Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לתקופת נהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצאתי רישיון לפני קצת פחות משנתיים, בתאריך 15/4/10. עכשיו מפה נובע שהנהג חדש אמור להסתיים לי ב15/5/12 וזה גם מה שרשום לי ברשיון הישן.

סבבה הכל תקין עד כאן, לפני שבועיים-שלושה קבלתי מכתב בשביל לשלם את האגרה של הרישיון החדש וכך עשיתי והיום קבלתי את הרישיון החדש ובו רשום 4a 15.04.2012 ולא רשום למטה נהג חדש.

עכשיו השאלה שלי מזה אומר? משרד הרישוי טעו והורידו לי בחודש את הנהג חדש ואני יכול להסיע אוטו מלא או שזה פשוט מועד תשלום הרישיון החדש ואני צריך לחכות עד ל15 ל5 להסיע אוטו מלא? יש לציין שלא רשום על הרישיון החדש הגבלות כלשיהן או תאריך סיום הנהג חדש.

תודה מראש

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם

אתה מקבל בערך שלוש שבועות-חודש לפני סיום תוקף הרשיון נהיגה הנוכחי, הנהג חדש, כשאתה משלם על החדש הוא עדיין לא תקף, הוא יהיה תקף ישר כשייגמר הנוכחי שלך. זה ששילמת והוא כבר עליך ורואים שכבר אין נהג חדש בחדש זה לא אומר שהוא תקף כי אתה עדיין נהג חדש עם הרשיון של נהג חדש. מקווה שהבנת ועזרתי. איך שאני קיבלתי את המועד לחידוש, שזה היה בערך חודש וימים ספורים לפני הסוף, שילמתי אותו ביום ואחרי 9 יום קיבלתי את החדש, ולמעשה היה לי אותו שבועיים שלוש לפני הסוף של הנהג חדש, הכי נוח והכי טוב.

פורסם

הבנתי אותך, תודה. פשוט הרבה חברים שלי שכבר נגמר להם הנהג חדש קיבלו את הרישיון החדש כשבוע שבועיים אחרי שכבר הנהג חדש נגמר להם ואני קבלתי אותו מוקדם. יכול להיות שהם דחו את מועד התשלום...

פורסם

אתה לא יודע לעשות חשבון

קיבלת רשיון ב ב 15 לאפריל 2010 והשנתיים נגמרות ב 14 לאפריל 2012. מאיפוא הכנסת את מאי 2012.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתה לא יודע לעשות חשבון

לא נכשלתי בלגו שהייתי בגן חובה ולא המשכתי ללמוד...

אני יודע שהנהג חדש אמור להסתיים ב15 למאי וזה גם מה שרשמתי בהודעה הראשונה, פשוט מוזר לי ששולחים לי רישיון חדש שהוא עדין לא בתוקף ויכול במקרה הגרוע לדוח על אי הבנה. העניין שלא רשום על הרישיון שום הגבלות וחשבתי שזה טעות של משרד הרישוי.

פורסם

קיבלת רשיון ב 15.4.2010 נכון או לא נכון

אם נכון אז השנתיים מסתיימות ב 15.4.2012 ולא ב 15.5.2012

מה לא ברור עד כאן?

אתה רוצה עוד חודש כדי שתוכל לשחק גם בדמקה תפד'ל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...