגם כמה דגמים של סיטיזן

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ב300 עד 350 דולר אפשר לרכוש שעונים די טובים של סיטיזן, סייקו, טיסו ולדעתי גם ויקטורינוקס. אם מותחים טיפה את התקציב אפשר למצוא גם המילטון. הייתי מעדיף כל אחד מאלה על ההיצע של החברות הרשומות לעיל.

האמת שאם הייתי צריך לבחור בין קוורץ של מותג מהשורה השניה לאוטומט של מותג מהשורה השלישית באותו מחיר - הייתי מעדיף את האוטומטי.

למה, כי זה נורא נחמד לקבל את כל החסרונות של מנגנון אוטומטי אבל בלי מקדם המותג?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

חפש בגוגל תמונות של Seiko sarb לדוגמא.

שעון אוטומטי (שיחזיק מעמד כמה עשורים), מכובד ואיכותי למראה וידוע כנוח מאד לענידה. אם תחפש את המחירים שלו באמזון וכו' - אז בגלל תהיה מרוצה.

לחילופין - אוריינט קוסמוס או מילניום הם חלופה איכותית ואמינה וכמובן מכובדת למראה (אם כי נדירה במחוזותינו). צירפתי תמונות להמחשה. אוריינט אגב נמצאת בשליטת סייקו.

עכשיו: תסביר לידידך ששני אלה מייצרים את המנגנונים שלהם בתוך המפעל בעצמם; פרט חשוב וכלל לא מובן מאליו. תסביר לו גם שסייקו מספקת את המנגנונים האוטומטיים שלהם (ובכן, לא מספקת אלא מאשרת לייצר ברישיון) לחברת TAG Heuer השוויצרית, ובכלל, סייקו מייצרת, נכון להיום, את המנגנונים האוטומטיים הטובים בעולם. לעניות דעתי השוויצרים איבדו את הבכורה בתעשיית השעונים (כשוויצרי, קשה לי להודות בכך, אבל זו האמת :? ).

1.jpg

2.jpg

פורסם

פחות דיוק, צריך ללבוש אותו כדי שהשעון ימשיך לעבוד.

ברור שמנגנון אוטומטי הוא סקסי יותר ממנגנון קווארץ, אבל בשעונים של Invicta אין איזה מנגנון סופר איכותי (אם אני לא טועה הזולים שביניהם משתמשים במנגנונים של Sea Gull הסינית, וגם איכות הבניה של השעון עצמו היא לא בשמים), ואלה מתוכם שמשתמשים במנגנון של סייקו לא משתווים לשעונים של סייקו שמשתמשים באותו המנגנון.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

במחירים האלה יכולים להכנס מספר שעונים טובים של TISSOT ו CITIZEN.

לי יש שעון של TISSOT מדגם Couturier לבן (מצ"ב תמונה), מחזיק מעמד כבר 4 שנים. מראה אלגנטי, די דק ולא מגושם בכלל, ממליץ בחום. (וכמובן תוכל לצלול איתו עד 100 מטר :lol:)

עלה בזמנו 500 דולר, מאמין שעכשיו ניתן למצוא אותו בסביבות התקציב שלך.

41pQWRvN9GL.jpg

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

ש שלב בחיים שקוורץ נראה לך בזוי.זה ג'וק כזה. כמו שיש אנשים שלא נוסעים במכוניות עם הנעה קדמית כי זה נראה להם בזוי, ככה יש אנשים שלא הולכים עם קוורץ.

האמת, צודקים. נמאס לי בשלב מסוים לשלם 1500 שקל כל שנתיים על החלפת סוללה, כי שגרת החלפה כוללת החלפת אטימה וכתר, שבמקרה עשוי מזהב 21 קראט. מבחינה זו אחזקה של שעון מכני יותר זולה. זה רק כמה אלפים פעם ב6-10 שנים ובדיקת אטימה חינם פעם בשנה.

אחר כך אתה כבר קונה קסיו ב200 שקל כי זה באמת שעון Grand Complication בניגוד לכל התוצרת מערים קטנות וגדולות בחלק צרפתי של שוויץ.

• תוכן חדש...