Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה התחילה לאחר שבוצע טיפול 10,000 .בזמן הטיפול המוסכניק טען שהמנוע עובד בסרק על טורים נורא גבוהים,כ1500 טור.

הוא שיחק עם הטורים עד שהגיע שבמצב עמידה הרכב היה על 1000 טור. מיד לאחר הטיפול בכל מזג אוויר קר,כאשר אני מתניע את הרכב המנוע נדלק ומיד נכבה,אך בפעם השניה הוא נדלק בסדר,אך רועד נורא,הטורים בזמן זה אולי קו אחד מעל ה0, מה שמוזר לי שאחרי נסיעה שבה המנוע מתחמם,אז במצב סרק כמו עמידה ברמזורים הטורים מתייצבים ועומדים על 1000 טור. מדוע זה ככה? ומה ניתן לעשות כדי לפתור זאת?

אגב בטיפול הוחלפו,פלאגים(היו NKG הוחלפו לDENSO לפי עצת צביקה) פילטר אויר,פילטר דלק ופילטר שמן. נוקה בית מצערת עם ספריי קרבורטורים(כי מדי פעם מעל 3000 טור הטורים היו "רוקדים" ואגב זה עדיין כך)

אודה לכם מאוד על העזרה.

שיהיה חג שמח

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

שלום רב !

בעייתך קשורה לצוק האוטומטי שתפוס, פנה למכון קרבורטורים, שידאג שבהתנעת הבוקר הסלד יתיצב עד 1200 סבובים לדקה, וירד תוך שתי דקות ל800-850,אין לך בית מצערת, כך שלא יידוע ולא ברור, מה "חרטטו ",לך עם ספריי קרבורטורים ,ולמה בכלל נגעו בקרבורטור, כשלא ידוע להם ולא ברור להם כיצד הוא פועל.

מועדים לשמחה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

בעייתך קשורה לצוק האוטומטי שתפוס, פנה למכון קרבורטורים, שידאג שבהתנעת הבוקר הסלד יתיצב עד 1200 סבובים לדקה, וירד תוך שתי דקות ל800-850,אין לך בית מצערת, כך שלא יידוע ולא ברור, מה "חרטטו ",לך עם ספריי קרבורטורים ,ולמה בכלל נגעו בקרבורטור, כשלא ידוע להם ולא ברור להם כיצד הוא פועל.

מועדים לשמחה.

צביקה

צביקה כאשר לוחצים על דוושת הגז,יש חלק במנוע שזז,ממש ליד הקרבורטור מצד שמאל,אז בחלק הזה הוא הטיז ספריי קרבורטור,ועם מברג כיוון את הטורים,אולי הוא כיוון שהטורים יהיו נמוכים מדיי? לפני הטיפול האוטו הניעה כמו נמר גם במזג אויר קפוא,יש משהו נוסף שיכולה להיות סיבה נוספת לבעיה שציינתי?

פורסם

שלום רב !

המוסך התיז ספריי קרבורטור לעבר הצוק האטומטי התפוס, ללא שום צורך והוא נטרל את הצוק האוטומטי ללא שום צורך, חזור אליו, ועמוד על זכותך לקבל רכב וקרבורטור תקין, לפחות כמו שהיה לפני שהגעת למוסך.

במידה והוא לא יודע ולא מצליח לעשות זאת פנה למכון קרבורטורים.

מה הכוונה מעל 3000 סבובים לדקה הטורים רוקדים, כוונתך בהאצת מנוע בסרק, או בנסיעה?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כמעט בטוח שהבעיה היא בצ'וק האוטומטי.מכיוון שבבוקר בהנעה ראשונה המנוע נדלק ומיד נכבה,ובפעם השניה הוא נדלק ועומד על טורים נמוכים, אולי קיו אחד מעל ה0

במזג אויר חם הוא מניע מעולה.

מישהו יכול לעזור לי ולהסביר איך לפתור את הבעיה? לחזור אליו אני יכול, אבל מן הסתם המנוע יהיה כבר חם,ובמנוע חם הבעיה אינה קיימת.לכן לא תהיה לי אינדיקציה אם הוא פתר את הבעיה או לא,מלבד לחכות לבוקר,המוסך רחוק מהעיר שלי לכן זה בעיה בשבילי לחזור אליו כל פעם

• תוכן חדש...