Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

היום נסעתי מכיוון צומת רעננה לצומת מורשה, ידוע לי כי המצלמה ה-3 פעילה וכאשר עברתי דרכה הוולנטיין לא צפצף.

האם יש משהו בכיול של הוולנטיין שאינו נכון? או שהיא לא פעילה?

כיילתי ע"פ המדריך שיש באתר מוטוריקה.נט

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אני חושב שהוציאו את רוב המולטנובות מפעילות, בטח בכבישים שיש בהם כבר גטסו פעילות.

גם אני נתקלתי בכמה שהיו פעילות והוולנטיין כבר לא מתריע עליהן יותר.

מה שכן - נתקלתי השבוע בניידת סמויה עם מולטנובה בכביש החוף, עם בגאז' פתוח ומשולש (פסאט לבנה אם אני זוכר נכון), לוחית קדמית שמוטה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני נוסע את קטע הדרך הנ"ל מצומת רעננה ועד צומת מורשה כבר שנתיים וחצי לערך, יום יום מעבודה הביתה.

ברשותי צ'יטה (שאגב כן מתריע על המצלמה השלישית, הקרובה יותר לצ. מורשה) ו-v1 שלא התריע אף פעם -

אני בדרך כלל עדיין מאט מעט לפני השלישית אבל על אף שאלעד לא דיבר עלי -

גם אני הייתי מאבד את הרשיון מזמן אם הייתה שם מצלמת מהירות פעילה.

אגב,

הוולנטיין שלי תקין בוודאות (התריע על לזירה בעבר) אבל כן הייתי רוצה לבדוק את התנהגותו למול מצלמת מולטנובה..

מישהו מכיר מצלמה פעילה שכזו באזורים הנ"ל שאוכל להתנסות ...

חג שמח,

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...