Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרג סוס כדי להציל דורבן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במדינה בלי שלג וקרח, הישראלי החליט שיש שמן בכל פינה בכביש וכל החלקה - בגלל השמן...

ולגבי המקרה הספק עצוב ספק משעשע שכאן: הרי לכם למה קודם בולמים ואחר כך סוטים. מי שסוטה לפני שהוא בולם טועה (וגם סוטה...) כי הוא מסכן את עצמו בתאונה במהירות גבוהה היכן שמי שבולם "יוצר" לעצמו עוד זמן תגובה וגם משפר את סיכויי תמרון ההתחמקות שלו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הציל נפש אחת - הציל עולם ומלואו. תסתכלו על הדבר הטוב שנעשה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הציל נפש אחת - הציל עולם ומלואו. תסתכלו על הדבר הטוב שנעשה.

מגיע לו צל"ש. לא כמו המטומטמים שדורסים חתולים וכלבים על ימין ועל שמאל כי אין להם מושג איך לנהוג/לא אכפת להם מחיות

אמנם שהדבר היה מסוכן בעליל, אני שמח לראות שיש אנשים שמסתכלים על חצי הכוס המלאה, ויותר מזה, העובדה שיש באמת ישראלים שכואב להם על חיות שנדרסות כי לא בראש של הנהג הישראלי המצוי להאט...

פורסם

לדעתי הוא עשה נכון.

קרה לי לפחות פעמיים ששועל קפץ לכביש, וכדי להתחמק מפגיעה בו הייתי שובר את ההגה חזק, והיה פעם שכמעט נכנסתי במעקה בטיחות.

ולטעמי עדיין עדיף להרוס את הרכב מלגרום סבל לייצור חי.

פורסם

יתרה מזאת: ברגע שאתה מתחיל לעשות הבחנות בין בעל חיים שקופץ לדרכך לבין בן אדם, זמן התגובה שלך יתארך. לכן, אין מקום להבחנה הזאת, מה גם שאפילו פגיעה בבעל חיים קטן יחסית יכולה להשבית את הרכב באופן מסוכן על נתיבי הנסיעה או אפילו רק בצד הדרך.

לכן, יש להשתדל להימנע גם מפגיעה בבעל חיים - ובלבד שנבלום ככל יכולתנו לפני שנשתמש בהגה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

איזה חמודים, יש פה אנשים שבטוחים שבאמת היה דורבן בכביש ושהוא לא סתם עף עם הפרארי והמציא דורבן בשביל הביטוח/הפדיחה.

גם אני פעם ירדתי לשוליים בגלל שועל ;-)

למרות זאת, אם לקבל את הדברים כמובן מאליו זה באמת יפה מצידו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כל הכבוד לו, באמת כואב הלב לראות את הזלזול של הישראלים שדורסים חתולים ויונים בלי רחמים, באמת מגיע לו צל"ש

פורסם

כבוד!

ולטעמי עדיין עדיף להרוס את הרכב מלגרום סבל לייצור חי.

כל מילה בסלע. כבר מצאתי עצמי כמעט נופל לתעלה כדי להימנע מלפגוע בכלבים, וכל מי שנוסע איתי מוזהר מראש שאני מעדיף לעשות תאונה עם קיר, רכב, כל דבר ובלבד שלא אפגע בחיה. מקווה שלא אגיע למצב שבו אצטרך לעמוד במילה שלי, אבל זה מה שאני מאמין בו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כל הכבוד לכולכם... מסתבר שיש כאן דברים שמאחדים אנשים חוץ מהתחום המוטורי ;)

הייתה לי חתולה לפני שנתיים בערך שנדרסה בכביש, לא יודע אם בכוונה או שלא שמו לב מה שברור הוא שהכאב הוא כאב של לאבד בן משפחה, בין אם זה כלב או חתול וחבל שיש אנשים שלא מכבדים את זה...

פורסם

לפי הסטטיסטיקה המצערת בארץ, נהגים לא רק שלא יצילו דורבנים אלא גם ידרסו ילדים על הדרך ויברחו אם זה אומר פחות נזק לרכב:roll:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...