Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרגל קבלת הרכב החדש, החלטתי לקנות כיסוי לרכב. בגלל השמש וגם בגלל פחד מנזק לרכב ע"י צרי-עין.

מכיוון שאבא נמצא ב"חבר", אז יש לי את הכרטיס חבר זהב המקנה לי 17% הנחה, אוטו דיפו נמצאים בהסדר של תו הזהב.

אז ביום שני נסעתי לאוטו דיפו ירקונים כדי לקנות כיסוי לרכב במידה שמתאימה לרכב, מצאתי 2 סוגים, האחד של HR במידה A אשר מתאים והשני של אמריקן איגל במידה SMALL, אך איזה פלא? שני המידות האלו בדיוק היו חסרות.

ניגשתי לשירות לקוחות לברר האם יש מידה במחסן, כמובן שקיבלתי כ"כ תשובה ישראלית- זה מה יש.

לאחר מס' דקות ששוב ניסיתי לחפש, ניגש אלי איש שירות של אוטו דיפו, שאלתי אותו לגבי המידה ואמר לי שיום שישי(היום) תגיע סחורה ואולי יהיה להם את המידה הזאת.

שמח אני, נסעתי שוב היום ואיזה פלא? איזה סחורה ואיזה נעליים, הכל נשאר אותו דבר. שוב ניגשתי לעמדה של השירות לקוחות ומה נאמר לי? אין להם מושג אם בכלל יהיה להם ולהגיע שוב בפעם אחרת.

מה שיש לי לומר - עד כאן!

אני באמת רוצה לרכוש מהם, אבל חנות שלא מתאמצת למכור, או לא מראה חשק, אין לי סיבה לקנות, ביצעתי הזמנה דרך האינטרנט ממקום אחר ומקווה לקבל את הכיסוי שבוע הבא או עוד שבועיים.

אני כבר לא מדבר על הטרחה (וכן גם הדלק) שמתבזבז מכל הנסיעות האלו, אבל יש גבול כמה לקוח צריך לרדוף אחריהם. סה"כ מה ביקשתי? לרכוש מהם מוצר במידה שאני צריך.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

למה אנשים עדיין נכנסים לחנות הרקובה הזאת?!

בוא קפוץ רבע שעה ללוד,מבטיח לך שתוך כמה דקות תמצא אחד כמו שאתה צריך בחצי מחיר.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
למה אנשים עדיין נכנסים לחנות הרקובה הזאת?!

בוא קפוץ רבע שעה ללוד,מבטיח לך שתוך כמה דקות תמצא אחד כמו שאתה צריך בחצי מחיר.

1+, אם עדיין לא הזמנת יש לי מקום מעולה שם.

והסיבה היא שאוטו דיפו וכעת אייס פושטים את הרגל, אין יותר מידי מה להביא כבר.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אכן כך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אכן אייס נרכשו ע"י אלקטרה, ככה שהם לא מתועדים לפשוט את הרגל, לראיה הם עדיין מקבלים סחורה.

בלי כל קשר לזה, אין לי טעם לנסוע עד ללוד, נניח ויותר זול, רק עלות הדלק שתעלה לי תכסה את ההוזלה.

מצאתי את אותו סט שרציתי להזמין באיזה חנות דרך זאפ, במחיר קצת דומה לאוטו דיפו. אז הזמנתי משמה.

רק רציתי לציין את הצורה שבה מתנהלים אוטו דיפו, חנות שלא רוצה למכור!

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

כנ"ל בסניף אייס בפולג מדפים של השמנים ריקים ואין שם מוכר שניגש..

הכל במחירים מלאים ויקרים -על איזה חיסול כולם מדברים?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני מתקלתי באותה בעייה בדיוק. צריך ממש לצוד את הכיסויי שם. ממליץ רק על HR הוא מעולה. לפעמים אם יש מידה קצת יותר גדולה זה גם מתאים. יש ךי כיסויי לרכב 5.2 מטר, אך בפועל לרכב 4.8 מטר הכיסויי מתאים כמו כפפה. לא מדמיין כיצד זה יעלה על רכב גדול יותר.

המחירים שלהם לא באמת נמוכים, היגעתי למסכנה שבחנות חלפים בעיר שלי המחירים יותר נמוכים או כמו מחירי מבצע באייס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...