Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו 940 97 מאבדת מים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הייתי כבר בכמה מוסכים, כולם בדקו עם קומפרסיה בצנרת ולא התגלו דליפות. אחד עשה בדיקת לחץ (או לחץ הפוך) ואמר שיש בריחה מינורית באחת הבוכנות ולא נראה לו שזו הבעיה. בינתיים אני ממלא בסביבות ליטר לשבוע עשרה ימים.

יש אפשרויות נוספות? אני מנתניה ואשמח להמלצות .

שבוע שעבר החלפתי פלגים, מצורפות תמונות.

מימין לשמאל פלאג מספר 4,3,2,1

אגב אחת הסיבות שהחלפתי הייתה שההברגה על ראש הפלאג השתחררה לעיתים תכופות וחוט ההצתה היה מתנתק. יכול להיות שזה פגם ביצור? מה בכלל תפקיד ההברגה הזו? (תמונה אחרונה)

תודה רבה! :-o

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

66.jpg

פורסם

שלום רב !

ממבט חזותי של המצתים, ניתן להבחין בנקל, שמצבם גרוע, ומעידים על מנוע בלוי , בעל צריכת שמן מואצת, אבנית , שנובעת מחדירת מי קירור לצילנדר ופיח משריפת דלק עניה ולא מושלמת.

את איבוד מי הקירור יש ליחס תחילה לנזילה שלא נראית בעין בלתי מזויינת, אך ניתנת לגלוי בעזרת מכשיר לחץ יעודי המורכב לפתח כניסת מיכל העבוי.

הכובע המוברג משמש לשם חיבור קבוע ויציב של הקונקטור של חוט ההצתה בחיבור לפלג.

היה עלית לחזק ביד ולהבריג את האום לפלג, אשר מגיע בסט פלגים כאשר האום מפוקת, לשם חיבור חוט הצתה עם חיבור בנקישה או בעזרת קונקטור עם אבטחה קפיצית, שמורכב לבסיס מפיבר, שמבודד מחום יתר של סעפת הפליטה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה צביקה

את הבדיקה ממיכל העודפים ביצעו בכמה מוסכים ולא מצאו כלום חוץ מחיזוק בנד כזה או אחר.

יכול להיות איבוד מים בכזו כמות רק מחדירה לחלל הצילינדר? יש לציין שאין סימני אדים מצינור המפלט.

אתה יכול להמליץ לי על מוסך הגון שידע לתת לי דיאגנוזה?

תודה.

נ.ב לא כ"כ הבנתי את תפקיד האום המתברג בראש המצת. הייתי מחזק אותו ביד וכל תקופה הוא השתחרר והשאיר את חוט ההצתה מנותק!

פורסם

אבי שלום רב !

נזכרתי כעת שנתקלתי בשרשור לא מזמן שדן במכסה מיכל עבוי, שבגלל תקלה ביצור גורם לפליטת מי קירור דרך המכסה, החלפת המכסה למכסה עם תווית בצבע מסויים מומנעת את איבוד המים , ערוך חיפוש בנושא, וובסבירות גבוהה, תופעת איבוד מי הקירור תפסק, וחזור לפורום לעדכן בנושא.

המלצתי המנע בשלב זה בזריקת כספיפ, על החלפת מכלולים בשיטת מצליח, כמו משאבת מים ונקוי רדיאטור.

באם ב בדיקת הלחץ לא גילתה נזילה אני חושד במכסה מיכל העבוי.

לגבי המצתים, מצתי בוש מתאימים להרבה סוגי רכבים, ברכבים גרמנים רבים, הקונקטור של חוט ההצתה בחיבור לפלג נכנס בלחיצה ללא צורך בשימוש באום המתברג.

ברכבים אלה אין צורך באום לכן באריזה האומים מגעים מופרדים ולא מורכבים על הפלגים.

בוולוו אני מניח שיש להבריג את האום, ובמידה והוא משתחרר לעיתים קרובות יש להודקונ בעדינות בעזרת פלייר.

מצאתי שרשור בארכיון בוא אתה הגבת וצירפת שרשור על בעיית מכסה מיכל עבוי הגורם להתחממות יתר בוולוו וצרפת קישור לאתר מחו"ל:

http://www.carsforum.co.il/vb/archive/index.php/t-413610.html

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...