Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. אחרי שהייתי קונה רכב מבחורה שנראית כמו קוף ועוד הייתי מוצא חבילת קונדומים בטעם תות ברכב -

הייתי דבר ראשון שולח את הרכב למעבדת מז"פ, כנראה שאחרי זה מיד הייתי מחליף את גלגל ההגה ואת כל הריפודים ברכב אם לא הייתי מעמיד אותו מיד למכירה אחרי שהייתי מקבל את תוצאות המחקר:-D

יש לי הרגשה שימצאו שם חלבוני כלבים :?:?:?

ב. כל פרוייקט הבידוד הזה ולא בודדת את הדלתות??? אני מקווה שכן, אחרת בבקשה, אל תשתמש במושג SQ :-D

סה"כ נראה כמו עבודה יפה מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה חברים

אדי לרכב היו כיסויים שהורדו ביום הקנייה והוא עבר ניקיון רציני כי הוא היה נראה כמו ת*ת אז אני לא מודאג מזה...

לגבי הדלתות הן בודדו ע"י ישראל בזמן שעשיתי התקנה של כל המערכת ואין לי מושג למה התכוונת שאמרת SQ אני בכיוון הSPL :twisted:

או יותר נכון SPL איכותי :)

עריכה:

היום המשכתי את תא המטען ונתקעתי בלי חומר מחר אני אנסה להשיג עוד קצת ואצלם את התוצאה הסופית. :)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

כל הכבוד!

עבודה טובה, אין ספק בכלל שהבידוד הנ"ל תורם המון, הן להשקטת רעשים והן לשמירת הבאס בתוך הרכב.

בידוד גג בלבד יכול לתת שיפור ניכר, קל וחומר כל מה שעשית.

אצל אלי, בזמנו, בודדנו את תא המטען במאליבו הקודמת- התוצאה היתה עליה ב- 3 דציבל !.

אני מחכה כבר בכיליון עיניים לשמוע את הסטאפ החדש שלך!

תמשיך להעלות תמונות.

ד"א, הכנפיים האלו נראות עבודה מהגהנום, אין גישה בשיט.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז אחרי הרבה זמן שלא עדכנתי הגיע הזמן לעדכונים +תמונות, ברכב בוצע איטום מסיבי לתא המטען בעזרת סקנד סקין ולאחר כמה זמן שמתי לב שהחומר נדבק לי לשטיחים ולא אהבתי את זה אז הרמתי טלפון לחבר טוב שלי שארגן לי גליל של דבק נירוסטה מיוחד שהפך את תא המטען לחלק יותר ונוצץ יותר:) לצערי לא צלמתי את כל התהליך הזה אז עמכם הסליחה.

נמשיך לחלק המעניין באמת לפני כמה חודשים בצעתי הזמנה של צמד סאבים חדשים מתוצרת dc audio מדגםlevel 3 משודרגים מסרול שהוא היבואן שלהם בארץ, כאשר הסאבים הגיעו לארץ הגיע הזמן לבנות תיבה את תכנון התיבה לקח על עצמו דיוויד ובעזרתו של סרול ויבגני וקצת שיגועים ממני יש סוף סוף תכנון על הבניה הופקד האחד והיחיד ג׳וניור שעשה עבודה יוצאת מן הכלל!

אחרי הרכבת התיבה והכנסתה לרכב התגלתה בעיה עם הגלגל הרזרבי שבלט מתחתית הרכב והוחלט להסירו ולהכניס במקומו גלגל צר יותר אך הבעיה לא נפתרה בזה היה צריך לבנות רצפה חדשה לכל תא המטען, שוב טלפון זריז לישראל שמיד נענה למשימה מדידות זריזות הזמנת החומר הדרוש וקדימה לעבודה, הפלטה נבנתה בצורה כזו שאני אוכל להוציא את הגלגל ספייר בלי לפרק את הפלטה של המגברים, על הדרך בוצע גם שינוי של כל ההתקנה של המגברים בנייה חדשה של הפלטה הוספת מצבר אחורי מתוצרת xs power 3100.

כל העסק עדיין לא מרופד וגמור לגמרי אבל זה יקרה בקרוב ואעלה תמונות נוספות.

לאחר כל זה נותרה בפני בעיה אחת מאוד רצינית איך לעזאזל אני מגביר את כל העסק לאחר לא מעט כאבי ראש פנה אליי ישראל סרול והציע לי להשתמש במגבר שלו עד שיגיע לי המגבר החדש, אני חייב לציין שאני סירבתי מספר פעמים להצעה הזאת עד שפשוט ישראל דחף לי את המגבר ליד ואמר לי תיקח אותו עד שתסתדר עם מגבר אחר. חשוב לי לומר שעד היום לא קיבלתי שירות כזה מאף יבואן מעולם לא התייחסו אלי באופן אישי כל כך כמו שסרול מתייחס ממש תענוג לקנות אצל הבחור הזה תמיד עוזר ומשקיע וזה המקום שלי לומר לך תודה ענקית על הכל!

תודה רבה לגוניור שתמיד עזר לי בכל דבר שרציתי וביקשתי גם עם זה לא קשור אילו אישית וגם עם הוא לא ירוויח מזה שום דבר! ישראל את היושר שלך אי אפשר לנצח עלה והצלח אתה נכס לתעשיית האודיו בארץ!

תודה רבה לכל מי שעזר בכל חלק אפילו הקטן ביותר בתכנון והרכבת המערכת דיוויד, מייק, יבגני, רועי, אוהד, אודי, גיל ושאר החברה שנתנו יד.

את שאר התמונות אני יעלה בהמשך היום כי אני כותב דרך הטלפון שיהיה שבוע טוב לכולנו :)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

תודה רבה לגוניור שתמיד עזר לי בכל דבר שרציתי וביקשתי גם עם זה לא קשור אילו אישית וגם עם הוא לא ירוויח מזה שום דבר!

תודה רבה לכל מי שעזר בכל חלק אפילו הקטן ביותר בתכנון והרכבת המערכת דיוויד, מייק, יבגני, רועי, אוהד, אודי, גיל ושאר החברה שנתנו יד.

ו :)

לא מובן לי מדוע שמי נפקד מהרשימה? :evil: לג'וניור מגיעה ממך תודה ענקית וממני כאפה עוד יותר ענקית כי המתקין הלא נאמן העדיף אותך על פניי. :)

הסאבים והמגברים של חברת DC הולכים כעת להוות נקודת מפנה לכל אוהבי הבאסים.רבים מנסים לשים עליהם יד ולא בכדי.

תתחדש מכל הלב וזה הזמן להגיע לכאן לצפון לומר שלום.

ליאור

פורסם

WOW אחלה עבודה נעשתה על הרכב אם הבידוד שעשיתי לבד וההתקנה של ישראל לתיבות והפלטות מהסרטונים שראיתי אני חייב לבוא למפגש מרכז הבא כדי שתביא לי השמעה.

מהשמועות ששמעתי הסאבים של מייק ודויד בוכים לעומת ממה שיש לך עכשיו ברכב :wink:

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

ליאור - תודה רבה איש יקר כמו שכבר הבטחתי לך אני אכן הגיע לאחד ממפגשי הצפון (חייבים להכניס אליכם קצת באס :twisted: )

אך עדיין יש עוד כמה דברים לסדר ורק אחרי שהכל יהיה גמור ומכוון אני יגיע ואפילו יביא איתי עוד כמה דרומיים.

אסלן - זה בהחלט חזק אך אני חושב שיש לי עוד דרך ארוכה להתברג ברשימת הSPL... ועבודה של ישראל אתה יודע עם זה לא יותר ממושלם אתה לא נוסע הביתה :)

דן - מפגש דרום הקרוב אשמח להשמיע לך :)

פורסם
ליאור - תודה רבה איש יקר כמו שכבר הבטחתי לך אני אכן הגיע לאחד ממפגשי הצפון (חייבים להכניס אליכם קצת באס :twisted: )

אך עדיין יש עוד כמה דברים לסדר ורק אחרי שהכל יהיה גמור ומכוון אני יגיע ואפילו יביא איתי עוד כמה דרומיים.

הנה,התחילו התירוצים. 8)

מה גמור? גיין סגור במגבר ושני סאבים שרק מחכים להפציץ אנשים.אתה עוד לא קולט שאתה הכוכב במדור עכשיו.

שמעתי היום DC של 10 אינטש תיבה אטומה פיצפונת.לרגע חשבתי שאחד מילדיי בועט לי במושב עד שקלטתי שזה הסאב.

מפחיד לחשוב איך בכלל אפשר לשבת אצלך.שמור על שמיעתך בחור.

ליאור

• תוכן חדש...