Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם אתה מוכן לסבסוד חשמל בין מגזרים?  

30 הצבעות

1. 1. האם אתה מוכן לסבסוד חשמל בין מגזרים?

• לא, אני נגד חשמל מוזל לנזקקים: אני לא מוכן לסבסוד בין צרכני החשמל
      14
    • כן, אני בעד חשמל מוזל לנזקקים: הסבסוד צריך לבוא מתקציב המדינה ולא מעליה בתעריפי החשמל
      5
    • כן, אני בעד חשמל מוזל לנזקקים: באמצעות עליה של תעריפי החשמל לכל יתר האוכלוסיה
      0
    • כן, אני בעד חשמל מוזל לנזקקים: באמצעות עליה של תעריפי החשמל לעשירונים העליונים בלבד (תעריף חשמל דיפרנציאלי)
      11

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת החשמל כיום נמצאת בקשיים, ויו"ר ועדת הכספים משה גפני (מיהדות התורה) לא מסכים לקדם את הטיפול בבעיה הפיננסית שלה עד שזו לא תציג תוכנית להקלה במחיר החשמל לנזקקים. האם אתם בעד העלאה נוספת של תעריפי החשמל עבור סבסוד החשמל לנזקקים? לא בכדי משה גפני מקדם את ההצעה הזו, מאחר והיא - כמו דיור ציבורי מוזל, למשל - בעיקר תטיב עם משפחות חרדיות עניות ומרובות ילדים.

כתבה כאן: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000738535

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נגד.

חשמל מוזל לנזקקים יגרום להקצאת מקורות מעוותת, כלומר לבזבוז חשמל כי הוא "זול".

אם רוצים לעזור לנזקקים (וקודם כל צריך להגדיר מיהו נזקק בכלל) אז זה צריך להיות דרך קצבאות ביטוח לאומי.

אם רוצים לטפל בעניין החשמל אז לדעתי דרך נכונה שטובה לכולם יכולה להיות סיבסוד לנזקקים של מוצרים שיעזרו לצרוך פחות חשמל:

1. מקררים חסכוניים (בוצע לא מזמן, הכמות שהוצעה נחטפה תוך שבוע. צריך עוד.)

2. מזגנים קטנים וחסכוניים לחדרי שינה.

3. דודי שמש.

המדינה יכולה להשתמש בכח הקניה שלה כגוף גדול ולעשות מכרז כך שאם דוד שמש עולה 3000 ש"ח ללקוח פרטי רגיל אז המדינה תשלם רק נניח 2200 ש"ח, ומתוך זה הנזקק עצמו ישלם השתתפות עצמית נניח של 1000 ש"ח בלבד (והמדינה יכולה לפרוס לו את זה לתשלומים)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

נגד.

להיות נזקק זה לא מצב קבוע , וכמו שבנאדם עשיר הוא יכול להיות עני ולהפך , והמדינה לא יכולה לבדוק כל חודש מי יצא מהעוני ומי לא.

בנוסף ברור שהחוק הזה מכוון לחרדים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני בעד להוריד את תעריפי החשמל לכולם.

קודם כל שחברת החשמל תתייעל ואם אחרי ההתיעלות (שכר נורמלי, צמצום אבטלה סמוייה, ייעול רשת החשמל וייצור החשמל וכו') צריך עדיין להעלות תעריפים אז שיעלו לכולם ויעזרו לנזקקים לחיות כמו בני אדם דרך עזרה כספית או שוות כסף (עזרה בדיור ובציוד לבית, פטור מארנונה וכו').

אם לשירות מסויים יש מחיר ריאלי אז כולם צריכים לשלם את המחיר הזה. חשמל הוא לא מס אלא מוצר צריכה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם אני נגד, כמו שאמרו תמיכה בנזקקים אמורה להתבצע בעזרת קיצבאות (שרצוי שיהיו פחות מעליבות) והאנשים יחליטו מה לעשות עם הכסף.

אני גם נגד הרעיון החדש של חשבונות חשמל דיפרנציאלים, אני מתגורר בסמוך לאיזור הבקעה, החום כאן בקיץ הוא מטורף ואין כמעט שעה ביום שהמזגנים שלנו בבית לא דולקים, לעומת זאת אנשים שמתגוררים באיזור ירושלים למשל או רמת הגולן נהינים ממזג אויר קריר בלילות, האם הגיוני שבגלל שאני צורך יותר בגלל תנאי האקלים באיזור מגוריי אני אשלם עוד יותר בגלל ה-"בזבוז" כביכול?

• תוכן חדש...