Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדבקת רישוי

PIOTER
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתובבת שמועה כי בוטלה התקנה המחייבת הדבקת תווית על גבי החלון. אני אוהב חלון נקי.

מישהו יודע את האמת?? אנא תשובה מוסמכת עם סימוכין ולא ניחוש.

תודה

שבת שלום

פורסם

קח עימך תמיד את רשיונות הרכב התקפים והתקינים ברכב,

אף אחד לא יתן לך דוח תנועה או הורדה אם לא תדביק מדבקה על השמשה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
קח עימך תמיד את רשיונות הרכב התקפים והתקינים ברכב,

אף אחד לא יתן לך דוח תנועה או הורדה אם לא תדביק מדבקה על השמשה.

ל'

צילמתי הודעתך החביבה וצירפתי לרשיון הרכב. אם יאיימו עלי בדו'ח אציג הדעתך כהוכחה לזיכוי.

שבת שלום :>((

פורסם

לא זכורה לי פעם ששוטר עצר לבדיקת רשיונות ובדק על השמשה אם יש מדבקה ולפיה אם הרכב עבר טסט וכו'...

אצלי היא תמיד בתוך התיק של הספר רכב וכל שאר הניירת. כמה שפחות מדבקות על השמשה, עדיף.

פורסם

עד כדי כך נושא המדבקה חשוב, שיש עליו שמועה?

אני לא הבנתי בשביל מה היא נועדה.נראה כמו דבר מיותר לגמרי.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

החוק לא מחייב הדבקת מדבקה של הרישוי השנתי על שמשת הרכב. אלא מחייב שהמדבקה תהיה מצורפת למסמכי הרכב.

לפני כחודש שאלתי את השאלה הזאת באתר משרד התחבורה וזו התשובה שקיבלתי.

פורסם
החוק לא מחייב הדבקת מדבקה של הרישוי השנתי על שמשת הרכב. אלא מחייב שהמדבקה תהיה מצורפת למסמכי הרכב.

תודה רבה.

שבוע טוב

פורסם

החוק מחייב ע"פ תקנה 274 לתקנות התעבורה.:

אתה מחוייב!!!

. מצא בוחן רכב כי נתקיימו ברכב נבדק כל התנאים שבתקנות 271, 272, 273, 273א, 273ב ו-273ג ידביק בצידו הימני העליון של החלון הקדמי של הרכב תווית שבה יצויין החודש לחידוש הרשיון, יחתים את רשיון הרכב בחותמת כשירות לתנועה וידביק עליו את ספח התווית שהודבקה על חלון הרכב, כאמור.

ירון מאיר

פורסם

קיבלתי רכב חדש לפני 4 חודשים, היבואן לא נתן מדבקה, יש חלון נקי, ורישיונות. זה לא מספיק ??

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

היום שוטר ב-99.999% ידרוש רישיון. לא יותר מזה. אל לך לדאוג מדו"ח בנושא. אף פעם לא בדקנו.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

99.99% מהנהגים לא יקבלו על אי-הדבקה קנס.

ה-00.01% הם כאלה שמתניידים בעונדה סיוויק 94 עם סאנרוף, ג'אנטים בגודל הטלוויזיה שלי, פילטר פתוח ב10שח, סופית אגזוז כסופה ומערכת שמע שהותקנה באוטו דיפו עם דיסק של דודו אהרון תקוע בפנים וכמובן לפי מיטב המסורת - בפול ווליום. (לרשימה המלאה)

להם זה פשוט מצווה לתת דוח על כל דבר שרק אפשר, גם על המדבקה של הטסט שחסרה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
99.99% מהנהגים לא יקבלו על אי-הדבקה קנס.

ה-00.01% הם כאלה שמתניידים בעונדה סיוויק 94 עם סאנרוף, ג'אנטים בגודל הטלוויזיה שלי, פילטר פתוח ב10שח, סופית אגזוז כסופה ומערכת שמע שהותקנה באוטו דיפו עם דיסק של דודו אהרון תקוע בפנים וכמובן לפי מיטב המסורת - בפול ווליום. (לרשימה המלאה)

להם זה פשוט מצווה לתת דוח על כל דבר שרק אפשר, גם על המדבקה של הטסט שחסרה.

מסכים איתך לחלוטין.

• תוכן חדש...