Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדבקת רישוי

PIOTER
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שהבנתי יש תקנה שמחייבת להדביק, אבל לא מצויין שום עונש שאפשר לקבל אם לא מדביקים...

אבל מאז שנעצרתי עם הטנדר וקיבלתי הורדה מהכביש על כלמיני שטויות, אחרי שהוא בדק כל מילימטר והיה נחודש בדעתו למצוא משהו, הבנתי שגם אם אין ענישה אני מעדיפה לא להתחכם, כי אם מישהו מחליט למצוא משהו להעניש עליו הוא אכן ימצא (גם אם אחרכך במוסך ובמכון הבדיקות יצחקו עליו...).

פורסם
החוק מחייב ע"פ תקנה 274 לתקנות התעבורה.:

אתה מחוייב!!! - לא, הבוחן הוא זה שמחוייב

. מצא בוחן רכב כי נתקיימו ברכב נבדק כל התנאים שבתקנות 271, 272, 273, 273א, 273ב ו-273ג ידביק בצידו הימני העליון של החלון הקדמי של הרכב תווית שבה יצויין החודש לחידוש הרשיון, יחתים את רשיון הרכב בחותמת כשירות לתנועה וידביק עליו את ספח התווית שהודבקה על חלון הרכב, כאמור.

ירון מאיר

אם אין מדבקה, מי שעבר על החוק הוא הבוחן, לא בעל הרכב או הנהג.

המדבקה משמת רק לאינדיקציה, שוטרים נעזרים בה כדי להבחין מרחוק האם לרכב יש רישוי כדי לדעת אם לעצור אותך לבדיקה.

כך שהעדר המדבקה רק עשוי להגדיל את הסיכוי שתעצר, וגם זה בעיקר במידה והרכב ישן או נראה מוזנח.

בעבר נעצרתי עם רכב ישן לבדיקה בגלל שהמדבקה נשארה בתא הכפפות. השוטר ראה את המדבקה לצד הרשיון התקף והתפלא למה לא הדבקתי כדי לחסוך לעצמי ביקורות כמו שלו. הסבר קצר מצידי, בדיקת רשיון מצידו והמשכתי לדרכי.

פורסם
התקנה הזאת מזמן שונתה.

תשים לב שהיום המכוניות החדשות מגיעים עם המדבקה במסמכי הרכב ולא על השמשה.

שטויות

התקנה לא שונתה כלל!!!

עדיין בתוקף.

החובה להדביק את המדבקה אכן חלה אך ורק על הבוחן.

אבל ששוטר עוצר אותך ,לך תסביר שאין לך אחות זו....

ירון מאיר

פורסם

אני מדביק את המדבקה על החלון ישירות מתחת למראה, במקום שבו אני לא רואה אותה מתוך תא הנהג- כי המראה מסתירה לי אותה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

השמועה אומרת שמי שלא מדביק מפסיד 5 כוח סוס. לא חבל.

מבחינת החוק התקנה בתוקףףףףףףףףףףףף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אם אין מדבקה, מי שעבר על החוק הוא הבוחן, לא בעל הרכב או הנהג.

סבבה. אז כשיתפוס אותי שוטר אני אשלח אותו לבוחן :shock:

איזה עניין עשיתם ממדבקה מסכנה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...