Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכרתי היום את הפוקוס האצ'בק לאחי.

באופן כללי אני מחפש רכב מהנה לנהיגה(הגה והתנהגות כביש טובים) עם אמינות טובה בתקציב של עד 15K,

כל השאר לא מעניין(גודל,חיסכון,שמירת ערך,נוחות)

טבעי שאני אפזול לכיוון ספורטיביות,אבל לא בא לי לקנות רכבים שחוטים עם אמינות מוטלת בספק(במיוחד בתקציב הזעום שהצבתי לעצמי )בקיצור לא בא לי להיכנס לזה(גם מנסיון העבר שיש לי עם ספורטיביות והקושי למצוא אקזמפלר שמור במחיר מחירון)

שלוש האופציות היחידות שמצאתי הם: (הגה שלדה והתנהגות כביש מאוד חשובים)

1.פוקוס האצ'בק ידנית.

2.מונדיאו 2002.(למרות הגיר האוטומט)

3.פיג'ו 206 ידנית כלשהי(מפחד מצרפתיות מזדקנות עקב ניסיון רע בעבר שלי ושל קרוביי)

בפוקוס הדבר היחיד שהיה חסר לי היה גיר ידני.(והם מאוד מאוד נדירות)

זאת הסיבה שהחלטתי לפזול לכיוון המונדאו שנסחרת במחירי רצפה,והייתה בעלותנו לתק' של 5 שנים ו-170 ק"מ במצטבר-ואני מכיר אותה מקרוב מבחינת אחזקה,עלויות.

המונדיאו הספציפית היא משנת 2002(בדיוק כמו שהייתה לנו) יד שנייה,טופלה כל חיי במוסך מורשה(מצורף הפלט של הטיפולים ב-4 שנים האחרונות,את המידע על הבעלים הראשון הם מסרו לי בע"פ)

115,000 ק"מ בלבד,מצב חיצוני ופנימי סביר,ברקסים+צמיגים+פלגים+משאבת דלק הוחלפו בשנה שעברה-אין רצועת טיימינג ברכב הזה(שרשרת).

היום הלכנו למוסך מורשה והוצאנו את פלט ההיסטוריה של הרכב.

בפלט אפשר שרק לראות שרק אתמול הרכב היה אצלהם והוחלפו 2 צינורות ונוזל(התחממות?זה מה שגם אני שאלתי אותם והם טוענים שזה כתוצאה מנזילה והמנוע בסדר)

עוד קצת דברים חשודים בהיסטוריה של הרכב משאבת דלק הוחלפה פעמיים בתוך זמן של שנה!

יש לי הרגשה שהיא לחוצה להיפטר מהרכב והיא מסתירה בעיה.

היא גם גמישה בצורה מחשידה:

מחירון 22K היא רצתה 18K והצלחתי להוריד אותה ל-14K.

קבעתי איתה ביום ראשון לבדיקה,וכרגע אני עוד מתלבט אם ללכת על זה.

מה אתם אומרים?

המחיר רצפה,ופוקוס ידנית לא נראית באופק וגם לא בטוח שאם יצוץ אקזמפלר שמור הוא יכנס לי בתקציב.

עוד משהו ששמתי לב זה עשיתי סיבוב על המונדאו שלה וההגה מרגיש קל וקצת מנותק בתחושה בניגוד למונדאו שהייתה לנו(והפוקוס שהייתה לי והיה לשניהם הגה פנטסטי,כבד עם תגובה מהירה והיזון חוזר),על איזו בעיה זה יכול להעיד?

turboy

פורסם

הרכב עבר תאונה לפני 4 שנים-ולפי מה שהחברה מהמוסך מורשה טוענים מדובר בתאונה תאונה קלה במהירות נמוכה ללא שסי או משהו(גם לא הוחלפו כנפיים או מכסה מנוע).

בתאונה הוחלפו:

פגוש+תושבת פגוש,גריל קדמי,מגן אבנים,פח חזית,פנסי ערפל,פנס שמאל.

שכחתי לציין שעשיתי סיבוב קצר על הרכב והגיר עובד בצורה חלקה וטובה(יחסית למונדאו) ללא חבטות או השהיות,לעומת זאת הקלות הלא אופיינית של ההגה וחוסר התחושה הדאיגו אותי יותר.

מצטער על האיכות הגרועה(מצלמה של אייפון)

11.pdf

12.pdf

turboy

• תוכן חדש...