Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סיוויק 2006(הצורה הישנה) לא מזמן שמתי לב שהרכב שותה דלק ואני לא מגיע איתו אפילו ל 430 ק"מ משולב.

אני ממש נוסע רגוע ולא מרביץ והרגל קלה על הגז,אני חושב שפילטר דלק הגיע הזמן להחליפו,הרכב עבר 100K.

מה הייתם ממליצים לבדוק,להחליף עקב הבעיה?

לפי החישוב שלי שעשיתי הרכב שותה משולב,בלי מזגן, 1:10.6

לפי הנתונים של הונדה הוא אוכל 1:14.1,ראיתי כתבה שכתוב כמה הוא אוכל אמיתי וכתוב 1:12.35 שגם את זה אין לי.

אשמח לעצות,תודה.

Scan Speak

פורסם

ברכב הזה חובה להקפיד על מצתים מקוריים (אירדיום) אאל"ט. הייתה לנו אחת כזו מבציר 2005 ובעיה דומה נפתרה בהחלפת מצתים.כמובן שלאחר 100,000 הגיע הזמן גם להחליף פילטר דלק,שסביר שצבר לכלוך רב מאוד עם השנים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום דן.

גם תערובת ענייה וגם תערובת עשירה אינם שורפים את כל חלקיקי הדלק של התערובת וחלקם יוצאים מהאגזוז ללא ניצול.

אם עברת 100K, תחליף מסנן דלק, מסנן אויר, יכול להיות שאחד מהם סתום חלקית. על הדרך הייתי משלים לטיפול ומחליף מסנן שמן + שמן.

אם עדיין לא נפתרה לך הבעיה צריך לבדוק מה הסיבה. צריך להתחיל מבדיקת 4 גזים. ולהמשיך אחרי שיהיו התוצאות.

כמובן שבדיקת 4 גזים ברכב עם ממיר פחות יעילה מרכב ללא ממיר, אבל גם ברכב כזה ניתן לבצע בדיקת 4 גזים ולהגיע לנתונים נכונים.

פורסם

עשיתי לו טיפול 10K שכלול החלפת פילטר אוויר,שמן,פילטר שמן,פלאגים לפני 15K,ללא פילטר דלק,שזה אני לא כ"כ הבנתי איפה הוא נמצא ואיך מחליפים אותו.

אני רוצה להחליף אותו קודם כל,רק השאלה,איך?

נ.ב כמה כמות אוויר מנומלץ לשים בג'אנט 15? אצלי כרגע זה 31.

Scan Speak

פורסם

יש לי הונדה סיויק שנת 2000 גיר אוטומט והיא צורכת בנסיעה משולבת ללא מזגן ליטר דלק ל-10.5 קילומטר לא יותר,כמעט תואם לנתונים שלך .לעומת זאת יש לי יונדאי אקסנט גיר רגיל 1997 והיא הרבה יותר חסכונית 1:13 .נתוני היצרן הם בתנאים אופטימליים.להונדה יש מנוע חזק ולכן זה מתבטא גם בצריכת הדלק.

אריק

פורסם
שלום דן.

גם תערובת ענייה וגם תערובת עשירה אינם שורפים את כל חלקיקי הדלק של התערובת וחלקם יוצאים מהאגזוז ללא ניצול.

אם עברת 100K, תחליף מסנן דלק, מסנן אויר, יכול להיות שאחד מהם סתום חלקית. על הדרך הייתי משלים לטיפול ומחליף מסנן שמן + שמן.

אם עדיין לא נפתרה לך הבעיה צריך לבדוק מה הסיבה. צריך להתחיל מבדיקת 4 גזים. ולהמשיך אחרי שיהיו התוצאות.

כמובן שבדיקת 4 גזים ברכב עם ממיר פחות יעילה מרכב ללא ממיר, אבל גם ברכב כזה ניתן לבצע בדיקת 4 גזים ולהגיע לנתונים נכונים.

+1

מומלץ לנסות גם תוסף דלק 44K של BG או תוסף דלק של LM.

פורסם

צריכת הדלק תלויה גם באופי הנסיעות ובנהג. מה זה במשולב? עיר ופקקים או עליות? בכל אופן 1 ל10 לרכב 1.6 זה סביר.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תוסף 44K אני שם לפני כל טסט,הנסיעה היא נסיעה רגועה ובלי פקקים רציניים(גג של 5-10 דק' בכללי ביום,אולי)

חשבתי על ללכת למורשה ולהגיד להם שזה שיחליפו לי פילטר דלק ויעשו בדיקת 4 גזים,מה אומרים? או שישחטו אותי במחיר?

יש לכם מקום להמליץ עליו לעשות את זה באשדוד? מישהו מכיר אולי מקום טוב?

Scan Speak

פורסם
הנסיעה היא נסיעה רגועה ובלי פקקים רציניים(גג של 5-10 דק' בכללי ביום,אולי)

לפי המשפט הנ"ל אתה מרבה בנסיעות קצרות כשהמנוע קר ולכן צריכת הדלק הגבוהה. כל הנתונים על צריכת הדלק לרכב מתייחסים למנוע שהגיע לטמפרטורת עבודה, ואילו במקרה שלך כשהמנוע קר צריכת הדלק בדקות הראשונות היא גבוהה מאוד.

• תוכן חדש...