Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סיאט איביזה 2012 מדגם רפרנס, הבנתי ששכפול מפתח עולה בסביבות ה300 ש"ח ו- 1000 ש"ח לשלט.

רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי להזמין מפתחות/שלטים לדוגמא מ-eBay ולתכנת אותם בארץ להתאים לרכב?

תודה.

Seat Ibiza 2012

פורסם

וודאי שאפשר,אחרי שתשיג את המפתח המתאים לרכב יש מקום בפ"ת שאני מאוד ממליץ עליו ( פאר מנעולים) יצא לי לבצע אצלו כמה דברים דרך העבודה ושמתי לב שהוא שולט ברמה גבוהה בכול כלי הרכב והתאמת השלטים ,קידוד ציפ וחריטת מפתח ! כמובן שיש עוד הרבה בעלי מקצוע שאני מקווה שהם ברמה שלו ולכן אם אתה לא באזור פ"ת אז תבצע חיפוש באיזור מגורך

הדבר הכי חשוב הוא,כאשר אתה מבצע קנייה שהיא לא זולה במיוחד,תוודא שהמוצר מתאים לרכב שלך אחרת הוא יהיה סתם עוד משקולת לאחיזת ניירות שלא יעופו מהרוח :-D

בהצלחה

פורסם

שלום רב,

תרשה לי להזהיר אותך מקנייה של מפתח לדגם הנ''ל מאיביי או מכל אתרי האינטרנט

מפתח בארץ יעלה לך כ- 1200 ש''ח כולל קידוד

באיביי בערך 170 אירו שזה בערך 800 ש''ח לפני מכס אם יתפס קידוד יעלה לך כ- 250 ש''ח

בקיצור תעשה חשבון לבד

מה שכן מנסיון שלי(בעל סיאט כמו שלך) לא התאים המפתח שהזמנתי מאיביי

מסתבר שזה טכנולוגיית קאנבס בקיצור כמעט נתקעתי עם מפתח ב800 ש''ח שלא מתאים לי יזה כול להעמיד את האוטו ללא הנעה!!!

המלצה שלי אם אתה באיזור הצפון אשמח להמילץ לך על מקום או במרכז פנה אליי פרטי

בברכה..

אם אתה מאמין שאפשר לקלקל,תאמין שניתן לתקן.

:wink:

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
שלום רב,

תרשה לי להזהיר אותך מקנייה של מפתח לדגם הנ''ל מאיביי או מכל אתרי האינטרנט

מפתח בארץ יעלה לך כ- 1200 ש''ח כולל קידוד

באיביי בערך 170 אירו שזה בערך 800 ש''ח לפני מכס אם יתפס קידוד יעלה לך כ- 250 ש''ח

בקיצור תעשה חשבון לבד

מה שכן מנסיון שלי(בעל סיאט כמו שלך) לא התאים המפתח שהזמנתי מאיביי

מסתבר שזה טכנולוגיית קאנבס בקיצור כמעט נתקעתי עם מפתח ב800 ש''ח שלא מתאים לי יזה כול להעמיד את האוטו ללא הנעה!!!

המלצה שלי אם אתה באיזור הצפון אשמח להמילץ לך על מקום או במרכז פנה אליי פרטי

בברכה..

היי,

אני בבעיה דומה, צריך שלט לאיביזה, אפשר עם מפתח ואפשר גם בלי.

יש מייל שאפשר לכתוב אליו ?

תודה רבה :-D

פורסם

לא ממליץ בכלל להזמין מאיביי מפתח לרכב הנ"ל חבל לך על הכסף המפתח לא יתקודד.

תגיע אלינו נשכפל לך מפתח לגבי המחיר צור איתנו קשר.

בהצלחה לירן:-)

• תוכן חדש...