Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היום קיבלתי דו"ח חנייה בגבעת שמואל, באיזור הקונדו טאוור(למי שמכיר)

האיזור הוא מאוד בעייתי בחנייה, וזהו מגרש חנייה שעשו מחול ועד לא מזמן הוא היה בחינם ובלי שום שלטים. (והוא גם ה"מגרש" היחידי שיש בכל האיזור)

היום שאני חוזר לרכב לאחר שהחניתי אני רואה דו"ח חנייה ע"ס 100 שקלים, אני הולך ומחפש את השלט ורואה שני שלטים חדשים שהציבו שם. (שאני ועוד כ-30-40 רכבים קיבלו דו"חות ממה שהספקתי לראות)

ברור לי שאני אשם לחלוטין, השאלה היא האם ניתן לפנות לעירית גבעת שמואל ולבקש ממנה לבטל את הדו"ח בעקבות כך שיש מצוקת חנייה והשלטים חדשים?

שאלה נוספת, אם אני אפנה לעיריה ואבקש ממנה שישאירו את המגרש(עלאק מגרש, אפילו הכניסה שם מבולגנת לגמרי, הכל חול ואבנים ובחורף הכל מוצף מים) לכלל הציבור, האם באמת ישקלו את העניין?

תודה לעוזרים, אריאל

פורסם

אני ממש לא מתכוון לכורכור, מצורפות תמונות.

בנוסף, העובדה שאין שם סימון של כחול לבן, וחוץ מ2 שלטים בכניסה אין תיחום של המגרש תורמת לעניין?

התמונה השניה-

צילום לאחר הכניסה למגרש(אני עומד ליד הרכב החונה)

התמונה השלישית-

אני ממש בתוך המגרש

התמונה האחרונה-

הכניסה למגרש(צילום מתוך המגרש)

השלט.jpg

IMG_20120422_173311.jpg

IMG_20120422_173330.jpg

IMG_20120422_173415.jpg

פורסם

"חניה מוסדרת"

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.

תשמע אני הייתי הולך למשפט רק על החוצפה של העריה. אני לא יודע אם יש קייס או לא, אבל זה נראה לי חוצפה ממדרגה ראשונה לבקש תשלום על חניה בשדה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אני שמח שאני לא היחיד שחושב שמשהו פה לקוי.

והתמונות לא באמת משקפות את העניין, יש שם בורות שאם אני נכנס אליהם אני מגרד את הטמבון.

כמובן שאני לא אגש סתם למשפט, כי אם אין לי קייס זה סתם חבל.

אבל ערעור אני בהחלט מתכוון להגיש, עם עזרת חברי הפורום איך לנסח אותו כמו שצריך.

פורסם
אני ממש לא מתכוון לכורכור, מצורפות תמונות.

בנוסף, העובדה שאין שם סימון של כחול לבן, וחוץ מ2 שלטים בכניסה אין תיחום של המגרש תורמת לעניין?

התמונה השניה-

צילום לאחר הכניסה למגרש(אני עומד ליד הרכב החונה)

התמונה השלישית-

אני ממש בתוך המגרש

התמונה האחרונה-

הכניסה למגרש(צילום מתוך המגרש)

שאלה קטנה , האם יש אפשרות להיכנס למגרש הנ"ל ממקום אחר ? כלןמר לא לעבור דרך התמרורים?

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני לא מצליח לשלוח הודעה פרטית כי חסר לי פרסום הודעות (16 מתוך 25) אז אני מפרסם אותה פה

היום קיבלתי דוח באותו מקום (אני לא שמתי לב לשלטים בכניסה - בגלל שבעבר החנתי שם ולא היה כלום)

ממש התעצבנתי על החוצפה וגם אני לא יודע מה לעשות

(אני בתקופה לא טובה עם הרבה הוצאות[חתונה+לימודים+חיפוש מגורים] וגם חברה שלי קיבלה החודש דוח באור יהודה)

רציתי לדעת מה עשית בסופו של דבר? והאם יש לך המלצה בשבילי מה לעשות

אני ממש צריך עזרה גם בשביל הצדק!

ממש תודה

פורסם

אני לא מגיע הרבה לאזור והחנתי שם בעבר הרחוק ולא שמתי לב לשלט

כרגע המקום היה פעיל ומלא אנשים קיבלו כמוני דוחות (יום שישי)

בבקשה תודיע לי מיידית בנוגע לתשובה שקיבלת

מחכה בקוצר רוח

תודה רבה

פורסם

אתה יכול לקבל הצעת מחיר לתיקון הטמבון ולדרוש מהעריה תשלום בעקבות נזק שנגרם לך בחניה המוסדרת שלהם.

אתה לא חייב לתקן את הנזק.

יש לך אפילו הוכחה שהיית בחניה המוסדרת הזו. בוודאי שהפקח תעד את היותך נוכח שם.

פורסם
אני לא מצליח לשלוח הודעה פרטית כי חסר לי פרסום הודעות (16 מתוך 25) אז אני מפרסם אותה פה

היום קיבלתי דוח באותו מקום (אני לא שמתי לב לשלטים בכניסה - בגלל שבעבר החנתי שם ולא היה כלום)

ממש התעצבנתי על החוצפה וגם אני לא יודע מה לעשות

(אני בתקופה לא טובה עם הרבה הוצאות[חתונה+לימודים+חיפוש מגורים] וגם חברה שלי קיבלה החודש דוח באור יהודה)

רציתי לדעת מה עשית בסופו של דבר? והאם יש לך המלצה בשבילי מה לעשות

אני ממש צריך עזרה גם בשביל הצדק!

ממש תודה

אם קיבלת דו"ח על השמשה (כלומר- לא במסירה), אז קודם כל- אל תרוץ לשלם אותו.

לעירייה יש חובה לשלוח לך את הדו"ח בדואר רשום תוך שנה ממועד קבלת הדו"ח.

אתה כותב שהתקופה הנוכחית לחוצה לך כספית, אז גם אם תצטרך לשלם את הדו"ח הזה בסופו של דבר, אתה יכול לדחות את התשלום בראש שקט. תקבל אותו בדואר רשום עוד חצי שנה בערך, וגם אז יהיו לך 3 חודשים לשלם אותו (וחודש להגיש ערעור).

ומי יודע, אולי עד אז בכלל יבטלו את הדוחות האלה לכולם.

הדו"ח של חברתך- אותו סיפור.

רק לוודא שהכתובת במשרד הפנים מעודכנת, כי לשם הם שולחים את המכתבים הרשומים שלהם, וברגע שיצא מהם מכתב רשום מבחינה חוקית הם מכוסים גם אם לא אספת אותו.

כל דו"ח חניה שאני מקבלת אני זורקת לפח. אם יגיע תוך שנה בדואר רשום- אשלם אותו, אם לא- הרווחתי והדו"ח מבוטל (לצערי עד עכשיו הם תמיד מגיעים בדואר, אבל גם אז אני שואבת איזו הנאה קטנה מזה שמשכתי להם את ה100 שקל האלה 9-10 חודשים... )

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

רעיון מהפכני, באמת לא חשבתי על זה...

וברצינות- את כל דוחות החניה שקיבלתי עד היום קיבלתי כי חניתי באיזור שאני לא מכירה, באיזה כחול לבן עם חוקים דרקוניים כלשהם שהשלט שמפרט אותם נמצא בתחילת הרחוב, קילומטרים מאיפה שחניתי, או שהכתוב בו היה מבלבל ודחו לי את העירעור. זה לא דוחות של חניה כפולה או על המדרכה או בחניית נכה או משהו מתריס שכזה, בכל הפעמים האלה הייתי משוכנעת שאני חונה לגמרי בסדר. יש לי "פנגו", אני יותר משמחה לשלם על חניה כחוק במקום לקבל את המתנות העירוניות האלה, פשוט נדמה שלפעמים לא משנה כמה אתה מנסה, תמיד מחכה לך בפינה פקח מגחך.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...