Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי פיג'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בן 26 שמחפש לקנות רכב קטן אך עדיין מרווח, איכותי ואמין (כמובן בהתחשבות בזה שזה כבר יד 2).

בחיפושי באינטרנט נתקלתי ברכב מסוג פיג'ו 307 שגם עומד במסגרת התקציב שלי עד 20K וגם כזכור לי מזה שהיה אותו לחבר שהוא דווקא נהנה ממנו בשנתיים שהוא החזיק אותו.

ברצוני להתייעץ איתכם לגבי הרכב הן מבחינת ביצועים, והן מבחינת מכנית וצריכת דלק, אני אשמח לשמוע כמה שיותר תגובות בין אם לטובה או לרעה וכמובן המלצות לגבי רכבים אחרים

תודה מראש

ניר.

פורסם

אם אתה כבר בכיוון של פז'ו .לך על 206 ידנית. רכב אמין יחסית חסכוני יותר מ 307. ה307 מרווחת יותר ושקטה יותר נעימה יותר על כביש מהיר אבל לבחור ללא משפחה מומלצת פחות לדעתי.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תודה על התגובה.

תראה אני לא ממש בעניין של פיג'ו, פשוט הרכב ענה בהתחלה על הדרישה של קטן ומרווח.

אבל האמת שאתמול קראתי קצת ביקורות על הרכב וירד לי ממנו בעקבות נתונים על צריכת הדלק, בעיות גיר וכו'

אם יש לך המלצות אחרות לרכב במחיר של עד 20K אני אשמח לשמוע

ניר.

פורסם
תודה על התגובה.

תראה אני לא ממש בעניין של פיג'ו, פשוט הרכב ענה בהתחלה על הדרישה של קטן ומרווח.

אבל האמת שאתמול קראתי קצת ביקורות על הרכב וירד לי ממנו בעקבות נתונים על צריכת הדלק, בעיות גיר וכו'

אם יש לך המלצות אחרות לרכב במחיר של עד 20K אני אשמח לשמוע

ניר.

כפי שאמרו לך, 206 ידנית תהיה בחירה נבונה, וב20K אתה יכול לרכוש אחת כזו בשנתונים של עד 2003-2004

פורסם

כן ראיתי את ההמלצה של 206 ידני, פשוט ידני זה אופציה אחרונה.

ההעדפה היא אוטומט, כי זה רכב שגם אבא שלי יצטרך לנהוג בו והוא לא סובל ידני היום לא מסתדר עם זה כמו לפני 20 שנה.

אני אשמח לשמוע המלצות לרכב אוטומט בתקציב של 20K שיהיה יחסית אמין (לא רוצה רומן עם המוסכניק)

מה אתם חושבים על יונדאי גטס שנת 2005??

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

307 היא מכונית נוחה מאוד , מאובזרת מאוד בגרסאות XS XR .

המנוע סביר הגיר סביר, ביצועים זה לא הקטע שלה לפחות לא ב1.6 אבל הרכב סוחב בלי בעייה בעליות.

מנסיון שלי הרכב די אמין, כמובן טיפולים בזמן במוסך מורשה.

צריכת דלק ממוצעת בסביבת 1:10 - 1:8 .

רכב למי שמחפש יופי נוחות איבזור ויוקרה ברכב קומפקטי.

• תוכן חדש...